Home - Články - Láskohled 28. června - 4. července

Láskohled 28. června - 4. července

vloženo 25. 6. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 28. června - 4. července

Bum bác! Půlka roku 2021 je za námi! Stihli jste se letos zamilovat, nebo vám v lásce štěstí nepřeje? Nebojte se, ještě není všem dnům konec. Pokud se vám daří, svoje štěstí můžete prodloužit, pokud to zatím nestálo za nic, třeba se to změní už v novém týdnu. Nenechte se napínat – přečtěte si nový Lákohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše city vůči novému protějšku jsou vřelé a skutečné. Věříte, že je to ten pravý jedinec, se kterým zůstanete do konce svého života a pevně doufáte, že i on to má nastavené stejně.

Býk
Očekávejte tento týden náhlé a nečekané zvraty v lásce, které pro vás ale ani v nejmenším nebudou příjemné. Některé vyřčené a možná i nevyřčené věci vás budou ještě dlouho mrzet.

Blíženci
Tento týden se až tolik nesoustředíte na vztahy, ale na povinnosti. Máte toho teď nějak hodně a potřebujete si vyřídit některé své záležitosti, abyste se pak mohli zaměřit na lásku.


Rak
V lásce to nyní není úplně ideální. Dlouhodobé svazky procházejí vleklou krizí, kterou se jim nedaří prolomit. Toužíte po klidu a harmonii, ale atmosféra doma je přesně opačná.

Lev
Potkáte optimistickou osobu plnou elánu a chuti do života. Jste jí naprosto okouzleni, neboť přesně takto si představujete parťáka pro život. Váš život nyní dostane jiný rozměr.

Panna
Váš nový vztah nevyšel přesně podle vašich představ. Ukázalo se, že váš protějšek je líný a vlastně se k vaší akční osobě ani trochu nehodí. Růžové brýle se rozbily velice rychle.


Váhy
Netoužíte po vážném vztahu a raději si momentálně užíváte. Váš sex appeal je viditelný široko daleko a vy si užíváte užaslé pohledy opačného pohlaví. O nabídky na rande není nouze.

Štír
Manželské svazky budou v tomto týdnu velmi harmonicky spojení. Uvědomili jste si, co pro sebe znamenáte a že už podobného protějška nikdy nemusíte najít. Zahodíte spory za hlavu.

Střelec
Nechcete se prozatím moc vázat. I když potkáte oslnivou osobu, se kterou se scházíte, tak si pořád necháváte otevřená zadní vrátka. Dejte pozor, aby vám pak tato osoba neutekla.


Kozoroh
Scházíte se s někým, kdo je vaše krevní skupina. Máte si toho tolik, co říct a společné zájmy vás v tom jen utvrzují. Jenom ta chemie není taková, jakou jste si představovali.

Vodnář
I když nemáte problém ve společnosti oslovit pár zajímavých idolů, tak když potkáte někoho opravdu výjimečného, tak komunikace z vaší strany bude dost váznout. Čím to asi bude.

Ryby
V oblasti seznamování budete tento týden velmi nervózní a nebudete se úplně cítit ve své kůži. To pro opačné pohlaví není moc přitažlivé a vám se nedaří zaujmout vašeho idola.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.