Home - Články - Oblečení podle horoskopu z vás udělá bohyni!

Oblečení podle horoskopu z vás udělá bohyni!

vloženo 14. 11. 2022
čas čtení: 6 minut

Oblečení podle horoskopu z vás udělá bohyni!

Šaty dělají člověka a u žen to platí dvojnásob! Co má něžné pohlaví na sobě je jedna ze základních věcí, která ženu dělá krásnou a atraktivní. Chcete být pro partnera neodolatelná? Zjistěte, jaká barva na něj zapůsobí. Jak se vystrojit na party a jak naopak do postele. Dodržte pár následujících tipů a váš miláček z vás nespustí oči! Stačí vědět jeho znamení zvěrokruhu!

sdílet článek na facebooku

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Berani se sami rádi oblékají do výrazně červené barvy, které si ostatní ihned všimnou. Prostě se rádi předvádějí! Proto je dokáže zaujmout žena, která je docela nenápadná. Ale přitom vypadá velice žensky! Zaujmete je především dlouhými šaty ve světle modré nebo růžové barvě. Rovněž v romantických odstínech zelené, bílé a hnědé, které se doplňují i na vzorech. Vaše oblečení by mělo zvýrazňovat vaše ženské křivky, na což rychle zareaguje. Kabelky noste klidně nenápadné, boty by ale měly mít výraznou barvu, nikdy mu nevadí vysoké podpatky! Když je tento macho doma s partnerkou, je ochoten nechat se ovlivnit vyzývavostí vašeho spodního prádla. Má rád černé i bílé krajky, ložnici zabarvěte do červena.

Býk ( 21.4. - 21.5. )
Tento typ muže má rád solidnost, která se týká i barev v jeho okolí. S oblibou volí pastelové barvy země, jak v kanceláři, tak doma i v autě. Přitom ho však zaujmou ženy, které nosí rády trochu křiklavé až lehce vyzývavé barvy! Na nich se mu líbí výrazně růžová, žlutá a fialová, tedy skoro až dětské barvy. Nejdřív ho to překvapí, potom ale z jeho hledáčku neujdete! Proto se klidně oblečte výrazně, přece jenom ale s jistou elegancí a uměním oblečení nosit. Rád se vám bude věnovat ve společnosti a můžete si klidně povídat o šatech. Doma a v soukromí noste jakékoliv domácí oblečení, protože rozumí vašim potřebám pro pohodlí. Pracovat a odpočívat tam můžete i v nevýrazných barvách, v ložnici byste ale měly opět obléci župánky ve veselých barvách, které ho příjemně naladí.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Blížence kupodivu zaujme skutečně decentní oblečení, které si žena oblékne třeba jen do práce. Sice má rád, když žena projeví smysl pro humor a nosí vtipné nápisy na tričku a na tašce, ale není to nic, co by ho vzrušilo. Obdivným zrakem sleduje ženy ve slušivých kostýmcích v šedé a tmavě modré barvě, někdy přímo v uniformách sestřiček a letušek, které vypadají solidně! Pro Blížence jsou v ten okamžik výjimečné a zajímavé, ihned se tak chová galantně jako skutečný džentlmen a projeví zájem o seznámení! Potom je ochotný přizpůsobit se sám slušivým sakem a zářivě bílou košilí. Jakmile je však se svou partnerkou doma, rád ji uvidí v růžové i světle modré barvě. Večer v posteli Blížence fascinují ženy v kožených doplňcích, které se mohou i lehce blýskat.


