Home - Články - Letní tarotový horoskop rodiny a domova 2021

Letní tarotový horoskop rodiny a domova 2021

vloženo 22. 6. 2021
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop rodiny a domova 2021

Jak to bude v létě vypadat u vás doma? Co vás potěší a na co si dávat pozor? Tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři meče
naznačuje, že si konečně užijete trochu klidu a pohody. Ve starých sporech zakopete válečnou sekeru, ale to neznamená, že by se problémy nějak zázračně vyřešily. Důležité je nevytahovat je na povrch a nesnažit se zbytečně řešit něco, co hned tak snadno vyřešit nejde. A možná to nakonec ani vůbec nemusíte řešit, vždyť není nutné shodnout se s příbuznými na všem. Třeba si můžete každý dělat v klidu své věci po svém a nesnažit se vzájemně přesvědčovat o tom, koho nápady a způsoby jsou lepší. Chce to samozřejmě občas si trochu kousnout do jazyka, a to pro vás tvrdohlavé Berany není zrovna snadné. Ale ten klid, který pak budete mít, za to jistě stojí. Když uzavřete s rodinou příměří, můžete si pak nerušeně užívat letní dny a příjemné společné zážitky, ať už doma, na výletě, dovolené či na chalupě. Dobré vztahy si zkrátka vyžadují nešťouchat do citlivých míst, hlavně když to z praktického hlediska můžete v klidu nechat být, protože věci budou fungovat i bez toho, abyste našli společný názor.

Býk
Karta Eso holí
vám přináší novou činorodou energii, a moc rádi byste letní dny využili k tomu, že doma něco zajímavého uděláte, posunete věci kupředu, vylepšíte a uplatníte nové nápady. Díky své velké motivaci snadno získáte pro své plány i ostatní rodinné příslušníky, i kdyby se k tomu zpočátku stavěli spíš vlažně. Ale dobrá zpráva je, že váš elán bude nakažlivý, a když sami začnete, ostatní se k vám přidají, ať už jsou to děti, vaše polovička nebo třeba spolubydlící. Jako Býci patříte mezi pracovité lidi, a když máte nějaký čas navíc, jako teď v létě, vždy přemýšlíte jako ho konstruktivně využít, ideálně pro něco praktického a užitečného. Takže se možná pustíte do předělávek ve vašem domě, zkusíte něco nového na zahradě nebo v kuchyni, nebo začnete vyrábět užitečné a hezké věci, a bude to levnější a zároveň lepší, než co lze koupit v obchodě. Přesně toto je vaše býčí seberealizace a baví vás to víc než jen tak se válet třeba někde u vody – i když to je samozřejmě taky fajn!

Blíženci
Karta Vůz
ukazuje, že je pro vás důležité držet si na paměti, co vlastně chcete, jaké máte o vašem domácím životě představy a nezapomínat na vaše cíle. Jen s cílevědomostí a pevnou vůlí se vám povede směrovat vaše rodinné a domácí aktivity tak, že s tím budete spokojeni. Je to trošku výzva nenechat se rozptýlit různými novými podněty, možnostmi a nápady, hlavně pro vás Blížence, co se zajímáte úplně o všechno a víc vás baví rozšiřovat si obzory než setrvávat dlouho u stejné věci. Ale to přece není nutné, jde jen o to, aby se vaše nynější aktivity nepraly s vašimi dlouhodobými cíli. Třeba pokud se snažíte šetřit na nové bydlení, bude lepší si odpustit drahou, i když lákavou dovolenou. Nebo pokud je vašim cílem vychovávat své děti určitým způsobem, vybírejte i své rodinné letní aktivity podle toho – třeba tak, aby si děti mohly procvičit cizí jazyk nebo se zlepšily ve sportu. Je potřeba udělat si jasno v tom, které priority jsou pro vaši domácí a rodinnou spokojenost ty nejdůležitější, a podle toho se rozhodovat a jednat.


Rak
Karta Šest mečů vám připomíná důležitost rodinné spolupráce. Když společně s příbuznými budete táhnout za jeden provaz, mnohem snáz se vám budou řešit praktické a existenční záležitosti. Možná, že vaše situace teď není zrovna růžová, třeba vám chybí prostředky v rodinném rozpočtu, máte nějaké komplikace s bydlením nebo něco podobného, ale když spojíte své síly, lépe se s tím vypořádáte a vytvoříte si jistoty, které potřebujete. Třeba vzájemná výpomoc, půjčení věcí nebo třeba i peněz, závisí na vašich možnostech a potřebách. Klíčem k úspěšné spolupráci ovšem bude sdílet podobné názory, protože v opačném případě se vám bude těžko domlouvat na tom, co a jak je potřeba udělat. Ale jistě se v kruhu vašich příbuzných najdou tací, kteří mají podobné životní priority jako vy, a právě s těmi je teď užitečné rozvíjet dobré vztahy. Můžete to klidně iniciovat vy sami, vždyť na co čekat. Hodně to totiž může usnadnit situaci jak vám, tak i druhé straně!

