Home - Články - Čínský horoskop na týden 28. června - 4. července

Čínský horoskop na týden 28. června - 4. července

vloženo 27. 6. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 28. června - 4. července

Měsíc červen pomalu finišuje a pro mnohé si připravil pár lehkých stresíků a časovou tíseň. Pokud se chcete těmto drobným nepříjemnostem vyhnout, nastudujte si nový čínský horoskop! Když budete vědět, za kterým rohem číhají nástrahy, už vás nic nezaskočí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek prázdnin se neblaze podepíše na životním stylu zrozenců Krys. Nedostatečný pohyb a naopak vyšší přísun kalorií způsobují rychlý nárůst váhy. Zamyslete se nad tím, co je aktuálně hlavním palivem pro váš organismus. Místo… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Přelomový týden je důležitý pro váš profesní růst. Počítejte s tím, že nic nedostanete zadarmo, naopak musíte sáhnout do energetických úspor. Za výsledek to však stojí! Soukromí oproti kariéře poněkud zaostává. Drahá polovička se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Stačí málo a soustředění Tygrů je ta tam. V zaměstnání těžko udržíte myšlenky u povinností, ve fantazii už se vidíte někde u vody na odpočinku. Pokuste se bojovat s prokrastinací, dokud ještě nehoří termíny. Trápit vás bude po celý… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Optimistické naladění Zajíců slibuje vynikající začátek prázdnin. Vzkvétají hlavně mezilidské vztahy, kdy navazujete kontakty se sympatickými i vlivnými lidmi. Přátelské i pracovní vazby vidí hvězdy v těch nejlepších barvách. Bohužel… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, v tomto týdnu soustřeďte pozornost na dění v rodinném kruhu. Děje se něco zásadního, co vám zatím unikalo. Před potížemi nestrkejte hlavu do písku, ale snažte se je řešit hned, jakmile se objeví. S blízkými komunikujte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ani v době dovolených byste neměli polevovat pracovní tempo. Pokud se vám nevydaří, nesnažte se celou záležitost zamést pod koberec. Věřte, že pravda vyjde brzy najevo a nadělá více škody než užitku. Když vám starosti… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Začátek července upíjí zrozencům Koně energii. Nečekejte na zázraky a doplňte síly kvalitní stravou a dostatečně vydatným spánkem. Pokud v posledních dnech hůř usínáte, zkontrolujte geopatogenní zóny a případně přestěhujte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Venuše nepřeje platonickým láskám ani seznamování. Také dlouholeté vztahy pocítí citové ochlazení, kvůli němuž si ovšem nedělejte vrásky na čele. Využijte volnější program pro zábavu s kamarády i… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, na přelomu června a července se dostáváte do situace, kdy zanevřete na práci a chcete se hlavně bavit. Péče o domácnost půjde stranou, snažíte se také co nejvíce osekat pracovní aktivity. Ve společnosti si dejte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Prázdniny startují a zrozenci Kohouta se směrují od pracovních aktivit k rodině. Blízcí si vaši přítomnost užívají, zejména děti a nejstarší členové domácnosti. Počítejte s tím, že po vás budou chtít splnit různé nedodělky. Otevřete… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Začátek července přináší ideální konstelaci pro páry, které nejsou se svým soužitím spokojené. Venuše nabízí východisko v rozchodu, ze kterého se rychle otřepete. Slibuje, že během letních prázdnin budete mít příležitostí k randění víc… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Pracovní zapálení je týden od týdne vyšší. Jako byste v zaměstnání chtěli zapomenout na všechny starosti, které číhají ve vztahu nebo rodinném kruhu. Blízcí se vás snaží vytáhnout někam za zábavou, abyste přišli na jiné… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.