Home - Články - Čínský horoskop na týden 28. prosince - 3. ledna

Čínský horoskop na týden 28. prosince - 3. ledna

vloženo 28. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 28. prosince - 3. ledna

První čínský horoskop v přelomovém týdnu 2021 je tady! Vstupte díky němu do nového roku tou správnou nohou. Horoskop naznačuje, že se hned zkraje ledna dočkáte celé řady pozitivních změn. V oblasti zaměstnání sice číhá pár nástrah, nejsou však nikterak nebezpečné, a navíc na ně budete s novým horoskopem připraveni. Čerstvé jiskřičky vyletí také v lásce. Pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Trochu s křížkem po funuse, ale přece jen si najdete čas, abyste splnili přání sami sobě. V posledních dnech letošního roku se snažíte dohnat resty za uplynulé měsíce. Svým snům budete muset leccos obětovat. Neměli byste… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Na konci roku 2020 se snažte nepodléhat přicházejícím chmurám. Rekapitulujte uplynulé týdny i měsíce, ale berte je s nadhledem. Místo podněcování melancholických myšlenek se pokuste vytvářet něco rukama. Spousta tvůrčích … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, chtě nechtě se rozjímání o životě nevyhne ani vašemu znamení. Při závěrce letošního roku na sebe nebuďte přísní. Zkuste zavzpomínat hlavně na ty věci, které se vám letos podařily. Z neúspěchu se můžete poučit, vůbec… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V uplynulých týdnech jste neměli mnoho příležitostí k setkávání s okolím. Zvykli jste si na samotu, ale teď byste nutně potřebovali něčí společnost. Nebojte se zavolat kamarádům, nebo se pozvěte na návštěvu k blízkým… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Čtyři zdi už začínají být Drakům malé. Abyste nezačali tropit hlouposti, hledejte nějaký rozumný volnočasový koníček. Pokud to počasí dovolí, užívejte si procházek a nevyhýbejte se setkávání s přáteli. Singles by se do… ČTĚTE VÍCE!

Had
Přelomový týden ovlivňuje postavení Merkuru, který si posvítí na komunikaci. Především vztahové záležitosti získají úplně jiný rozměr. Na pracovišti byste zase měli zapojit diplomacii, abyste ustáli nepříjemnou situaci. Hádky… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koníci, nic není definitivně zakončeno. Ještě než se letošní rok rozloučí s vládou, máte možnost urovnat mezilidské spory a napravit, co se dá. Narovnejte karmu a zbavte se všeho, co vás tíží na srdci. Volný čas naplňte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na konci roku hrají prim všechny kroky související s profesí. Dokončujte resty, setkávejte se s obchodními partnery, udělejte analýzu trhu. Veškeré inovace a energie, které do své kariéry vložíte, přinesou zasloužené… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Nemůžete se dočkat nového roku a těšíte se, co všechno ve svém životě změníte pěkně od podlahy. Hvězdy takový drive mírní a radí, abyste ve svých úsudcích stáli nohama na zemi. Než podáte výpověď v zaměstnání, měli… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Problém s rozhodováním způsobí, že některé záležitosti vyšumí do ztracena. Tak dlouho zvažujete, která z nabízených variant je správná, až zůstanete s prázdnýma rukama. Vesmír radí poslouchat více intuici a hlas svého… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na každém konci je nejlepší to, že něco nového přichází. Nesmutněte kvůli něčemu, co nedopadlo podle vašeho očekávání. Nejspíš jste se vydali na špatnou cestu a teď musíte hledat jinou. Těšte se na novinky, které připlouvají… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Poslední prosincové dny si bere pod patronát kněžka lásky. Díky ní se může milostný život zrozenců Vepře změnit od základů. Konečně se povznesete nad nedávný rozchod a najdete odvahu pustit si lásku k tělu. Leden vám… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.