Home - Články - Láskohled 21. - 27. června

Láskohled 21. - 27. června

vloženo 18. 6. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 21. - 27. června

Slunce začíná žhnout naplno a mnozí z nás jsou také pořádně rozpáleni. Zjistěte, zda je ideální čas najít svého životního partnera, nebo jde pouze o krátkodobý flirt! Hvězdy vám prozradí, co vás čeká! Čtěte více v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
S láskou jste momentálně na štíru. Nebaví vás chodit na nové schůzky a nové známosti vám přijdou povrchní a jejich vtipy značně ohrané. Raději se chcete soustředit jen na sebe.

Býk
To, co si tento týden zasejete, to taky sklidíte. Pokud chcete posílit svůj milostný život, měli byste na lásce intenzivně pracovat. Letní Slunovrat vaše snažení jenom znásobí.

Blíženci
Máte před sebou období plné lásky, spokojených chvil i pozitivní a vnitřně vyrovnané nálady. Novoluní jen podpoří vaši touhu po vnitřním klidu a přinese mír do manželských svazků

Rak
V hlavě vám už déle leží osoba, která vás uchvátila. Má úžasné charisma a vypadá dost odtažitě, což vás přitahuje ještě víc. Doufáte, že síla letního Slunovratu dokáže zázraky.


Lev
Nemůžete se nyní zbavit dojmu, že vaše nová láska si pořád na něco hraje. To předvádění už nemůžete ani chvilku snést. Přijde vám to trapné a máte největší chuť známost ukončit.

Panna
Pohybuje se kolem vás jedinec, který má na vás zálusk. Vy však cílíte na někoho jiného. To daného jedince mrzí a to víc se snaží získat si vaše srdce. Je pravda, že vám to lichotí.

Váhy
Dlouhodobé svazky mohou očekávat značné problémy. Na povrch se dostanou nějaké informace z minulosti vás obou a nebude vůbec jednoduché se s tím vypořádat. Nakonec to zvládnete.

Štír
Potkáte velice optimistickou a akční osobu, která vás naprosto vtáhne do svého světa. Vašim kamarádům ale není moc po chuti a mají za to, že vámi nová známost příliš manipuluje.


Střelec
Pondělí bude jedním z nejmagičtějších dnů tohoto roku. Pokud toužíte po lásce a spokojeném milostném životě, tak své snahy podpořte vhodnými rituály právě v den letního Slunovratu.

Kozoroh
I když jste to moc nečekali, tak vás neskutečně zklame váš protějšek. Vždy jste ho měli za férového člověka, o kterého se můžete opřít a o to větší budete mít tento týden šok.

Vodnář
Láska je pro vás velice mocná síla, které si vy vážíte. Hodně dáte na své pocity a nikdy nepodceňujete volání svého srdce. Vašich emocí by ale někdo mohl využít, tak si dejte pozor!

Ryby
Snažíte se ze všech sil udržet vztah, který ale dávno vyhasl. Každý si žijete svým vlastním životem a spolu už vůbec netrávíte čas. Tak proč to chcete prodlužovat? Je to zbytečné.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.