Lev
Karta Královna mečů
vám připomíná, že je moc důležité na nic si nehrát a být prostě takoví, jací jste, ať už se to vaší rodině líbí nebo nikoliv. Věřte tomu, že s upřímností a otevřeností nakonec sklidíte více úspěchů, než kdybyste si na něco hráli podle toho, co si myslíte, že se od vás očekává. Ti, komu na vás opravdu záleží, vás totiž přijmou takové, jací jste, a nebudou čekat, že kvůli nim budete hrát nějaké role. No a ti ostatní možná nestojí za to, abyste se kvůli nim tlačili do něčeho, co je vám nepříjemné. Prvním krokem ovšem je, abyste byli upřímní sami k sobě. Nesnažte se nalhávat si, že chcete něco, co ve skutečnosti ve vás vyvolává spíš nepříjemné pocity. Třeba snažit se být za každou cenu dobrou hospodyňkou, protože to se přece musí, i když byste raději místo toho vzali rodinu na výlet do hor a večer si pak jednoduše objednali pizzu. Zamyslete se nad tím, jak vlastně ve skutečnosti vypadá vaše ideální představa o rodinném životě – a pak se chovejte přesně podle toho! Budete příjemně překvapeni!

Panna
Karta Devět pohárů
vám věští velmi příjemné a spokojené léto v rodinných vztazích. Všechno bude takové, jak má být, a společně s nejbližšími si budete užívat krásné letní zážitky naplno. Přesně to jste si přáli a budete mát dostatek času věnovat se společně všemu, co vás baví, nebo prostě jen tak být, povídat si a těšit se z toho, že se máte rádi. No co víc si ještě přát! I po materiální stránce se vám bude doma dařit a nebude vám nic chybět ke spokojenosti. A pokud něco přece jen, pak to bude pouze nějaká drobnost, bez které se snadno obejdete. Jen pozor na to, že když se člověku daří a má všechno, co potřebuje, snadno začne být neskromný a vymýšlet si, co by se ještě mohlo vylepšit. Místo toho je potřeba vážit si toho, co máte, protože to přece vůbec není samozřejmost! Teď je čas odpočívat, načerpat nové síly v kruhu vašich blízkých a užívat si léto bez starostí a stresu. Vždyť k čemu je dobré pořád se za něčím honit, když všechno, co potřebujete ke skutečné a hluboké spokojenosti, již máte!


Váhy
Karta Páže mincí
je silnou kartou rodinného štěstí a přeje hlavně těm Váhám, které touží po novém přírůstku do rodiny! Je to totiž karta, která mnohdy věští těhotenství! Může ovšem znamenat také rozvíjení vašeho domova nebo nové začátky v oblasti bydlení. Objeví se před vámi reálná příležitost Splnit si vaše sny, a když se jí chytnete, bude to úspěšný krok kupředu! Samozřejmě budete dobře vědět, že je před vámi ještě spousta práce, ale když člověk dře na něčem, co má pro něj smysl, pak to nakonec žádná nepříjemná dřina není! To konec konců platí i pro rodičovství. Teď je ten správný čas posunout váš domácí život do nové kapitoly a odstartovat něco nové a naplňující, ať už to pro vás znamená rodičovství, stavbu domu, stěhování do lepšího nebo cokoliv jiného. Vaše vztahy s nejbližšími budou příjemné a bezproblémové, ale nezapomínejte, že i ony si žádají, abyste je rozvíjeli a pracovali na jejich zlepšování. To všechno pomalu a trpělivě, ale o to stabilnější pak bude výsledek.

Štír
Karta Mág
ukazuje, že v tom zkrátka umíte chodit! A v čem? No přece v umění zařídit si rodinné záležitosti tak, aby byli všichni spokojeni a zároveň abyste hlavně vy dosáhli svého! Jen to chce trochu taktizovat, umět vystihnout správnou chvíli, volit ta správná slova a tak podobně. Na to vy Štíři se svou pověstnou trpělivostí a umíněností máte všechny předpoklady, takže jde jen o to ujasnit si vaše cíle a zvolit ty správné prostředky k jejich dosažení. Název karty Mág se vztahuje k tomu, že i zdánlivě neuskutečnitelné se může uskutečnit, když člověk zná skryté zákonitosti fungování světa, nebo taky mezilidských vztahů či finančních zákoutí, protože něčím je potřeba splnění vašich snů také zaplatit. Pokud by se vám teď v létě náhodou něco z plánů na domácím poli nedařilo, znamená to jediné – nejdete na to ze správné strany. Když si to lépe promyslíte a půjdete na věci strategicky, úspěch máte již předem zaručen! Jen se tím raději příliš nechlubte, ať vás náhodou někdo, kdo by to špatně pochopil, nenařkne z manipulace!

