Home - Články - Zimní tarotový horoskop práce a financí

Zimní tarotový horoskop práce a financí

vloženo 23. 11. 2020
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop práce a financí

Kterému znamení zvěrokruhu se bude i přes těžké koronavirové období v zimě dařit a kdo si nejlépe vydělá? Čeká vás povýšení nebo výpověď? Tarotové karty znají odpověď i možnou cestu k úspěchu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři mince
ukazuje, že na prvním místě jsou pro vás jistoty, bezpečí a stabilita. A to až do takové míry, že se kvůli nim uzavíráte před novými příležitostmi a možnostmi, protože každá z nich pro vás znamená především krok do nejistoty. Pokud vám vyhovuje pověstný vrabec v hrsti, pak je všechno v pořádku, ale je to trochu škoda, protože přece jen máte na víc. Týká se to nejen pracovních příležitostí, ale také investování, protože díky opatrnosti vám může uniknout jedinečná příležitost, jak vaše úspory lépe zhodnotit. Nebylo by na škodu odvážit se v rozumné míře riskovat. Samozřejmě vždy je potřeba myslet i na jistoty a mít se na co spolehnout, ale to vám není teď potřeba dvakrát připomínat. Vaše uzavírání se před novinkami je nejspíš výsledek nějakých negativních zkušeností z minulosti, ale nastal čas oprostit se od toho a vykročit kupředu.

Býk
Karta Eso holí
vám přináší spoustu energie, se kterou hravě zvládnete i ty nejnáročnější úkoly a výzvy. Byla by škoda to nevyužít, takže si na sebe můžete směle vzít i to, na co byste si za běžných okolností netroufli. Vaše schopnosti jistě neuniknou ničí pozornosti, takže se dočkáte i zaslouženého ocenění, pochval a finanční odměny. A proč se spokojit s málem, když můžete mít víc! Je ideální doba pro začátky nových projektů, pro velké a ambiciózní plány, které si právě teď budou vyžadovat, abyste se jim naplno věnovali. Letošní zima se zkrátka ponese ve znamení úspěchů, takže se rozhodně máte na co těšit! Pořád ovšem platí, že je dobré nevrhat se do věcí neuváženě. Je jasné, že na to máte, otázka ovšem je, jestli vám to stojí za to, jestli se to vyplatí a přinese patřičný zisk. I když zvládnete všechno, do čeho se pustíte, je dobrý nápad přece jen si trochu vybírat, čemu svoji energii věnujete!

Blíženci
Karta Dvě hole
naznačuje, že se vám otevírají nové možnosti zahraniční spolupráce a že vaší kariéře může velmi pomoct cestování nebo zahraniční obchod. Bude to možná chtít trochu odvahy, ale jste na to po všech stránkách připraveni, takže není proč váhat. Pokud máte pochybnosti o svých jazykových znalostech, pak vězte, že to bude v pořádku a tato překážka vás nezastaví. I když cestování může být trochu riskantní, budete profitovat z toho, že nakonec najdete odvahu vstoupit do neznámých vod. Perspektivní budou však i nové projekty na místní úrovni, i když možná o kousíček méně výdělečné. Je zkrátka čas pouštět se do nových věcí a proměnit své sny a plány ve skutečnost. Máte na to a na vaší cestě k vysněnému úspěchu vás nic nemůže zastavit. Tak se nebojte projevit své ambice, vždyť pořád platí, že odvážným přeje štěstí!


Rak
Karta Eso mečů
vám přináší nové nápady a myšlenky, které můžete efektivně zúročit a dobře si vydělat, když se do toho pustíte. Tak na nic nečekejte a vykašlete se na pochybnosti, protože to, nad čím přemýšlíte, má perspektivu! Sebejistota v prosazování vašich plánů vám chybět nebude, že z toho možná budete i sami trochu překvapeni. A dokonce i v případě, že se nikdo k vám nepřipojí, pustíte se do věcí zkrátka sami, a svými činy přesvědčíte ostatní, že to stojí za spolupráci. Nebo také zůstanete jako sólista a vybudujete si na svých skvělých nápadech novou a perspektivní kariéru. Je čas odhodlat se k velkým činům a zásadním plánům, bude to rozhodně změna k lepšímu. Spoléhejte se na svůj bystrý úsudek, který vám pomůže odhalit, kde se ukrývají ty nejlepší možnosti a čemu se vyplatí se věnovat naplno.

