Home - Články - Čínský horoskop na týden 28. listopadu - 4. prosince

Čínský horoskop na týden 28. listopadu - 4. prosince

vloženo 27. 11. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 28. listopadu - 4. prosince

Nastal advent, a tak se určitě budete nejvíc zajímat o to, co pro vás sváteční hvězdy chystají tentokrát. Ale nebojte se, když se nezadaří tento týden, může se to změnit hned ten příští. Chce to jenom mít naději a lásku v srdci. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V přelomovém týdnu je nejdůležitějším hráčem na vesmírném poli Jupiter, král prosperity. Těšte se na zajímavé příležitosti a lukrativní nabídky. V zaměstnání se nebraňte neotřelým úkolům. Jednak si rozšíříte obzory, zároveň… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, nenechte na sebe působit předvánoční stres a užívejte si adventní čas v jeho nejkrásnější, duchovní podobě. Návštěva nepotřebuje mít stůl zaplněný cukrovím až po okraj, hlavní je vlídná atmosféra. S některými… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
S příchodem prosince na vás dýchne romantické kouzlo Vánoc a vaše psychické rozpoložení se promění. S protějškem k sobě máte blíž a ani nezadaní nemusí zůstat s prázdnou náručí. Konstelace je vhodná pro hledání … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v nadcházejícím týdnu máte za úkol stanovit hranice v mezilidských vztazích. Pokud se děje cokoliv nepříjemného, neměli byste si nelibé pocity nechávat pro sebe. Jste pánem svého rozhodování a vždy… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Na přelomu listopadu a prosince se zaměřte na své nitro. Vytváříte si nezdravé závislosti ve vztahu k určitým lidem i věcem. I když se něco rozbije, nebo se vaše cesty rozejdou, neměli byste zapomenout žít. Svět se točí… ČTĚTE VÍCE!

Had
Uplynulé týdny vás trochu ukolébaly, ale s prosincem přichází změna. Nachystejte síly, protože je během adventu budete potřebovat. Hvězdy se vás snaží probrat z letargie a je třeba ujasnit si, jakou životní cestou se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Letošní předvánoční čas je pro zrozence Koně ztělesněním cest. Ať jsou soukromé či pracovní, měli byste být velmi opatrní. Po většinu prosince si vychutnáváte nádherné romantické postavení Venuše, která vám otevře… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nad zrozenci Kozy drží ochrannou ruku Jupiter, díky němuž se v prosinci nabízí lukrativní příležitosti. Pokud se trápíte nedostatkem finančních prostředků, před koncem roku objevíte způsob, jak rodinnému rozpočtu pomoci. Největší… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ve vzduchu visí možnost změnit život k lepšímu! Nestyďte se mluvit o věcech, které vám leží na srdci. Zbavte se všeho nefungujícího, zkuste aktivity, o nichž měsíce sníte. Letošní advent je pro Opice bohužel stresujícím… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v prosinci vás čeká spousta vydání. Určitě byste neměli utrácet veškeré úspory, protože ve vzduchu visí riziko neplánovaných výdajů. Prosperující Jupiter se k vám otáčí zády a komplikuje ekonomickou situaci. Neutrácejte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Veledůležitá je teď psychická pohoda, o kterou by se zrozenci Psa měli pokoušet v maximální míře. Nevládnete právě nejlepší náladou, protože se špatně sžíváte se zimním počasím. Krátké dny, nedostatek sluníčka i … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na konci listopadu se zaobíráte vztahy. Překvapí vás, jak vám někteří jedinci zabrnkají na nervy. Snažte se jednat asertivně, protože výbuchem emocí uděláte protistraně akorát radost. Opatrní buďte s důvěrou. Ne všichni lidé… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.