Home - Články - Týdenní horoskop 30. listopadu - 6. prosince

Týdenní horoskop 30. listopadu - 6. prosince

vloženo 28. 11. 2020
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 30. listopadu - 6. prosince

Zlom měsíce přinese celou řadu zajímavých událostí v práci i soukromí. Jedna bude stíhat druhou a jako vždy bude základem úspěšného překonání všech nástrah dobrá komunikace s okolím. Jestli chcete vědět, jak vyzrát na všechny záludnosti, přečtěte si nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máme za sebou všichni nelehké období, které zanechává negativní stopy, ale i budoucnost nevypadá příliš růžově. Musíte se uskromnit a s nejistotou hledíte vstříc dnům budoucím. Začínáte si však vážit i těch malých drobností, které vám život nabízí.

Býk
Konečně se blíží čas Vánoc a vy si chcete adventní čas užít naplno a nemyslet na ty špatné věci, které se ve světě děli a dějí. Víte, že se to musí nějak zvládnout a neházíte flintu do žita. To ostatně není ani váš styl. Jste bojovník každým coulem.

Blíženci
Úplněk v Blížencích varuje před některými zdravotními neduhy. Přízemní mrazíky, topná sezona, nelehké období pro všechny i nedostatek sluníčka si začíná vybírat svou daň. Dávejte si tento týden pozor zejména na onemocnění dýchacích cest, průdušky i plíce.


Rak
Poslední rok jste, co se týče společenského života, žili velmi skromně. Začíná vám chybět divoký frmol, který má občas rád každý. Chcete se chodit někam bavit a vymýšlet si, co kreativního si na sebe oblečete. Vánoce jsou pro vás vítanou vzpruhou.

Lev
Venuše je v nepříliš dobré pozici s vaším znamením a nebude přát osobním vztahům. Máte momentálně na výběr protějšků celkem pech a nic vás nemůže přesvědčit o tom, že máte na lásku pekelnou smůlu. Nebojte a vyčkejte na příznivější konstelaci hvězd!

Panna
I přesto, že máte za sebou nelehkou dobu plnou stresu a nových situací, tak vy i tak umíte nalézt ve svém životě světlo. Radujete se z nadcházejícího období. Blíží se vám Vánoce a vy věříte, že je prožijete v pokojném duchu a myslíte na lepší časy.


Váhy
Saturn vám v životě neudělá tento týden příliš dobrého. Jeho výrazné působení zapříčiní stres v zaměstnání, ale i osobním životě. Nesmíte se nechat strhnut tím negativním ve vašem životě a naopak se dívat do světlých dálek bez zbytečných starostí.

Štír
Máte tento týden naprosto perfektní nápady, které vedení firmy určitě ocení. Nebojíte se jít s kůží na trh a to je na vás tak atraktivní. Váš šéf moc dobře ví, co má ve vás za poklad. Snad se podle toho i zachová a odmění vaší snahu i nějak finančně.

Střelec
Některé finanční záležitosti dopadnou tento týden na výbornou. Planety jsou vám v této oblasti doslova hvězdně nakloněny a vy se tak nemusíte obávat žádné transakce. Takže pokud v jisté záležitosti váháte, tak do toho běžte naplno, vyplatí se vám to.


Kozoroh
Tento týden se vám podaří něco výjimečného. Již delší dobu se snažíte být v něčem velmi dobří a svou veškerou sílu věnujete jen jedním směrem. Nyní však zjistíte, že přílišná snaha se nevyplácí a díky jistému bizarnímu kousku doslova procitnete.

Vodnář
V práci houstne atmosféra a vy máte zlost na některé kolegy. Zbytečně rozšiřují drby, v práci se flákají a vy za ně neustále doděláváte resty. Navíc jsou vám prostě nesympatičtí a vy s nimi neustále musíte komunikovat, protože po vás něco chtějí.

Ryby
Milé Rybičky, snáší se na vás velmi plodné a zejména optimistické období. Konec listopadu je ve znamení toho, že jsou vám hvězdy více než nakloněny. Venuše je v naprosto jedinečném trigonu s Merkurem a přináší vám do života lásku, harmonii a štěstí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.