Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. listopadu - 6. prosince

Čínský horoskop na týden 30. listopadu - 6. prosince

vloženo 30. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 30. listopadu - 6. prosince

Zlom měsíce bude pro mnohé znamenat změnu v životě. Nepodléhejte proto pokušení nechat rok už jen tak doběhnout. Ještě se totiž může mnoho událostí odehrát a vy toho můžete ještě hodně dokázat. Jak se vypořádat s koncem listopadu a začátkem prosince vám poradí nejnovější čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v závěru měsíce se snažte dívat do budoucnosti. Záležitosti, které vás trápily v minulosti, nechte plavat. Především v rodinné sféře vás to uchrání od hádek. Věnujte se nejmladším členům domácnosti - dětem, vnoučatům… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ve vzduchu visí vánoční atmosféra a je znát i na chování Buvolů. Spoustu věcí přehodnotíte, zklidníte svůj rytmus a budete přemýšlet o uplynulém roce. Snažte se myslet pozitivně a soustřeďte se na to, co se vám podařilo. Je ideální… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Šťastnou ruku budete mít nejenom při výběru partnera nebo životního přítele. Uvědomujete si hodnotu mezilidských vztahů a také při nakupování dokážete oddělit zrno od plev. Podaří se vám pořídit zboží, na které … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, snažte se načechrat svou sebedůvěru a každý den objevte něco, za co se pochválíte. I když se jedná o naprostou maličkost, dokáže vám vylepšit náladu. Z chyb si nedělejte vrásky na čele, protože se díky nim… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V přelomovém týdnu se řiďte pouze svým nitrem, které tepe v duchu předvánočních příprav. Nenechte se ovlivňovat negativně uvažujícími lidmi, byla by škoda kazit si náladu. Povinnosti v zaměstnání i adventní… ČTĚTE VÍCE!

Had
Jaký týden čeká zrozence Hada? Adventní období rozhodně nepřipomíná chvíle klidu. Jste ambiciózní a chcete za každou cenu zvítězit nad konkurenty v kariéře i lásce. Když si uvědomíte, že není nutné vyhrát, ale zúčastnit se a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Pozornost Koní se na začátku prosince stáčí k milostným vztahům. Především nezadaní se snaží najít spřízněnou duši, ale výběr je hodně omezený. Potkáváte samé typy, se kterými si nemáte o čem povídat. Neztrácejte naději a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na přelomu listopadu a prosince dostanete příležitost ukázat, jaká kreativita ve vás dřímá. Neváhejte se pustit do zvelebování interiéru, vánoční dekorace vyrobte sami. Originální kousky neujdou pozornosti vašich blízkých, kteří … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Hledání životního druha nebo družky nevzdáváte ani v adventním čase. Ba právě naopak potřebujete spřízněnou duši jako sůl. Zadané Opice nenachází v partnerovi takovou podporu, jakou si představují. Nezbývá, než obvolat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na přelomu listopadu a prosince si Kohouti vychutnávají nádherné mezilidské vztahy. Aktuální konstelace vám do života přináší spoustu tváří z minulosti, ale nebude nouze ani o nová seznámení. Pokud vás kontaktuje bývalý… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vánoční pohodlí si nejlépe vychutnáte v partnerově náruči. Neváhejte svěřit ratolesti na hlídání kamarádům nebo rodičům, abyste měli zajištěný skutečně klidný večer. Romantice se meze nekladou. Pokud uvažujete o založení… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Empatie Vepřů je na maximu. Baví vás pomáhat druhým lidem, poskytujete skvělé rady a jste všude tam, kde je vás třeba. Při zařizování vánočních nákupů buďte opatrní na zdánlivě výhodné nabídky. Nevěřte všemu, co vám… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 694 | 695 | 696 | 697 | 698

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.