Home - Články - Týdenní horoskop 30. listopadu - 6. prosince

Týdenní horoskop 30. listopadu - 6. prosince

vloženo 28. 11. 2020
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 30. listopadu - 6. prosince

Zlom měsíce přinese celou řadu zajímavých událostí v práci i soukromí. Jedna bude stíhat druhou a jako vždy bude základem úspěšného překonání všech nástrah dobrá komunikace s okolím. Jestli chcete vědět, jak vyzrát na všechny záludnosti, přečtěte si nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máme za sebou všichni nelehké období, které zanechává negativní stopy, ale i budoucnost nevypadá příliš růžově. Musíte se uskromnit a s nejistotou hledíte vstříc dnům budoucím. Začínáte si však vážit i těch malých drobností, které vám život nabízí.

Býk
Konečně se blíží čas Vánoc a vy si chcete adventní čas užít naplno a nemyslet na ty špatné věci, které se ve světě děli a dějí. Víte, že se to musí nějak zvládnout a neházíte flintu do žita. To ostatně není ani váš styl. Jste bojovník každým coulem.

Blíženci
Úplněk v Blížencích varuje před některými zdravotními neduhy. Přízemní mrazíky, topná sezona, nelehké období pro všechny i nedostatek sluníčka si začíná vybírat svou daň. Dávejte si tento týden pozor zejména na onemocnění dýchacích cest, průdušky i plíce.


Rak
Poslední rok jste, co se týče společenského života, žili velmi skromně. Začíná vám chybět divoký frmol, který má občas rád každý. Chcete se chodit někam bavit a vymýšlet si, co kreativního si na sebe oblečete. Vánoce jsou pro vás vítanou vzpruhou.

Lev
Venuše je v nepříliš dobré pozici s vaším znamením a nebude přát osobním vztahům. Máte momentálně na výběr protějšků celkem pech a nic vás nemůže přesvědčit o tom, že máte na lásku pekelnou smůlu. Nebojte a vyčkejte na příznivější konstelaci hvězd!

Panna
I přesto, že máte za sebou nelehkou dobu plnou stresu a nových situací, tak vy i tak umíte nalézt ve svém životě světlo. Radujete se z nadcházejícího období. Blíží se vám Vánoce a vy věříte, že je prožijete v pokojném duchu a myslíte na lepší časy.


Váhy
Saturn vám v životě neudělá tento týden příliš dobrého. Jeho výrazné působení zapříčiní stres v zaměstnání, ale i osobním životě. Nesmíte se nechat strhnut tím negativním ve vašem životě a naopak se dívat do světlých dálek bez zbytečných starostí.

Štír
Máte tento týden naprosto perfektní nápady, které vedení firmy určitě ocení. Nebojíte se jít s kůží na trh a to je na vás tak atraktivní. Váš šéf moc dobře ví, co má ve vás za poklad. Snad se podle toho i zachová a odmění vaší snahu i nějak finančně.

Střelec
Některé finanční záležitosti dopadnou tento týden na výbornou. Planety jsou vám v této oblasti doslova hvězdně nakloněny a vy se tak nemusíte obávat žádné transakce. Takže pokud v jisté záležitosti váháte, tak do toho běžte naplno, vyplatí se vám to.


Kozoroh
Tento týden se vám podaří něco výjimečného. Již delší dobu se snažíte být v něčem velmi dobří a svou veškerou sílu věnujete jen jedním směrem. Nyní však zjistíte, že přílišná snaha se nevyplácí a díky jistému bizarnímu kousku doslova procitnete.

Vodnář
V práci houstne atmosféra a vy máte zlost na některé kolegy. Zbytečně rozšiřují drby, v práci se flákají a vy za ně neustále doděláváte resty. Navíc jsou vám prostě nesympatičtí a vy s nimi neustále musíte komunikovat, protože po vás něco chtějí.

Ryby
Milé Rybičky, snáší se na vás velmi plodné a zejména optimistické období. Konec listopadu je ve znamení toho, že jsou vám hvězdy více než nakloněny. Venuše je v naprosto jedinečném trigonu s Merkurem a přináší vám do života lásku, harmonii a štěstí.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.