Home - Články - Láskohled 14. - 20. listopadu

Láskohled 14. - 20. listopadu

vloženo 11. 11. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 14. - 20. listopadu

Našli už jste svou lásku, nebo pořád ještě hledáte? Čekají vás ve vztahu zásadní zvraty nebo si budete užívat společné pohody? Jestli chcete znát odpovědi na tyto otázky, přečtěte si zbrusu nový Láskohled a dozvíte se, jak to vidí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Konečně máte čas i na svůj osobní život. Zjistili jste, že práce není všechno a navíc se vám nikdy nevrátí, když dáváte do práce víc, než ostatní. Vedení to stejně vůbec neocení.

Býk
I když potkáte někoho velice zajímavého, kdo by o vás měl zájem, tak se necítíte na to, že byste se momentálně nějak vrhali do romantického vztahu. Spíše jste nastavení naopak.

Blíženci
Moc se vám líbí někdo z okolí, ale nevíte, jak danou osobu oslovit. Přitom vám přijde, že máte hodně společného, tak by to nemusel být takový problém. Dodejte si konečně odvahu!

Rak
Někdo ve vašem okolí má o vás velký zájem. Nějakému společně strávenému času se nebráníte, ale dosud jste neměli tušení, že se dané osobě líbíte. Uvidíte, kam vás budoucnost zavede.


Lev
Tento týden velice rychle přijdete o své příznivce. Nemáte prostě náladu se usmívat a být příjemní, a na své okolí působíte celkem negativně. Aspoň poznáte, kdo o vás opravdu stojí.

Panna
Stále častěji na vás padá podzimní splín. Zejména v milostných vztazích to bude překážka, protože váš protějšek je celkem zvyklý na to, že máte stále dobrou náladu a sršíte energií.

Váhy
Máte před sebou celkem spokojené období plné romantické lásky a něžností. Pokud jste byli pohádaní, tak si můžete být jistí, že tento týden se urovnají veškeré vztahy mezi vámi.

Štír
Milí Štíři, tento týden potkáte někoho, kdo vás moc zaujme. Celkem se snažíte, abyste se tomuto člověku líbili i vy. Dbáte o sebe, jste pozitivně naladění a přizpůsobujete koníčky.


Střelec
Váš protějšek má tendence vám poslední dobou něco vyčítat. Už jste zoufalí z toho, jak si musíte doma něco obhajovat. Co nejčastěji se snažíte trávit čas o samotě a někde jinde.

Kozoroh
Tento týden nebude v oblasti milostných vztahů zrovna nejrůžovější. Dlouhodobé svazky, i nově vznikající přátelství, čekají hádky, které budou probíhat kvůli úplným maličkostem.

Vodnář
Potkali jste někoho, s kým si opravdu moc rozumíte, ale vadí vám, že se i po nějaké době scházení nechce seznámit s vaší rodinou a kamarády. Pro vás je to totiž velice důležité.

Ryby
Vadí vám, že váš protějšek neumí přijmout kritiku na svou osobu. Nejvíc vám vadí, že vy stále děláte ústupky a z jeho strany nic. Tu už se v žádném případě nemůže mluvit o kompromisu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.