Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. listopadu

Týdenní horoskop 23. - 29. listopadu

vloženo 21. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. listopadu

Začtěte se do nového týdenního horoskopu a poznejte svou nejbližší budoucnost hezky den po dni. Uvidíte, že ty horší chvíle vždycky nakonec vystřídají okamžiky mnohem krásnější. Proto nepropadejte špatné náladě, panice ani depresi ohledně covidu, a i když se vám třeba zrovna nedaří, jděte štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden budete plni energie a elánu, který vám přinese slávu na poli pracovním i milostném. V zaměstnání stíháte všechny úkoly levou zadní a ještě máte čas na pomoc kolegům. V milostné sféře si užíváte své atraktivity a obdivu opačného pohlaví.

Býk
Jste velmi společenští jedinci a užíváte si konečně toho, že můžete být součástí nějaké akce. Však už vám tento život moc chyběl. Nejste typ člověka, který by rád seděl doma a raději se chcete bavit a být středem pozornosti. Snad už bude jen líp.

Blíženci
Slunce ve znamení Štíra přináší do života tajemství, záhadno, temné choutky, ale i vášnivé noci. To vše se vám nyní bude v životě prolínat a vy budete vzpomínat na minulost a mnohdy se necháte unést melancholickým počasím. Nepodléhejte špatné náladě.

Rak
Procházíte velkou proměnou, hvězdy jsou vám nakloněny a vy si tak můžete užívat jejich přízně. Máte se sebou velké plány a chcete začít úplně znovu a s lepším já. Musíte však začít u svého vnitřního JÁ, dříve než se vrhnete na zvelebování zevnějšku.


Lev
Nemáte rádi změny, pokud vám teda nyní někdo nakazuje, že byste měli udělat něco, co je vám proti srsti, tak na to určitě nemusíte nijak kývat. Slušnost je sice vaše velmi dobrá vlastnost, ale ne vždy vám prokáže dobrou službu. Obzvlášť v práci ne.

Panna
Poslední dobou vám dělá problém organizace pracovních záležitostí. Máte kolem sebe chaos a máte ho i v osobním životě. Možná že , když si to upravíte doma, ubyde vám stresu a některé věci i v práci se dají do pohybu. Nevíte ale, jak správně začít.

Váhy
Stále přemýšlíte nad jistou investicí. Zatím to moc výhodně nevypadá, ale vám váš šestý smysl stále napovídá, že se to může změnit. Jste však na vážkách a hlavně se raději řídíte rozumem, než svou intuicí. Mnohdy je však hlas srdce daleko přesnější.

Štír
Venuše se přesouvá do vašeho znamení, milí Štíři, a čekají vás velké změny. Obzvlášť váš milostný život Venuše značně obohatí. Nebudete mít nouzi o obdivovatele, a také si začnete všímat toho, co vaše tělo i mysl potřebuje. Okamžitě budete atraktivnější.


Střelec
Milí Střelci, období temna se konečně blíží ke konci. Vy, jako velice citliví jedinci, jste již dlouhou dobu věděli o tom, že není něco v pořádku. Nyní však svým šestým smyslem tušíte, že nastávající období pro vás bude, v rámci možností, vydařené.

Kozoroh
Tento týden se chcete věnovat příjemným stránkám vašeho života. Stále se totiž staráte o pracovní záležitosti. Myslíte na nadcházející vánoční svátky a na peníze a možná zapomínáte na úplně to nejdůležitější, a to na pravou domácí příjemnou atmosféru.

Vodnář
Těšili jste se na víkend plný přátel, odpočinku, ale i posezení někde v hospůdce. Bohužel váš zdravotní stav vám žádné povyražení nedovolí. I když se nebude jednat o nic závažného, tak přesto budete muset strávit víkend v posteli s horkým čajem.

Ryby
Venuše není zrovna v příznivém trigonu s vaším znamením a to symbolizuje jediné, že byste si tento týden měli dát pozor na to, co řeknete. Ne každý by to mohl správně pochopit a obzvlášť v rodinných poměrech by mohlo dojít k drobným nesrovnalostem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.