Home - Články - Prosincový úplňkový horoskop lásky

Prosincový úplňkový horoskop lásky

vloženo 25. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

Prosincový úplňkový horoskop lásky

Poslední letošní úplněk přijde 30. prosince 2020 ve 4:28 ráno ve znamení Raka. Jeho energií však budeme cítit déle – mezi svátky i na Silvestra. Jaký bude tento úplněk ve vašich vztazích?
sdílet článek na facebooku

Beran
Mars i Venuše vám na závěr roku přejí a vytváří velmi příjemnou konstelaci pro milostné jiskření! Nejpříznivějším dnem však pro vás v lásce nebude přímo úplněk, ale spíš pár dní před ním nebo po něm. Úplněk v Rybách běh událostí trochu zpomalí a bude si vyžadovat, abyste se obrátili dovnitř ke svým hlubším pocitům.

Býk
Račí úplněk je pro vás Býky příjemný a klidný, a nejlépe uděláte, když ho spolu se svojí polovičkou prožijete v klidu a pohodlí svého domova. Právě to je ideální prostředí na tu pravou romantiku, kdy si můžete dopřát všechno, co máte rádi, a nic vám nemůže narušit vaši pohodu. Tak nepodléhejte pokušení vymýšlet nějaké zbytečné akce!

Blíženci
Venuše ve Střelci je k vašemu znamení v opozici, a to znamená, že vám v lásce přinese nějaké ty výzvy, které vás však nakonec posunou kupředu, takže budou užitečné. Luna v Raku věští, že by se to mohlo týkat otázky domova, rodiny, dětí nebo usazování se. Zřejmě budete muset s protějškem hledat vhodné řešení pro vás oba.


Rak
Pro vás jako Raky bude tento úplněk ve vašem znamení velmi důležitý a silný. Ze všech úplňků v roce máte právě teď nejlepší možnost propojit se s vašimi vlastními nejvnitřnějšími pocity a naladit se na to, co vaše duše ve skutečnosti potřebuje. K tomu jsou potřeba i kontrasty – lépe totiž uvidíte, co je pro vás dobré, ve srovnání s tím, co dobré není!

Lev
Planeta lásky Venuše ve Střelci a ohnivý Mars ve stejně ohnivém Beranu – to všechno vám jako Lvům velmi sedne a přinese vám to krásnou vášeň a úspěchy v lásce. Samotný úplněk v Raku nebude přitom ten nejdůležitější den, i když taky může být hodně příjemný. To nejdůležitější však přijde až o Silvestru, když Luna vstoupí do Lva!

Panna
Luna v Raku je pro vás příznivá stejně jako Slunce v Kozorohu. Bude se vám líbit, že ve vztazích pocítíte klid a pohodu a nebudete muset řešit žádné zásadní věci. A raději se o to ani nepokoušejte, protože by vám mohl Mars v Beranu jen zbytečně zavařit svojí bojovnou náladou. Velké plány raději nechejte na později a užívejte si odpočinek.


Váhy
Měsíc v Raku není pro vás jako Váhy zrovna nejpříznivější, proto v úplňkový den raději neřešte žádné důležité vztahové záležitosti, vaše slova a pocity by mohly vyznít úplně jinak, než je skutečnost, a hrozí různá zbytečná nedorozumění. Nejlepší bude udělat si odpočinkovější čas, neřešit žádné podstatné věci a už vůbec ne nové seznamování.

Štír
Luna je ve vodním znamení Raka, a ve stejném vodním živlu jste se narodili i vy, milí Štíři, takže to spolu výborně ladí! Můžete se proto těšit na krásnou úplňkovou romantiku a vášeň, a bude snadné naladit se s vaší polovičkou na stejnou vlnu. Užijte si tedy závěr roka hezky, bez starostí a ve dvou a dopřejte si klid a pohodu!

Střelec
Venuše ve vašem znamení Střelce vám věští závěr roku, který bude v lásce velmi příjemný. Štěstěna vám je nakloněna, i když největší úspěchy se pravděpodobně dostaví některý jiný den kolem úplňku. Luna v Raku vám totiž věci trochu zpomaluje a samotný úplněk vám proto může připadat tak trochu bez vášně a jiskry.


Kozoroh
Toto úplňkové období bude pro vás jako Kozorohy extrémně intenzivní a důležité. Nejenže se teď ve vašem znamení nachází Slunce a je čas kolem vašich narozenin, ale v Kozorohu je i Merkur a Pluto a teprve nedávno ho opustili Jupiter a Saturn. Očekávejte ve vašem životě nějakou velkou a pozitivní proměnu a nalezení té pravé cesty!

Vodnář
Do vašeho znamení Vodnáře teprve velmi nedávno vstoupily dvě důležité planety, které vás budou provázet po několik příštích měsíců – Jupiter a Saturn. To znamená, že vás čeká velmi zásadní čas bilancování vašich úspěchů, neúspěchů, životního směrování a výzev v životě celkově včetně vztahů. Tento úplněk toho bude prvním signálem.

Ryby
Luna v Raku je vám příznivě nakloněna, ale planeta lásky Venuše je ve Střelci, který je naopak na úplně jiné vlně než vy. Samotný úplněk proto bude velmi příjemný a romantický, ale ostatní dny kolem něj budou v lásce spíš neklidné a lepší proto bude, když se budete věnovat úplně jiným věcem, než jsou milostné záležitosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.