Rak ( 22.6. - 22.7. )
Tento muž je poměrně nenápadný. Zrozenec znamení Raka totiž sám tíhne k barvám letní přírody, jako je modrá, světle zelená a perlově bílá. Ale u žen ho vábí něco jiného! Raka na ženách fascinují výrazné barvy, které praští do očí. Může jít o červenou, oranžovou a růžovou. Pastelových odstínů si vůbec všimnout nemusí. Partnerce dovoluje u oblečení takovou extravaganci, kterou by se sám bál nosit a už vůbec ne do práce. Tedy kromě některých rodinně založených typů Raka, co od vlastní ženy vyžadují téměř puritánský vzhled a jen lehký make-up. Je ale nutné přiznat, že mnoha Rakům se líbí přímo oblečení, které nosí striptérky a mnoho zlatých náušnic, cinkavých náramků a nákotníků. Dokáže se pro to natolik nadchnout, že sám zapomene na své stydlivé založení.

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Zrozenec znamení Lva má velký smysl pro životní styl a eleganci, někdy i pohodlnost, takže pro sebe umí dobře volit barvy. A jak! Partnerky by měly mít podobný smysl. Lev ale nejvýrazněji reaguje, pokud ženy nosí mladistvé barvy jako je růžová a oranžová. Pokud je jeho zájem větší, zaujmou ho především skvěle střižené černé šaty nebo švestkově modrá barva, třeba i ve spojení s červenou. Když totiž zapůsobíte trochu tajemně a přitom žensky, neodolá vám! Přitahují ho i dobře zvolené doplňky, hlavně zlaté šperky. Nemusíte tedy volit křiklavé barvy, i když mu víceméně nevadí. Je však důležité, abyste se s elegancí chovaly i v domácnosti, Lvi jsou na neupravenost háklivější víc, než dávají najevo. Buďte vždy ženská a oblečená tak, jako byste se měla ihned vydat někam do společnosti.

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Tento muž vyhledává sám o sobě nenápadnost. Vy ale buďte prudce elegantní! Zatímco pro vlastní oblečení vyhledává nenápadnou zelenou, šedou a hnědou, na ženách obdivuje něco jiného. Taky eleganci, ale více viditelnou. Osloví ho přirozený šarm spojený s modrou, tyrkysovou zelenou a černou. Zaujmout ho můžete ve společnosti, kam se vydá třeba nerad, vy mu ale tento zážitek dokážete prosvětlit. Snažte se působit jako osoba, která všechny doplňky, jako kabelky a boty, umí plně sladit s jednotlivými částmi outfitu. Zkuste být i sexy, ne ale příliš, všechno musí vycházet z uměřenosti! Doma sice večerní šaty nosit nemusíte, elegantní buďte však i v domácím oblečení. Pozor, je stydlivý a nikdy vám neřekne, co byste si měla vybrat pro spánek. Překvapte jej svůdnou noční košilkou.


Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Tento muž má smysl pro harmonii a krásu. S tím počítejte! Vždy chtěl být umělec nebo tvůrce a dává najevo smysl pro vkus. Proto se raději déle rozmýšlejte, co na sebe. Sám sice nosí jemné pastelové odstíny barev jako je modrá, zelená a okrová, vy ale můžete být mnohem odvážnější! Klidně si na sebe vezměte lehce křiklavou růžovou, červenou a oranžovou. Nezapomeňte ale na ženskou eleganci! K večerním šatům a kostýmkům si berte zlaté i měděné šperky s drahými kameny. Má totiž rád, když se ve společnosti blýsknete. Obdivuje na vás i odvahu nosit výrazné barvy, vyzývavost ho však nepřiláká. Doma ho něžně svádějte příjemným hedvábím nebo roztomilým saténem, klidně v temně rudé a fialové. Taky ho přitahují krajky v pastelových barvách nebe a moře.

