Home - Články - Čínský horoskop na týden 23. - 29. listopadu

Čínský horoskop na týden 23. - 29. listopadu

vloženo 23. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 23. - 29. listopadu

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Jste připraveni dozvědět se, co Vás čeká poslední listopadový týden? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další listopadová dekáda zacloumá s mezilidskými vztahy. Ne všechny tváře, které se kolem vás vyskytují, dokážete vystát. Snažte se zhluboka dýchat a neberte si jejich kritická slova osobně. Soustřeďte se na aktivity… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Závěr měsíce představuje pro Buvoly pokušení v podobě návnad k utrácení. Snažte se nepodléhat momentální slabosti a přemýšlejte z dlouhodobého pohledu. Sice nevyužijete lákavou slevu, ale aspoň ušetříte peníze na horší… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, ještě než odstartuje adventní čas, podaří se vám zklidnit atmosféru v rodinném kruhu. Neváháte odpustit blízkým nedávné přešlapy a nad mnoha problémy mávnete rukou. Velkou pozornost zasluhuje vaše… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Zadané Zajíce čeká týden plný zvratů. Spousta věcí se podaří nad očekávání dobře, ale některé nedokonalosti bohužel nedokážete překousnout. Otevřené komunikaci se nevyhýbejte, jen pečlivě volte slova. Volný čas naplňte… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Poslední listopadové dny jsou příznivě nakloněné vztahům. Draci toužící po posunu v partnerství se konečně dočkají dalšího kroku. Může jít o společné bydlení, nový přírůstek do rodiny i sňatek. Nebojte se začít na toto… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v závěru měsíce se zkuste oprosit od minulosti. Příliš upínáte zrak na to, co bylo, přitom vám uniká přítomnost. Ve hvězdách se zrcadlí spousta příjemných okamžiků, jimž byste měli věnovat pozornost. Čerstvě zadaní… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Místo toho, abyste před koncem roku zvolnili tempo, musíte čím dál víc přikládat pod kotel. Jako by na vašich bedrech končily všechny úkoly, které se nehodí kolegům ani příbuzným. Nenechte se využívat a dejte okolí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Synonymem tohoto týdne je radost ze života. Kozy by se měly soustředit na všechno, co jim dokáže vykouzlit úsměv na tváři. Zakažte si myslet negativně a zahajte léčbu bolavé duše. Světové problémy sami nevyřešíte, raději… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Milé Opice, mnoho záležitostí dokážete ve svém životě ovlivnit sami. Začněte tím, že se přestanete rýpat v drobnostech, které stejně nedokážete změnit. Na svět se usmívejte, abyste nezískali punc škarohlída. V zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Mezilidské vztahy chytnou v závěru měsíce druhý dech. Na pracovišti i v soukromí se vám bude zase lépe dýchat. S nepřáteli zakopete válečnou sekeru a spoustu neshod si vyjasníte. Neváháte udělat vstřícný krok, protože tím ve výsledk… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní Psi se musí v nadcházejících dnech obrnit trpělivostí. Drahá polovička vás zahrne spoustou dotazů a mnoho z nich nebude dvakrát příjemných. Nejspíš nemáte čisté svědomí, proto si připravte adekvátní taktiku. Čím víc se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, v posledních listopadových dnech se soustřeďte na domácí klima. Vyhněte se kontroverzním tématům, jimiž byste podněcovali výbušnou atmosféru. Místo toho otevřete knížku, vytáhněte ratolesti za sportem nebo… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.