Home - Články - Červnový úplňkový horoskop lásky

Červnový úplňkový horoskop lásky

vloženo 21. 6. 2021
čas čtení: 4 minuty

Červnový úplňkový horoskop lásky

Romantický svatojánský Úplněk přijde 24.6.2021 ve 20:39 ve znamení Kozoroha. Víme, kterým znamením přinese štěstí v lásce!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše pověstná Beraní netrpělivost teď dostane docela zabrat, a to jak v lásce, tak i v životě celkově. Někdy zkrátka nelze spěchat a je potřeba zvolnit tempo a více vnímat pocity – partnerovy, ale i ty vaše vlastní! Možná budete překvapeni, co všechno se ukrývá pod hladinou, když trochu zpomalíte a dovolíte tomu projevit se tak, jak je potřeba!

Býk
S Lunou v Kozorohu se bude vám Býkům žít příjemně, je to konec konců taky zemské znamení, stejně jako vy. Společně s protějškem si můžete udělat krásný a pohodový čas, kdy si užijete všechno, co máte oba rádi, a to nejlépe v pohodlí domova. Svatojánský úplněk i dny kolem něj vám přinesou nádherné zážitky, na které budete ještě dlouho vzpomínat!

Blíženci
Ve vašem znamení Blíženců teď najdeme planetu komunikace Merkur, a to znamená, že pro vás bude docela snadné vyjádřit se a říct to, co je pro vás skutečně důležité. Vyznat se ve svých pocitech však už bude trošku tvrdší oříšek, protože nemáte zcela jasno v tom, po čem toužíte a táhne vás to různými směry. Jste připraveni přijmout závazky?


Rak
Milí Raci, ve vašem znamení se teď kolem úplňku nachází Slunce i Venuše, takže jste miláčky Štěstěny a tyto dny patří vám! Můžete se těšit na přízeň opačného pohlaví a snadné seznamování, nebo také na krásné romantické večery s vaším partnerem – závisí, po čem toužíte! Vaše nevyřčená přání budou vyslyšena a bude pro vás snadné komunikovat i beze slov!

Lev
Ve vašem horoskopu se teď domáhá svého slova průbojný a akční Mars ve Lvu. Rádi byste naplnili své představy a taky jste ochotni pro to něco udělat. Ale zatímco v kariéře vám to půjde jako po másle, v lásce si na svůj čas ještě musíte jeden měsíc počkat. Zatím vám bude osud dávat celkem jasně najevo, že trochu příliš tlačíte na pilu!

Panna
Luna v Kozorohu patří živlu země, stejně jako vy, milé Panny, takže tento úplněk bude pro vás příjemný a krásný. Váš protějšek bude naprosto chápat vaši potřebu bezpečí a jistoty a společně si můžete dělat krásné a romantické plány. A pokud jste zatím sami, žádný problém, protože teď snadno potkáte někoho, kdo to bude myslet vážně!


Váhy
Tento úplněk vám, milé Váhy, může přinést silné a hluboké pocity, které vás docela překvapí. Možná vám bude nejprve připadat, že to bude vadit, ale naštěstí je zde příznivě nakloněný Merkur, který vám pomůže všechno důležité si s protějškem vykomunikovat. A pak si už můžete v klidu a naplno užívat zaslouženou romantiku na začátku léta!

Štír
Venuše, planeta lásky, se pohybuje ve spřízněném vodním znamení Raka, takže teď budete ve svém živlu! Konečně můžete dát najevo své pocity, a váš protějšek bude naladěn na stejnou vlnu a bude vás chápat. Luna v Kozorohu vám připomíná, že je dobré myslet i na seriózní záležitosti a perspektivu do budoucna, nejen na chvilkovou vášeň!

Střelec
Mars ve spřízněném Lvu vás vybízí k akci, a tak můžete být docela nedočkaví nejen ve sbližování. Ostatní planety ovšem velí nejít na věci tak zhurta. Váš protějšek má možná nějaké složitější pocity, které na první pohled nevidíte, ale pak samozřejmě nemůže všechno jít tak rychle a přímočaře, jak byste si představovali. Lepší bude nejít na věci tak zhurta!


Kozoroh
Tento úplněk je pro vás nejdůležitější v celém roce, protože Luna ve vašem znamení vám otevírá brány k vašim nejhlubším citům a pocitům. Taky Venuše v protikladném znamení Raka vám připomíná, ať více otevřete své srdce a dáte najevo, co skutečně cítíte. I když to pro vás jako prakticky založené Kozorohy může být náročné, vyplatí se to zkusit!

Vodnář
V lásce se teď může objevit sem-tam nějaké nedorozumění, ale vaší devízou je dobrá schopnost komunikace, protože Merkur je ve spřízněném znamení Blíženců. Saturn ve Vodnáři vám připomíná, že jsou zde určité závazky a omezení, na které musíte pamatovat, pokud má váš partnerský vztah fungovat, jinak to může být složité.

Ryby
Venuše a Jupiter jsou vám nyní velmi příznivě nakloněné planety, a to značí, že štěstí vás nemine! V lásce můžete být sami sebou a chovat se naprosto přirozeně i se všemi vašimi pocity, u protějšku to nalezne pochopení a odezvu. A pokud na svoji životní lásku teprve čekáte, právě teď se vám to může povést a objeví se přesně ten člověk, po jakém toužíte!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.