 

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Tento muž je většinou oblečený nenápadně. V černé nebo tmavě modré a většinou nevyčnívá z davu. Tedy, pokud zrovna nenosí oblíbenou rudou barvu! I když se o něm povídá cokoliv, lákají ho rozzářené ženy, což se nemusí týkat jen úsměvu a zlatých vlasů, ale i šperků a barev oblečení. Na ženách má rád žlutou, oranžovou a další sluneční barvy, ale taky noční odstíny modré. Ve společnosti vás může svým pohledem sledovat tak intenzivně, až budete mít pocit, že byste si nějaký příliš výrazný doplněk asi měly vyměnit. Je pravda, že je u své partnerky rád, když vypadá nevýrazně, při lovu ale hledá vesele a naivně vypadající ženy. V tom je rozdíl! Doma můžete nosit cokoliv zajímavého a výrazného v teplých odstínech, ale před druhými musíte být zakrytá! Večer se nebojte koketní vyzývavosti růžové, tím partnera jistě nadchnete.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Tento dobrodružný jedinec má rád barvy celého světa. Exotické barvy na ženách ho dokážou zaujmout! Proto si s chutí oblékněte pestré oblečení. To u něj funguje zvláště v mládí. Postupně však vyhledává příslušnice slabšího pohlaví, které působí hodně jemně a něžně. Ale taky docela sexy! Do společnosti si proto vezměte velký výstřih, který ho zaujme spolu s výrazně upraveným účesem, stříbrnými šperky a perlami. Na večerních šatech se mu líbí lehké a vzdušné látky v odstínech přírodní zelené, tmavě modré a čokoládově hnědé. Můžete mít bižuterii a imitace, hlavně působte žensky a trochu nevinně! Doma můžete nosit pohodlné oblečení, hlavně sportovní, i župánky, které by měly mít nejlépe odstíny fialové a temně rudé.


Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Tohoto muže poznáte podle toho, že sám miluje barevné kombinace černé s bílou, tmavě hnědou nebo temně zelenou. Možná i díky svému vzhledu ale u partnerky preferuje něco divočejšího! Žena může klidně nosit pestrobarevné oblečení a tím ho ještě více zaujme. Klidně si na sebe vezměte modrou, růžovou, šedou i zlatou, bez problémů ale každou chvilku střídejte kombinace a měňte barevný přeliv vlasů. Budete se divit, co všechno u ženy toleruje! Sice k němu vizuálně jdou spíš konzervativnější typy dam v tmavých kostýmcích a s upjatými živůtky, jemu se ale na pohled líbí odvážné mládí plné veselí.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Tento muž je sám natolik originálním typem člověka, který si rád vyzkouší nové módní výstřelky, že ho zaujme něco zcela odlišného. Elegance! Když míří do práce, zálibně sleduje hlavně solidně působící ženy a dívky v pěkných kostýmcích nebo vkusně upravené studentky. Zaujmou ho pastelové odstíny, okrová, modrá, zelená, taky ale bílá a růžová, vždy ale trochu usedlejší barvy, než byste tipovaly! Proto se nebojte působit vyloženě žensky, mít na vlastním oblečení lemy a mnoho kožených doplňků, které ho zajímají. Byl by rád obklopen kamarádkami v divokých kombinacích všech barev duhového spektra, třeba i se spodním prádlem na svetru, líbí se mu rafinovanost. I doma můžete nosit ženské oblečení, delší sukně i halenky a bolerka v přírodních barvách. Experimentům se meze nekladou!

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Tento muž módě a ženám skutečně rozumí! I když působí jako macho typ, dobře se vyzná v látkách, i odstínech barev, které ženy nosí. K modré a fialové barvě sám tíhne u každodenního oblečení i sportovních dresů. U žen ho ale jako první zaujmou ty, které jsou oblečeny do výrazně červené a jejích teplých odstínů, hlavně ve spojení s černou. Prostě energické ďáblice, které na sebe umí strhnout pozornost v jakékoliv společnosti! Potom jsou sami rádi i trochu nevýrazní. Přitom ale postupně chtějí, aby jejich partnerky vyhledávaly méně výraznou eleganci. Pro partnerku se mu dobré zdají studené barvy a různé odstíny černé a šedé, tedy konzervativní vzhled. Proto se snažte působit nejdříve trochu křiklavě a postupně se přizpůsobte tomu, co vyhledává. Uklidňujícím způsobem na něj funguje i modrá, zelená a karmínově červená.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.