Střelec
Karta Velekněžk
a vám jednoznačně radí naslouchat své intuici a pocitům, protože právě ony jsou klíčem ke spokojenému rodinnému životu! Velekněžka je moc krásná karta a věští vám hlubokou spokojenost a štěstí, pokud poslechnete hlas své duše a budete se řídit jeho radami. Háček je ovšem v tom, že jste možná zvyklí rozhodovat se racionálně, logicky a dělat jen věci, pro které máte dostatečně dobré argumenty. Jenomže to všechno je rozum, a ten vám nyní žádné zázraky neodkryje. Naopak, klíč ke krásně prožitému létu a harmonickým vztahům s blízkými spočívá v tom, že se více otevřete svému šestému smyslu. Možná se objeví nějaké tajemné znamení, zrovna když se budete o něčem rozhodovat, to je jasný náznak, kterým směrem vás táhne skutečný hlas vaší duše. Vaši nejbližší budou možná velmi příjemně překvapeni, že si najednou všímáte i to, co předtím unikalo vaší pozornosti. Někdy to znamená číst mezi řádky, jindy rozhodovat se srdcem a ne hlavou a ještě jindy možná i trošku pověrčivosti!


Kozoroh
Karta Ďábel
naznačuje, že budete v pokušení udělat něco, co byste dělat neměli. Dobře sice víte, že odpovědnost vypadá jinak, ale některá lákadla jsou tak silná, že budete mít co dělat. Může to ovšem znamenat nejen odolat svádění k nevěře, když víte, že by to ublížilo vaší rodině a dětem. Podoby pokušení jsou totiž různé, může to mít do činění například s rodinnými financemi a jejich investováním, s rozhodováním mezi vašimi vlastními zájmy a prioritami vaší rodiny, a tak dále. Ne vždy bude na první pohled jasné, že je to jen plané pokušení. Ale pokud vás myšlenka na něco nepříliš rozumného pohltí natolik, že se nebudete umět soustředit na své běžné úkoly a povinnosti, naznačuje to, že se nejspíš jedná o ďáblův dáreček. A věřte tomu, že když podlehnete, štěstí vám to nepřinese, nebo možná tak jenom chvilkové. Chce to pevnou vůli osvobodit se ze spárů pokušení, ale stojí to za tu námahu. Odměnou vám bude skutečně krásné, příjemné a klidné léto v kruhu blízkých, bez špatných pocitů a výčitek.

Vodnář
Karta Císař
ukazuje, že poroučet si vy teď rozhodně nenecháte, a to od nikoho! Toužíte mít věci pod kontrolou a nejraději byste byli, kdyby se i vaše rodina řídila vašimi plány a nápady. Pokud se vám náhodou nepovede hrát první housle, pak si budete alespoň individualisticky plánovat svůj letní program sami za sebe, a to bez zbytečných falešných ohledů. Pozor na sklony zaplétat se do hádek a sporů, nebo je dokonce vyvolávat. Vždyť rodinná pohoda je v první řadě o kompromisech, jakkoliv jste přesvědčeni o své pravdě a o tom, že vaše způsoby, jak dělat věci, jsou prostě nejlepší. V zájmu dobrých vztahů se smiřte s tím, že nemůžete věci vždy mít ve své režii. A i tehdy, když ano, budete muset brát mnohem větší ohledy na přání svých příbuzných, než by se vám líbilo. Ale takový už je život! Ještě pořád je dost věcí a oblastí, o kterých si můžete rozhodovat sami, A na ty je potřeba zaměřit se, i kdyby to byl jen nějaký drobný koníček ve vašem volném čase. Ale je to dobrá příležitost, jak se projevit a zazářit!

Ryby
Karta Šest holí
vám věští, že se můžete těšit na úspěchy! A ne jakékoliv, ale takové, ze kterých budete mít skvělý pocit, že je to skutečně vaše zásluha! V rodině sklidíte obdiv za něco, co se vám ohromně povede, a to vám přinese velkou radost. Konečně si užijete pocit, že ostatní plně oceňují vaše schopnosti a snažení. A navíc se bude jednat o věci, které vám přinesou nejen dobrý pocit z úspěchu, ale taky nějaký ten zisk nebo zlepšení situace. Toto léto patří vám, milé Ryby, a cokoliv, do čeho se v souvislosti s vaším domovem pustíte, se vám bude dařit. Je ideální doba pro uskutečnění vašich dlouho připravovaných plánů, splnění si vašich společných rodinných snů a zkrátka pro všechno, co vás posune kupředu. Zahálet rozhodně nebudete, ale aktivity, kterým se budete věnovat, vás budou bavit a naplňovat. Tak využijte toto báječné období naplno a udělejte s nádherné léto i s vašimi nejbližšími! Štěstěna vám bude přinášet jen ty správné příležitosti, které vás povedou směrem, který si přejete!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.