Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. čevna

Čínský horoskop na týden 21. - 27. čevna

vloženo 21. 6. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 21. - 27. čevna

Blížící se prázdniny působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v poslední červnové dekádě sáhnete do fyzických i psychických rezerv. V pracovní sféře odvádíte skvělé výsledky a můžete se těšit na zaslouženou odměnu. Klíčem k úspěchu je dostatečný odpočinek. Kvalita spánku se projeví na… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Letní atmosféra vás semele jako velká vlna. Povinnosti házíte za hlavu a chcete se především bavit. Přemýšlejte nad následky svého chování a myslete především na svoje zdraví. Konzumace alkoholu nebo dokonce něčeho horšího, by vám v těchto… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V závěru měsíce se pozornost Tygrů stáčí k mezilidským vztahům. Nedokážete s druhými jednat otevřeně, což mnohé vazby komplikuje. Zadaní tráví většinu volného času s rodinou a uzavírají se před společností. Chvilky s nejbližšími si ale… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vstupujete do náročného týdne, po kterém zůstane pár šrámů na těle i duši. Naštěstí kolem sebe máte skvělé lidičky, díky nimž na problémy nezůstanete sami. Blízcí vám nabízí pomocnou ruku, ať řešíte jakoukoliv svízel. Singles se mohou těšit na jedinečnou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Planeta prosperity si v závěru června bere dovolenou. Záležitosti kolem kariéry a financí se proto ocitnou ve slepé uličce. Počítejte s různými komplikacemi a časovou prodlevou. Nevzdávejte se a když se vám nepodařilo uspět na první pokus, zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zdravě sobecký přístup v nadcházejícím týdnu zachrání psychické zdraví a odrazí se na celkové kondici. Pokud potřebujete na chvíli vypnout a dopřát si sladký odpočinek, udělejte to. Ostatní by měli vaše rozhodnutí respektovat. Jste dospělí a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Doba dovolených pomalu startuje, ale hvězdy před cestováním varují. Jestliže se vydáváte na dalekou cestu, nechte zkontrolovat technický stav vozu a buďte připravení na všechny eventuality. Dostatek paliva, povinná výbava i platnost všech dokladů… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Jaký týden čeká vás, milé Kozy? Ve vztahu si malujete romantický program, ale protějšek je zaneprázdněný. Nezbývá, než si najít zábavu bez jeho společnosti. Pocit nezávislosti vám dodává křídla a v miláčkovi může probudit… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V posledním celém červnovém týdnu je třeba selektovat informace, které se dostanou k vašim uším. Poslouchejte pouze lidi, s nimiž máte celoživotní dobrou zkušenost. Na ostatní neberte zřetel. Ne každý to s vámi myslí dobře, někdo se dokonce snaží… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Ačkoliv prázdniny klepou na dveře, zrozenci Kohouta ještě nemohou zpomalit tempo. Pořádný zápřah vás čeká v zaměstnání i na soukromém poli. Abyste podali ty nejlepší výkony, musíte tělu dodat vše, co potřebuje. Zdravou životosprávu podpořte vitamíny… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Svobodným zrozencům Psa vstoupí do života nová tvář! Zprvu mezi vámi nepřeletí jiskřička, ale postupem času se budou sympatie stále více prohlubovat. Venuše slibuje romantické kulisy! Na pracovišti zkuste být vstřícnější ke kolegům i… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Aktuální postavení Venuše pomáhá k harmonizaci partnerských vztahů. Zadaní Vepři jsou empatičtější a tolerantnější. Drahá polovička si uvědomuje, co od společného soužití očekává. Zatím bezdětné páry otevřou otázku založení rodiny. Hlavně v polovině týdne půjde… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.