Lev
Karta Král holí
vám přináší velké ambice, ale zároveň připomíná, že to bude chtít patřičnou dávku průbojnosti a sebejistoty, abyste to zvládli prosadit. Máte manažerské ambice a v hlavě máte projekt, který zahrnuje hodně dalších lidí, Jako Lvi si to můžete směle dovolit, protože vaše organizační schopnosti jsou pověstné! Nezapomínejte ovšem, že musíte lidi taky trochu namotivovat a nestačí rozdávat příkazy a úkoly. Rádi byste se stali skutečnou autoritou a vybudovali něco velkého a taky hodně výdělečného. Ale nespoléhejte se na to, že to půjde zázračně rychle a šetřete si trochu své síly i na později. Jedině rozumným a uvážlivým postupem se vám povedou velké věci, zbrklost vám v tom nepomůže. Vaše perspektiva a možnosti jsou velké, takže pokud se pustíte do práce, čeká vás mimořádně úspěšná zima, která vám přinese po všech stránkách jen to nejlepší.

Panna
Karta Deset mečů
ukazuje, že vás trápí starosti a obavy, a že pořád přemýšlíte nad věcmi, k jejichž řešení je pro vás v nedohlednu. Ale to, že se kvůli určitým záležitostem pořád trápíte, bohužel nijak nepřispívá k jejich vyřešení. Takže jediný efekt je ten, že se vy sami topíte ve starostech a negativních myšlenkách! Problém, o který se jedná, a který se nejspíš týká financí, přitom vůbec není tak neřešitelný, jak vám to připadá. Protože už to trvá dlouho, máte sklon vidět věci jako neřešitelné, ale ve skutečnosti to vůbec není pravda. Spíš než plácat se pořád dokolečka ve vlastních pesimistických myšlenkách bude dobrý nápad otevřít se vnějším vlivům, jiným lidem a jejich nápadům a nedělat si z toho zas takovou hlavu. Finanční starosti vás totiž doslova paralyzují a berou vám odvahu se do čehokoliv pustit, takže potřebujete, aby vás někdo přivedl na jiné myšlenky a ukázal, že existují i jiné, optimističtější úhly pohledu!


Váhy
Karta Dva poháry
mluví o dobrých vztazích a blízké spolupráci, takže klíčem k úspěchu bude pro vás spoluhráč, se kterým jste perfektně sehraní. A ano, může to být dokonce i váš životní partner nebo láska na pracovišti! Dařit se vám tedy bude hlavně tehdy, pokud se věnujete rodinnému podnikání a váš soukromý život je propojený s pracovní spoluprací. Zde se ukáže, že jste dokonale sehraný tým po všech stránkách a ve všech oblastech života! Ale i zaměstnaným přeje štěstí, a to hlavně v případě, že jste nezadaní. Možná to zní trošku nekorektně, ale právě flirt na pracovišti pro vás bude klíčem k úspěchu. Ale pozor, nejde zde o to dostat se do šéfovy ložnice! Právě naopak, půjde spíš o to, že si budete s někým z kolegů tak dobře rozumět, že díky vzájemnému jiskření se vám bude spolu i skvěle pracovat a na výsledcích to bude poznat. Pro zadané Váhy však toto není ta pravá cesta k úspěchu!

Štír
Karta Královna mincí
ukazuje, že starostlivě pečujete o materiální zázemí, které máte, a díky tomu můžete ušetřit spoustu zbytečných investicí – a nakonec mít věci udělané ještě i mnohem lépe a navíc podle vlastního vkusu a představ. Pokud si tedy toužíte zlepšit životní úroveň, vyplatí se věnovat ani ne natolik jen kariéře, jako spíš tomu, jak dobře a efektivně pak své prostředky využijete. S trochou fantazie a kreativity totiž můžete vykouzlit spoustu věcí, které potřebujete, za levné peníze a navíc vás to ještě bude bavit. Všechno, co si můžete v domácnosti udělat sami, bude pro vás zdrojem potěšení i finanční úspory. A když to navíc budete dělat s láskou, výsledek bude nesrovnatelně lepší než cokoliv, za co byste platili. Navíc si uvědomíte, že ve skutečnosti nejste tak moc závislí na nutnosti mít vysoký výdělek, což bude velmi příjemná a osvobozující zpráva.

