Home - Články - Prastaré keltské horoskopy mají původ v Čechách!

Prastaré keltské horoskopy mají původ v Čechách!

vloženo 18. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Prastaré keltské horoskopy mají původ v Čechách!

Staří Keltové používali Stromovou abecedu k provozování magie. Znali a používali léčivé a kouzelné účinky rostlin a kamenů. Založili svou magii na pohanském náboženství, které oslavuje bohyni Velkou Matku, ale zároveň také – na rozdíl od jiných náboženství – stejnou měrou uznávali i její další mužské kolegy.

sdílet článek na facebooku

Abychom lépe pochopili, na jakých principech keltská magie vlastně funguje, musíme se podívat do historie. Ačkoli odborníci považují keltské (druidské) systémy za pocházející z Irska, Británie nebo Walesu, ve skutečnosti staří Keltové sídlili na území střední a západní Evropy (včetně ČR), které zahrnovalo i uvedené oblasti. Měli obdivuhodné vědomosti o energii, která vychází ze stromů, ze země anebo ze zvláštních kamenů.

Magie Keltům prokazatelně měnila život!

Keltové spojili magii se svým každodenním životem, protože věřili, že jsou zodpovědní za vylepšování svého bytí jakýmkoli dovoleným způsobem. Magické znaky často zdobily jejich šperky, oděvy, obydlí anebo třeba zbraně, což mělo zahánět kletby a pohledy nepřátel. Magii provozovali prostřednictvím obřadů na oslavu svých četných božstev či jednoduchých rituálů s praktickým využitím. Pro Kelty bylo důležité, aby kouzla měla dopad na všední život, aby dokázala vyvolat změny v materiálním světě, což se jim podle některých případů zdokumentovaných v literatuře i dařilo.


Místo znamení máte každý svůj strom

Vzhledem k tomu, že stromy hrály v keltské kultuře vždy důležitou roli, vznikly ve 20. století Keltské horoskopy, které se zakládají na tzv. Stromové abecedě. Ta má základ v kalendáři a v keltské abecedě, která měla původně dvacet písmen. A právě každému z nich je přiřazen konkrétní strom. Stromy (keltské symboly) symbolizují určité části roku a jsou s nimi spojovány různé vlastnosti a schopnosti lidí. Každý má podle svého data narození svůj strom, který předurčuje charakter i osud, a pokud chcete vědět, jaké STROMOVÉ ZNAMENÍ jste, klikněte ZDE!

Přírodní magie přetrvala dodnes

Pro svou jednoduchost a blízké sepětí s přírodou se keltská magie dočkala své obnovy i v současném přetechnizovaném světě. Její principy převzalo například pohanské čarodějnické náboženství zvané Wicca. Wiccané však nejsou jediní, kteří tuto přírodní magii provozují, některé její postupy využívá také řada moderních léčitelů, bylinkářů a věštců.


Keltská přírodní magie pomůže i vám!

Pomoct může prakticky ve všem, protože její záběr je nesmírně široký. Využijte ji, pokud hledáte lásku nebo jste ji už našli, ale neumíte si s ní poradit. Pokud byste chtěli dítě nebo je už máte, ale nerozumíte si s ním. Pokud vám chybí peníze nebo žijete doslova v chudobě. Pokud jste nemocní a klasická medicína je v koncích. To vše jsou situace, které vám pomůže vyřešit účinné kouzlo. A pokud nevíte, na koho se obrátit, nevadí, na trhu je k dispozici dostatek kvalitní literatury, která nabízí návody, jak si takové kouzlo můžete „vyrobit“ v klidu domova sami. Stačí vám pouze víra v úspěch a správné ingredience!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.