Home - Články - Týdenní horoskop 28. června - 4. července

Týdenní horoskop 28. června - 4. července

vloženo 26. 6. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 28. června - 4. července

Čas dovolených i prázdniny se pomalu blíží. Do té doby však na každého čeká spoustu příležitostí, ale i nástrah. Přečtěte si týdenní horoskop a poznejte svoji budoucnost s dostatečným předstihem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Rozhodně se tento týden nebudete nudit. Máte vedle sebe lidi, kteří jsou ohniví, vášniví a stále touží po dobrodružství. Vy to úplně v povaze nemáte, ale jste pro každou legraci a tak jste výborným sparing partnerem pro každého, kdo chce zahnat nudu.

Býk
Trápí vás tento týden množství nezvyklých změn a překážek. Stále musíte o své místo ve světě tak nějak bojovat a už jste tím dost unavení. Rádi byste, kdyby některé věci šli hladčeji. Také v práci na vás šéf klade větší požadavky, než na vaše kolegy.

Blíženci
Do všeho jdete tento týden s nadšením vám vlastním. Umíte se rychle nadchnout pro nějaký koníček, nápad, nebo prostě jakoukoliv změnu. Tento týden si toho ale naložíte až příliš a spíš, než abyste se nabili pozitivní energií, tak se značně vyčerpáte.

Rak
S financemi budete nyní bojovat a už delší dobu pociťujete jejich zásadní nedostatek. Nejste úplně rozhazovačný typ, ale taky nemusíte škudlit za každou cenu a jdete na to zlatou střední cestou. Bohužel poslední dobou jste si nemohli skoro nic pořídit.


Lev
Máte dost soutěživou povahu a rádi býváte ve všem nejlepší. To občas rozčiluje vaše přátele, protože mají pocit, že stále něco řešíte a chcete být nejlepší, takže se vám mnohdy vyhýbají a tráví čas bez vás. To vás mrzí a chcete s tím něco udělat.

Panna
Nikdy jste si nemysleli, že se dokážete s kamarádem handrkovat ohledně peněz, opak je ale pravdou. Už máte dost toho, že si přítel půjčuje nepatrné částky, nebo jde do kavárny bez peněženky. Chcete poslední útratu vrátit, ale to je hned oheň na střeše.

Váhy
Poslední dobou vám váš nadřízený bere hodně energie. Stále po vás chce něco nad rámec vaší smlouvy. Kontroluje vám příchody i odchody do práce a neustále vás za něco napomíná. Máte toho akorát tak dost a řeknete mu své. Nenecháte se sebou zametat.

Štír
Vedete velice spokojený společenský a rodinný život a vlastně vám v životě vůbec nic nechybí. Jen kdyby den měl více jak 24 hodin, to by vám vyhovovalo. Jste totiž člověk, který neumí moc odpočívat. Máte pocit, že musíte být v pohybu a něco dělat.


Střelec
Potkáte člověka, který vás naprosto šokuje svým arogantním chováním. Vy sami jste za každých okolností vůči cizím lidem uctiví a snažíte se chovat mile. Tato osoba to takhle rozhodně nastavené nemá, ale vy si to nenecháte jen tak líbit a ozvete se!

Kozoroh
Tento týden bude v mnohém průlomoví, milí Kozorozi. Hvězdy osudu jsou vám příznivě nakloněny, je proto velmi vhodné v tento čas myslet na změny, o kterých již delší čas uvažujete. Klidně můžete začít hned v pondělí. Příjemně nastartujete celý týden.

Vodnář
S někým z rodiny to momentálně skřípe. Nejen, že nemůžete najít společnou řeč, ale dokonce na sebe máte doslova averzi a nesnesete se v jedné místnosti. Celkem vás to mrzí a netušíte, co se děje. Dřív jste měli hezký vztah plný vzájemného porozumění.

Ryby
Vaše horká hlava je občas neštěstí. Nejhorší je, že neuváženými a zbrklými slovy ubližujete svým nejbližším, kteří si váš vztek vlastně vůbec nezaslouží. Rozhodně by vám mohly pomoct nějaké meditační cviky a vhodná relaxace. Za zkoušku nic nedáte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.