Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. listopadu

Týdenní horoskop 14. - 20. listopadu

vloženo 12. 11. 2022
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. listopadu

Vykročte do nového pracovního týdne pravou nohou! S týdenním horoskopem sestaveným profesionální astroložkou vás nic nezaskočí! Raci by měli raději zvolnit, zatímco Štíři se vydají na cestu za úspěchem! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně není moc vhodná investice na obchodní jednání a jakékoliv finanční transakce! Pokud vás tedy něco podobného v nejbližší době čeká, tak se tomu raději vyhněte obloukem a počkejte si raději na nějakou vhodnější dobu. Určitě se vám to vyplatí.

Býk
Máte tento týden tendence trochu přehánět, protože se necítíte zrovna ve své kůži. Pocítí to zejména vaše rodina, kdy budete hodně zveličovat i drobné neshody a tím pádem bude doma vládnout ponurá a dost negativní atmosféra. Nikomu to nebude příjemné.

Blíženci
Rozhodnete se obměnit část svého šatníku. Cítíte totiž, že jste si již dlouho na sebe nic nekoupili a váš šatník obecně je dost zastaralý, proto byste rádi vypadali dobře v práci, ale i ve volném čase. Dobře uděláte a hned omládnete o několik let.

Rak
V mnoha ohledech potřebujete trochu víc času na to, abyste ve svém životě udělali takové změny, jaké by vás posunuly dál. Zjistíte, že jste dávali přednost naprosto jiným sférám vašeho života, než byste reálně měli. Rozhodli jste se pro restart!


Lev
Tento týden jste trochu zmateni z některých úkolů v práci, které vám vedoucí zadá. Nikdy jste nic podobného nedělali a tak vás zarazí, že nyní musíte dělat práci, která je pro vás velkou neznámou. Jste zvědaví, jestli za to budete finančně ohodnoceni.

Panna
V práci se vám nedaří získat si jméno a dosáhnout na cíle, které jste si zadali. Přitom jste vytrvalí a pracovití, bohužel vám ale chybí někdo, kdo by vás ocenil. Vedeni firmy si příliš zvyká na to, že zaměstnanci dělají nad rámec, ale odměna žádná.

Váhy
Příliš tento týden neřešíte finance a utrácíte skoro až za zbytečnosti, které vám k ničemu nejsou. Dokonce se stane, že si ani neuvědomíte, kolik jste toho utratili a v některých ohledech se budete muset uskromnit. Příště si dáte lepší pozor.

Štír
Přihlásili jste se do zajímavého kurzu, který vám ukazuje, jak se v některé oblasti vašeho života zlepšit. Celkově nyní máte lepší náladu a jste plní pozitivity, protože konečně některé věci v životě chápete, a hlavně chápete jednání někoho blízkého.


Střelec
Vztahy v práci jsou momentálně na bodu mrazu. Máte za sebou poměrně náročné období a obzvláště za jednoho kolegu jste museli dodělávat spoustu jeho práce, protože je daný člověk opravdu neschopný. Místo vděku jste se ale dočkali ošklivých pomluv.

Kozoroh
Mars je nyní v kvadratuře s Jupiterem a bude ovlivňovat zejména mezilidské vztahy. Spíše, než na ty osobní, byste si ale měli dát pozor na ty pracovní. Dejte si pozor, co tento týden vypustíte z úst, může se snadno stát, že to bude použito proti vám.

Vodnář
Finance tento týden moc řešit nemusíte. Ne, že byste si samozřejmě mohli nějak vyskakovat, ale věříte, že už jste si konečně vyřešili to nejdůležitější a ještě vám zbylo třeba na nějaké hezké dárečky pro vaše nejbližší. Uděláte radost jiným i sobě.

Ryby
Konečně se vám podařilo si život utřídit podle svých představ. Teď to ale vypadá, že jeden člen rodiny vám to zase rozházel. Celkově se vám zdá, že vám to daná osoba dělá naschvál a nechce se vůbec přizpůsobit vám a vašim již dobře zažitým zvykům.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.