Home - Články - Letní tarotový horoskop práce a financí 2021

Letní tarotový horoskop práce a financí 2021

vloženo 14. 6. 2021
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop práce a financí 2021

Co přinese letní sezona vaší kariéře a peněžence? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Kolo štěstí
ukazuje, že vaše úspěchy i nezdary budou tak trochu dílem vrtkavé Štěstěny, což konec konců v letošním roce ani příliš nepřekvapuje. Důležité ovšem je pochopit, že osud to s vámi myslí dobře, a nedávat si vinu za to, co se nepovedlo, ani se příliš nechlubit tím, co se povedlo – taky to není pouze vaše zásluha! Pokud se vám povede naladit se na správné vystihnutí příležitostí a budete pohotoví, pak se můžete snadno svézt na vlně úspěchů. Risk ovšem není vždy jen zisk, a to je taky potřeba brát sportovně. Zkrátka jednou je člověk nahoře a pak zas dole, to už je život! Určitě se vždy hodí držet si nějakou finanční rezervu, ať vás nemůže nic zaskočit. A zároveň platí, že dobré příležitosti se nemusí opakovat, a to je dobrý důvod po nich skočit bez váhání! Štěstí je na vaší straně, ale chytnout se ho musíte vy sami!

Býk
Karta Pět pohárů
ukazuje, že máte sklon dívat se na svou situaci spíš pesimisticky a vidět pouze to, co se nedaří a nevychází podle vašich plánů. Občas z toho dokonce propadáváte depresivním náladám, a nikdo vám to nemůže mít za zlé, protože poslední doba byla jen k málokomu v kariéře přívětivá. Ale byla by škoda brečet nad rozlitým mlékem, když ve skutečnosti je vaše situace možná lepší, než si myslíte. Jen to chce podívat se na věci z jiného úhlu pohledu. Možná se vám nepovedlo to, co jste plánovali, ale třeba se zároveň otevírají nové možnosti na jiných místech, jen je už tak ze zvyku přehlížíte, protože byste je tam vůbec nečekali. Taky vaše finanční situace obsahuje různé skryté rezervy, jen to chce odhodit smutek, i když je pochopitelný, a podívat se na věci konstruktivně. Určitě najdete spoustu věcí, které vám naopak mohou dělat radost, i kdyby to byly jen drobné úspěchy!

Blíženci
Karta Páže holí
ukazuje, že jste připraveni posunout se kupředu a pustit se do nových ambiciózních plánů. Energie a motivace máte dostatek, teď už ji jen správně využít a zaměřit se na konkrétní projekt, kterému se vyplatí věnovat naplno. Pro vás jako Blížence je občas docela výzva udržet dlouhodobě pozornost a soustředění v jednom konkrétním směru, na to máte příliš široký okruh zájmů. Ale přece jen, na cestě za úspěchem to chce stanovit si jasné priority a cíle a pak se jich držet. Máte to štěstí, že můžete dělat práci, která vás baví a naplňuje, teď už jen vytrvat ve stanoveném směru a nevzdávat se. Pak se můžete těšit na úspěchy i bohatství! Jeto zkrátka o rozvíjení vašich schopností, odvaze a nadšení dosáhnout toho, co si představujete. Možná vás na začátku trochu potrápí nějaké pochybnosti, ale nebojte se, brzy se rozptýlí!


Rak
Karta Páže pohárů
obrací vaši pozornost k pocitům, emocím a mezilidským vztahům. Ani to u vás Raků není nic překvapivého! Možná to na první pohled vypadá, že svět pocitů má pramálo společného s pracovními úspěchy a už vůbec nic s penězi, ale opak je pravdou. Někdy totiž nesejde zas až tolik na tom, kolik přesně jste toho dosáhli a vydělali, ale jestli vám to, co děláte, přináší pocity štěstí a naplnění. A k tomu jsou důležité například i mezilidské vztahy s kolegy nebo spokojenost vaší rodiny a dostatek volna na to, abyste se mohli svým blízkým věnovat – to vám přece žádné příplatky za přesčasy nevynahradí! Práce z domova je ovšem skvělá příležitost, jak si udržet kariéru a zároveň mít vaše nejbližší pořád nadosah. Možná jste spolu už poslední dobou strávili hodně času, ale musíte si přiznat, že jste si na to v dobrém smyslu zvykli a že by vám to chybělo.

Lev
Karta Deset pohárů
z vás dělá opravdové miláčky Štěstěny a čeká vás úspěšné a po všech stránkách spokojené léto! Konečně se vám povede skloubit pracovní záležitosti se spokojeným rodinným životem a dostatkem času pro vaše nejbližší. Spokojený domov bude základem úspěchů a je tu pro vás vynikající perspektiva pro zajímavou práci z domova nebo taky pro úspěšné rodinné podnikání. Vaše výdělky budou takové, aby vaší domácnosti nechybělo nic, co potřebujete ke štěstí. Peníze jsou konec konců jenom prostředek a nikoliv cíl, takže se spíš soustředíte na to, co všechno potřebujete koupit a zaplatit než na to, jaké přesně číslo zasvítilo na vašem bankovním kontě. To je totiž relativní. Důležité je, že to stačí a že v žádném směru nestrádáte, právě naopak, můžete si dopřát všechno, co vám udělá radost nebo co vykouzlí úsměv na tváři vašich ratolestí nebo milého protějšku.

