Home - Články - Čínský horoskop na týden 14. - 20. listopadu

Čínský horoskop na týden 14. - 20. listopadu

vloženo 13. 11. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 14. - 20. listopadu

Pro mnohá znamení čínského horoskopu přináší tento týden velmi dobré vyhlídky, ale například zrozenci Vepře se musí obrnit trpělivostí a počkat, až hektický týden skončí. Zjistěte i vy, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Polovina listopadu přináší zrozencům Krysy fantastické podmínky pro život. Vesmír je vám nakloněn a máte šanci sny přání, které dlouho nosíte v hlavě. Nebojte se vyslat vesmírnému objednávkovému servisu své přání. Velkou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vstupujete do náročného týdne, který je jako na objednávku. Díky němu můžete odkrýt potenciál a ukázat, co v sobě skutečně skrýváte. Na pracovišti předběhnete konkurenci a jasně ukážete, kdo má navrch. Také … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Váš zvířecí patron vám pro tento týden propůjčuje svou sílu, která se vám bude mnohokrát hodit. Nespoléhejte na nikoho dalšího a pokud se jedná o něco důležitého, vždy mějte připravená zadní vrátka. Především… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Prosperující Jupiter je v polovině měsíce nevyzpytatelným hráčem na nebi. Na jedné straně před vámi mává prosperujícími nabídkami, zároveň přináší zvláštní klima na pracovní pole. Je velmi důležité dodržet smluvené… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Měsíční paprsky si posvítí na vztahy. Okolí je najednou vnímavější a otevřenější, proto je vhodné komunikovat o věcech, které považujete za důležité. Nebojte se otevřít nějaké zapeklité téma týkající se lásky či… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, na své straně máte mocného Jupitera, který do života přináší materiální zajištění. V tomto týdnu se proto soustřeďte na záležitosti spojené s kariérou, financemi a obchodem. Nezaměstnaní by měli rozhodit sítě… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Láska je hybnou silou tohoto týdne! Venuše působí na vaše znamení a postará se, aby mezilidské vztahy vzkvétaly. Pokud jste čerstvě zadaní, přemýšlíte o dalším kroku ke společné budoucnosti. Láká vás sestěhování… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Máte jasný cíl a chcete ho dosáhnout hlava nehlava. V tomto týdnu můžete jednat dost bezohledně ke svému okolí. Nezapomínejte, že jste v zaměstnání členem týmu. Sólový přístup by vám nepřinesl kýžený výsledek, protože… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Druhá polovina měsíce otevírá před zrozenci Opice nové příležitosti. Nebojte se novinek, které se na vás hrnou ze všech stran. Také buďte připraveni riskovat. Někdo vás může od vašich nápadů zrazovat, ale měli byste… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Prosperující Jupiter je hlavním hráčem tohoto týdne. Otevře před vámi možnost výhodné spolupráce, ale zároveň z vaší kapsy vyhání nemalé úspory. V utrácení buďte opatrní, protože by vás mohly zaskočit nečekané… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na zrozence Psa dopadá podzimní splín. Špatně snášíte krátící se dny a chladné počasí. Nepoddávejte se špatné náladě, naopak jí vyhlaste válku. Dopujte tělo vitamíny a minerály, zahřívejte se pohledem na krb nebo svíčky. Dopřejte si… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, polovina listopadu v sobě skrývá hektický program, kdy často nevíte, kam dřív skočit. Rádi byste si dopřáli chvilku sladkého lenošení, ale musíte počkat až na víkend. Velkou podporu očekávejte ze strany Venuše, která… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.