Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. listopadu - 6. prosince

Čínský horoskop na týden 30. listopadu - 6. prosince

vloženo 30. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 30. listopadu - 6. prosince

Zlom měsíce bude pro mnohé znamenat změnu v životě. Nepodléhejte proto pokušení nechat rok už jen tak doběhnout. Ještě se totiž může mnoho událostí odehrát a vy toho můžete ještě hodně dokázat. Jak se vypořádat s koncem listopadu a začátkem prosince vám poradí nejnovější čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v závěru měsíce se snažte dívat do budoucnosti. Záležitosti, které vás trápily v minulosti, nechte plavat. Především v rodinné sféře vás to uchrání od hádek. Věnujte se nejmladším členům domácnosti - dětem, vnoučatům… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ve vzduchu visí vánoční atmosféra a je znát i na chování Buvolů. Spoustu věcí přehodnotíte, zklidníte svůj rytmus a budete přemýšlet o uplynulém roce. Snažte se myslet pozitivně a soustřeďte se na to, co se vám podařilo. Je ideální… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Šťastnou ruku budete mít nejenom při výběru partnera nebo životního přítele. Uvědomujete si hodnotu mezilidských vztahů a také při nakupování dokážete oddělit zrno od plev. Podaří se vám pořídit zboží, na které … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, snažte se načechrat svou sebedůvěru a každý den objevte něco, za co se pochválíte. I když se jedná o naprostou maličkost, dokáže vám vylepšit náladu. Z chyb si nedělejte vrásky na čele, protože se díky nim… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V přelomovém týdnu se řiďte pouze svým nitrem, které tepe v duchu předvánočních příprav. Nenechte se ovlivňovat negativně uvažujícími lidmi, byla by škoda kazit si náladu. Povinnosti v zaměstnání i adventní… ČTĚTE VÍCE!

Had
Jaký týden čeká zrozence Hada? Adventní období rozhodně nepřipomíná chvíle klidu. Jste ambiciózní a chcete za každou cenu zvítězit nad konkurenty v kariéře i lásce. Když si uvědomíte, že není nutné vyhrát, ale zúčastnit se a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Pozornost Koní se na začátku prosince stáčí k milostným vztahům. Především nezadaní se snaží najít spřízněnou duši, ale výběr je hodně omezený. Potkáváte samé typy, se kterými si nemáte o čem povídat. Neztrácejte naději a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na přelomu listopadu a prosince dostanete příležitost ukázat, jaká kreativita ve vás dřímá. Neváhejte se pustit do zvelebování interiéru, vánoční dekorace vyrobte sami. Originální kousky neujdou pozornosti vašich blízkých, kteří … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Hledání životního druha nebo družky nevzdáváte ani v adventním čase. Ba právě naopak potřebujete spřízněnou duši jako sůl. Zadané Opice nenachází v partnerovi takovou podporu, jakou si představují. Nezbývá, než obvolat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na přelomu listopadu a prosince si Kohouti vychutnávají nádherné mezilidské vztahy. Aktuální konstelace vám do života přináší spoustu tváří z minulosti, ale nebude nouze ani o nová seznámení. Pokud vás kontaktuje bývalý… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vánoční pohodlí si nejlépe vychutnáte v partnerově náruči. Neváhejte svěřit ratolesti na hlídání kamarádům nebo rodičům, abyste měli zajištěný skutečně klidný večer. Romantice se meze nekladou. Pokud uvažujete o založení… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Empatie Vepřů je na maximu. Baví vás pomáhat druhým lidem, poskytujete skvělé rady a jste všude tam, kde je vás třeba. Při zařizování vánočních nákupů buďte opatrní na zdánlivě výhodné nabídky. Nevěřte všemu, co vám… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.