Home - Články - Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2020

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2020

vloženo 29. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2020

S novým měsícem pro mnohé nezadané něco nového začíná. I přes covidovou situaci hvězdy přejí novým seznámením. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, tak hurá do toho!!!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, poslední měsíc roku probíhá v duchu sebekritiky. Přemýšlíte nad tím, co jste mohli udělat jinak. Singles lehce panikaří a mají strach, že odmítnutí mnohých nápadníků nebylo dobrým nápadem. Venuše je k vám naštěstí vstřícná. Ještě než se rok 2020 nachýlí ke svému konci, usměje se na vás nová známost. Rozhodující slovo má fyzická přitažlivost všechno ostatní jde stranou. Navzdory mrazu se radujete z vášně jako v letních měsících a je vám jedno, jestli porušujete nepsané mravní zákony.

Býk
Zadané Býky čeká zkouškové období, kdy je nejlépe obrnit se trpělivostí. Protějškovy výkyvy nálad souvisí s vánočními svátky, proto neváhejte přiložit ruku k dílu. Jedině tak si zachováte dveře do společné ložnice otevřené. Miláčkovi zůstane víc energie na erotické hrátky. Jak to bude vypadat u singles? Pokud chcete stihnout silvestrovský polibek s novým miláčkem, musíte vyvinout větší aktivitu. Láska k vám sama cestu nenajde. Neváhejte si proto udělat radost jiným způsobem. Vždyť jsou Vánoce!

Blíženci
Aktuální konstelace přeje zadaným Blížencům. S drahou polovičkou dokážete vyřešit všechny problémy bez hádek, kompromisy jsou na denním pořádku. Pouze v posteli není potřeba o ničem diskutovat, protože se domluvíte doteky a pohledy. Přemýšlíte, jakou lahůdku připravit pro miláčka pod stromeček. Vaše pohledy se stáčí do hračkářství pro dospělé a nejraději byste si místo dárků uvelebili vy sami. Nové známosti na sebe nechají v prosinci dlouho čekat. Láska má teď v případě nezadaných jiné podoby.


Rak
Prosincové dny mohou být pro mnohé vztahy těmi posledními! Zejména čerstvě zadaní Raci by měli vážit slova a krotit přehnané emoce. Snažte se mluvit o tom, co vám ve společném soužití schází ke štěstí, protože partner nedokáže vytušit vaše myšlenky. Chcete s ním trávit maximum volného času a prahnete po skutečně romantických Vánocích. Pokud se toho nedočkáte, dokážete být pořádně nepříjemní. Křehké jsou i city nezadaných. Rychle se do někoho zakoukáte, ale okouzlení vám nevydrží moc dlouho.

Lev
Flirtování je Lví výsadou. Vyhovuje vám, když vás ostatní obdivují a perou se o vaši pozornost. Lichotek si užijete dosyta. V prosinci potřebujete víc než obyčejné koketování. Venuše slibuje setkání s inspirativním člověkem ještě před Štědrým dnem! Ten nejlepší dárek si můžete pod stromečkem nachystat sami. Stačí lásku pustit do života. Jak to bude vypadat u zadaných? Neměli byste zapomínat na svobodu, kterou byste miláčkovi neměli upírat. Čím víc ho k sobě budete poutat, tím spíš vyhledá povyražení.

Panna
Čerstvě zaláskované Panny by měly brát vztah s rezervou. Máte tendenci malovat vzdušné zámky, ale v poslední dekádě vám z nosu spadnou růžové brýle. Nikoho se nedoprošujte o projev náklonnosti. Když to nevyšlo jednou, neztrácejte víru v lepší zítřky. Přející sextil Venuše dělá skvělou službu až do 14. prosince. Toho by měli využít zadaní, kteří mohou adventní čas strávit v partnerově náruči. To je nejhezčí dáreček, jaký si lze nachystat. Romantické kouzlo Adventu nakazí všechny bez rozdílu věku.


Váhy
Zatímco ve vztazích vládne chladná atmosféra, singles mají dveře k nové lásce otevřené. Nenechte se zmást zdánlivým nezájmem svého objevu. Ne každý je zvyklý dávat najevo emoce při prvním setkání. Když vydržíte, slibuje Venuše lukrativní známost! V manželství nezbývá, než se obrnit trpělivostí. Než byste se s miláčkem dohadovali, děláte věci rovnou podle svého. To může vést ke zvláštnímu prožití svátků. Když se protějšek staví na zadní, obejdete se bez jeho přítomnosti i při intimních hrátkách.

Štír
Prosinec je skvělým měsícem, kdy máte možnost projevit se v celé své kráse! Nestyďte se za energii, která vám proudí v žilách. Právě tento životní elán k sobě připoutá zraky okolí, což je skvělá zpráva pro nezadané Střelce. Zadaní zase díky vášni vyprovodí stereotyp, který se jim začal zabydlovat v partnerství. Konečně odhodíte strach a užijete si erotické hrátky, o nichž jste zatím snili pouze ve svých hříšných představách. Miláček je z vaší proměny nadšený, rád přidá vlastní polínko do ohně.

Střelec
Milí Štíři, moc prahnete po lásce, že jste ochotni zadupat dosavadní požadavky. Pokud hledáte budoucího partnera, zapojte do rozhodovacího procesu přátele. Objektivní pohled vás uchrání od románku, který by nikam nevedl. První prosincová polovina je díky Venuši procházkou růžovým sadem. Nestydíte se ukázat vášnivou stránku a miláčkovi předvedete v posteli uragán. Poté vám energii upíjí vánoční přípravy i nevhodná konstelace. Ze sexu se chtě nechtě stává povinnost. Dbejte na kvalitu než kvantitu.


Kozoroh
Nezadaní Kozorozi by si měli dát pauzu při hledání druhé polovičky. Podaří se vám sice najít skvělého člověka, se kterým je legrace a vzájemně se doplňujete, ale chybí tomu jiskra. Netlačte na pilu a buďte vděční za spřízněnou duši. Ve druhé polovině prosince se totiž nechováte způsobem, který by k vám lásku nalákal. I zadaní by měli trávit více času s přáteli. Alespoň mezi vámi nestačí vzniknout ponorková nemoc. Intimnostem se odehráváte pouze na popud partnera, sami k nim impulz nevysíláte.

Vodnář
Prosincový start je plný pesimismu. Nezadaní mají pocit, že všichni ctitelé stojí za starou belu. Ve vztahu zase procházíte fází citového ochlazení. Hlavu vzhůru, za pár dní Venuše otáčí a začne s vámi táhnout za jeden provaz. Singles se od 15. prosince mohou těšit na seznámení s člověkem, který patří mezi esa! Dotyčný vám imponuje a dostává se dokonce do hříšných představ. Neodmítejte pozvánku na rande nebo společný výlet. Dostanete příležitost poznat se blíž. Zdá se, že zklamaní nebudete.

Ryby
Čerstvé známosti nedopadnou podle vašeho očekávání. Venušina kvadratura s Neptunem nahrává iluzím, takže si od nové lásky slibujete víc, než může nabídnout. Teprve ve druhé polovině pochopíte, že daný vztah nikam nevede a upnete zrak do budoucnosti. Do 21. prosince vám lásku nahrazuje přátelství. Jak to vypadá v letitých vztazích? Iniciativu necháváte na partnerovi a doufáte, že se dovtípí toho, co vám chybí ke spokojenosti. Bohužel miláček neovládá telepatii. K výšinám se musíte vznést sami.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.