Střelec
Karta Síla
ukazuje, že o energii nebudete mít nouzi, ale klíčová je otázka, jak moc se vám povede využít ji k tomu, co vám skutečně přinese úspěch. Bude vás to totiž svádět pouštět se místo skutečně perspektivních projektů spíš k něčemu, co je možná zábavnější, ale žádné velké výdělky z toho nekoukají. Chce to mít pevnou vůli, sebekontrolu a stanovit si priority, ať se vám mohou konečně začít sypat peníze! A značné rezervy máte taky v jejich utrácení. Je málo platné, že si dokážete hodně vydělat, pokud se neudržíte a dokážete za jeden večer zábavy nebo za jedno odpoledne na nákupech rozflákat značnou část výplaty. Klíč k úspěchu je jednoduchý a je to jednoduše sebedisciplina. Když se pro něco rozhodnete, pak je potřeba své cíle a předsevzetí taky dodržet, i když přinutit se k tomu bude těžké. Ale rozhodně to stojí za to a na vašem bankovním kontě se to každopádně projeví!


Kozoroh
Karta Osm holí
mluví o rychlém vývoji událostí, takže se můžete těšit na nové nečekané příležitosti a taky na to, že staré problémy se rychle pohnou kupředu a vyřeší se. Pokud jste měli doposud pocit, že ve vaší kariéře něco vázne, teď se to konečně dá do pohybu, a to závratným tempem, které vás docela překvapí. Vaším úkolem zůstává udržet krok s rychlým sledem událostí kolem vás a nenechat se ničím zaskočit. Rozhodně budete mít příležitost přecvičit si své schopnosti jednat pohotově, rychle reagovat a umět se okamžitě rozhodnout. Jinak by to ani nešlo, protože již zítra může být na některé věci pozdě. Zima zkrátka bude velmi dynamická a přinese vám hodně novinek, které uvítáte s nadšením. A pokud by vás něco z toho překvapilo nepříjemně, nedělejte si z toho hlavu, protože další události ukáží, že se všechno vyvíjí tím nejlepším možným směrem!

Vodnář
Karta Pět mečů
naznačuje, že budete myslet především sami na sebe a na své priority a na svůj vlastní zisk a prospěch. Není to na škodu, protože nikdo to za vás neudělá, ale na druhé straně pak může mít vaše okolí občas pocit, že jednáte trochu bezohledně a sobecky. Otázka je, jestli by vám to mělo vadit – protože je dost pravděpodobné, že to tak dělají i ostatní, jak vaši kolegové, tak i konkurence, takže to vidíte z toho úhlu, že vám vlastně nic jiného nezbývá. Jako Vodnáři ovšem máte velký smysl pro fair play, takže z některých věcí můžete mít trochu špatné svědomí, přestože kdokoliv jiný by to samé udělal bez jakýchkoliv výčitek. Budete si dávat pozor, abyste se nezapletli do nečestných praktik, ale na druhé straně, pokud se ostatní chovají jako egoisti a máte k tomu příležitost, proč ji nevyužít ke svému obohacení?

Ryby
Karta Páže mincí
věští, že se budete věnovat nějakému pro vás důležitému projektu, který pro vás bude něco jako vaše vlastní dítě. Záleží vám na tom, aby se povedlo danou záležitost udělat a rozvinout podle vašich představ, a tak tomu budete věnovat hodně energie a pozornosti, ať už jsou z toho peníze nebo nikoliv. Spíš než o výdělky a zisk se vám teď totiž jedná o vaši seberealizaci a naplnění toho, o čem jste vždy snili. Možná bude vašemu okolí připadat až trochu zvláštní, s jakou péčí se stavíte k projektu, který není zas až tak ziskový, ale máte k tomu své osobní důvody, takže ať si říká, kdo chce, co chce, vy o tom nezapochybujete. Může se jednat o nějaký podnikatelský projekt, ke kterému konečně najdete dostatek odvahy a přijde ta správná chvíle. Třeba jste vždy chtěli mít vlastní restauraci, třeba jste toužili vydělávat si prodejem svých uměleckých výtvorů nebo cokoliv jiného. Právě teď nastal čas se do toho pustit!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.