Home - Články - Udělaly dárky radost? Znamení a vánoční dárečky

Udělaly dárky radost? Znamení a vánoční dárečky

vloženo 24. 12. 2020
čas čtení: 6 minut

Udělaly dárky radost? Znamení a vánoční dárečky

Přijali vaši blízcí vaše dárky z nadšením nebo spíš vlažně? Každé znamení je v tom jiné. Prozradíme vám, kdo se těší z dárků nahlas, kdo potichu a jak poznáte, že jste se nestrefili!

sdílet článek na facebooku

Předávání dárečků „od Ježíška“ máme již za sebou. Taky občas uvažujete nad tím, jestli měli obdarovaní skutečnou radost a strefili jste se jim do vkusu ? Co když to pouze zdvořile předstírali? Zkuste si vzpomenout na to, jak se tvářili – neklamné známky v chování různých znamení vám prozradí, jestli jste se jako Ježíšek strefili do černého! Každé znamení má totiž svůj vlastní způsob přijímání darů a dárečků – prozradíme vám, jaké jsou mezi nimi rozdíly, ať víte, na čem jste!

Beran, Lev, Střelec – své nadšení neskrývají

Nejjednodušší je to s Beranem a Střelcem – své pocity neumí skrývat a většinou se o to ani příliš nesnaží. Z jejich výrazu obličeje proto zcela jednoznačně poznáte, jestli měli radost nebo jestli jste při výběru dárku mířili vedle. A to je skvělé! Pokud uhodnete jejich tajná přání, dovedou se až dětsky těšit a to vám jako dárcům může být odměnou. A pokud se vám to náhodou nepovedlo, tak se vám sice slušně poděkují, ale hned budete vidět, že nejsou příliš nadšeni.
Trochu podobně je na tom Lev, ten je však přece jen o něco větší diplomat. Své nadšení dá najevo stejně viditelně jako Beran a Střelec a rozzáří se mu oči, ale když se nestrefíte, bude radost alespoň předstírat – s větším nebo menším úspěchem.


Kozoroh, Panna, Býk – praktičnost se cení

U Býků, Kozorohů a Panen je výběr dárku jasný – praktické a užitečné dárečky jsou sázkou na jistotu, kterou nemůžete nic zkazit. Konec konců, pokud máte mezi svými nejbližšími někoho v těchto znamením, jistě jste si to již dávno všimli a nemusíme vám to připomínat. Ať už je to sada kuchyňského nádobí, teplé zimní doplňky nebo nářadí pro domácího kutila, můžete si být jisti, že váš dáreček bude patřičně oceněn a najde si své využití. A to dokonce i v případě, že obdarovaný vypadal spíš vlažně. Býci, Panny a nejvíc Kozorozi totiž svoji radost projevují spíš umírněně. O to víc je bude váš dáreček hřát u srdce vždy, když ho budou používat. Trochu rozpačitěji přijímají tato znamení romantické a jiné „nepraktické“ dárečky. Pokud nad nimi nezajásali, je dost pravděpodobné, že jste se opravdu nestrefili a časem skončí někde na zapadlé poličce.

Rak, Ryby, Štír – dárečky jako projev citů

Naopak, romantické dárečky umí udělat největší radost Rakům, Štírům a Rybám. Pokud jste si pro ně vymysleli něco zajímavého, co dává najevo vaše hluboké city k nim, možná jste se chvíli cítili trochu rozpačitě z toho, že váš dárek přijali s vlažnějším výrazem, než jste čekali. To platí hlavně pro Ryby – pocity těchto citlivých bytostí jsou velmi silné, ale většinou je pro zranitelnost svojí duše raději nedávají příliš na odiv. Naopak, nejvřelejšího přijetí romantických dárečků se dočkáte od vášnivých Štírů. Je zajímavé, že z praktických dárečků mají Ryby, Raci a Štír navenek úplně stejnou radost jako z těch romantických – nebo ji stejně dobře (nebo špatně) předstírají. Teplé ponožky nebo kuchyňské pomůcky, které jste jim věnovali, budou zcela jistě používat a nebyla to rána vedle, ale aby takový „všední“ dárek splnil jejich tajné sny, to nehrozí.


Váhy, Vodnář, Blíženci – radost z originality

Vodnáři, Blíženci a Váhy si u dárečků cení originalitu, kreativitu a invenci. Pokud váš dárek přijali s nadšením, můžete být jisti, že nebylo hrané – a pokud jste se opravdu strefili, budou mít ohromnou a neskrývanou radost. Jestliže jste se naopak nestrefili, budou reakce těchto tří znamení různé. Blíženci a Vodnáři vám svými slovy možná lehce naznačí, že to nebylo celkem to pravé ořechové – samozřejmě v rámci mezí zdvořilosti. Váhy jsou rození diplomaté a nechtějí nikomu zkazit náladu, proto se vám poděkují stejně mile, ať už jste se strefili nebo ne – pouze nebudou tak valně nadšeni. Ale nebojte se, váš dáreček si u nich jistě najde své využití.

Tak co, poznali jste v těchto řádcích své blízké a jejich reakce na vaši vánoční nadílku?

Pokud jste se strefili do černého, blahopřejeme vám i obdarovaným!
A pokud jste se náhodou nestrefili, nezoufejte – příští Vánoce máte další příležitost! A nezapomeňte, že jakýkoliv dárek je vždy lepší než žádný, protože obdarovaného hřeje u srdce, že jste na něj mysleli – a to je cennější, než jakýkoliv dárek!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.