Panna
Karta Osm pohárů
naznačuje, že se cítíte zklamaně a nějaké vaše naděje se neplní podle vašich představ. Do určitého projektu jste vložili hodně energie a dost jste si toho slibovali, ale nyní to zřejmě vypadá tak, že vaše optimistické představy se nenaplňují. Alespoň zatím nikoliv. A i když jste jako Panny hodně trpěliví pracovníci, přece jen už máte chuť zlomit hůl nad marným snažením a zkusit štěstí někde jinde. Je dobré naslouchat v tomto směru svým pocitům, ale na druhé straně se jimi nenechat zas příliš ovládnout a odolat pokušení seknout se vším jen tak ze dne na den. Pokud vám ovšem vaše práce dlouhodoběji nevynáší, pak zřejmě opravdu nastal čas poohlédnout se po jiných příležitostech. Jen si počkejte na trochu optimističtější náladu, protože když půjdete za novými možnostmi s vidinou, že to stejně nedopadne, pak se může stát, že se tato obava zhmotní, pozor na to!


Váhy
Karta Čtyři poháry
ukazuje, že i když v zásadě nemáte důvod si nijak příliš stěžovat, přece jen byste si představovali něco lepšího – vyšší výdělky, práci, která vás baví, více možností seberealizace a tak podobně. Jenomže jak jistě dobře víte, nelze vždy mít všechno, ale co změnit můžete je zaměřit se na to pozitivní a dívat se na ty světlé stránky vaší nynější pracovní situace. Ať už je jakákoliv, když budete vidět pomyslný pohár jako poloplný a nikoliv jako poloprázdný, hodně si pomůžete k lepšímu pocitu z toho všeho. Taky nic nepomůže vyčítat se, že jste propásli nějakou příležitost vydělat si, a kolik byste teď mohli mít peněz, ale podívat se na to, co je tady a teď a co z toho pro sebe můžete vytěžit. Zkrátka rozvíjet optimismus a pozitivní pohled na věci a netrápit se hypotetickými příležitostmi, které buď už pominuly, nebo možná ani nikdy reálně neexistovaly! Zkuste to, i když to chce pevnou vůli!

Štír
Karta Osm mečů
ukazuje osobu v zdánlivě bezvýchodné situaci, ale to je naštěstí jen iluze a výsledek zbytečného množství obav. Ty jsou na jedné straně opodstatněné, ale na druhé straně když se to s nimi přežene, mohou negativní myšlenky a obavy zcela ovládnout a paralyzovat vaše uvažování. Někdy je pro vás opravdu nepříjemné zamýšlet se nad svojí kariérní perspektivou, protože se všude objevuje až příliš mnoho háčků, pro které to zkrátka nejde. Nebo snad jo? Možná by to chtělo, aby vám někdo pomohl dostat se ze slepé uličky pesimistického přemýšlení a ukázal vám, že nové možnosti se mohou objevit mnohem snáz, než byste si mysleli, a že své cíle máte v podstatě nadosah, chce to jen trochu změnit přístup. V podstatě svými vlastními obavami tak trochu spoutáváte sami sebe, protože vám pak brání se do věcí pustit naplno a dělat konkrétní a odvážné kroky kupředu.

Střelec
Karta Spravedlnost
vám přináší slibné vyhlídky na zasloužený úspěch! Tedy samozřejmě pod tou podmínkou, že si dáte záležet na tom, abyste si ho opravdu zasloužili! Peníze za nic se tady rozdávat nebudou, ale pokud nejste líní a pustíte se do práce, pak vás úspěchy a zisky neminou! A to je skvělá zpráva, ještě pořád zde totiž fungují zákony fair play a díky nim se nemusíte obávat, že by vaše snažení vyšlo vniveč. Zohledňovat se však budou nejen výkony tohoto léta, ale taky vaše výsledky a zásluhy v předchozích měsících, možná až letech. Všechno má svůj čas a boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Pozor by si ovšem měli dát ti Střelci, kteří nemají zas tak úplně čisté svědomí a vědí, že v nedávné minulosti něco šeredně odflákli nebo se třeba neférově obohatili na něčí úkor. Pořád ještě můžete situaci napravit, v opačném případě hrozí, že se vám to celé vrátí jako bumerang. I to je totiž Spravedlnost!


Kozoroh
Karta Král holí
vám přináší spoustu energie a rozhodnosti věnovat se přesně těm věcem, které chcete dělat, protože pro vás zkrátka mají perspektivu. Budete si umět stát za svým a během letních měsíců si snadno a sebevědomě vybojujete to, co potřebujete. Tajemství je v tom chovat se sebejistě a zkrátka si nepřipouštět nic jiného, než úspěch. Budete si ve věcech držet přehled a mít kontrolu nad situací, protože se zvládnete postavit do pozice přirozeného vůdce a manažera. Zkrátka využijete své schopnosti naplno, a když někde spatříte šanci, tak ji hned vezmete útokem. V pracovním týmu budete hrát první housle a budete si to užívat. Samozřejmě se to všechno pozitivně projeví i na vašem bankovním účtu, ale v první řadě vás bude bavit ten pocit úspěchu a naplnění vašich ambicí. A to je přesně ten hlavní důvod, který vás žene kupředu a nutí vás být ještě lepší a nespokojit se jen tak s čímkoliv!

Vodnář
Karta Milenci
vám do vaší kariéry přináší skutečně zajímavou věštbu! Nejde jen o letní lásku na pracovišti, i když na nějaký ten flirt s kolegou či kolegyní se taky můžete těšit, ale poselství této karty je ještě mnohem zásadnější. Mluví totiž o přijímání odpovědnosti a závazků ve vztazích, což se samozřejmě týká propojení osobního a pracovního života. Vaše rodinná nebo milostná situace vás nejspíš silně ovlivní v rozhodování týkajícím se práce a kariéry. Ať už jde o to změnit práci kvůli tomu, abyste mohli být blíž ke své milované polovičce, měli více času na rodinu, nebo naopak přijmout práci navíc proto, abyste mohli své nejbližší finančně zabezpečit. To už závisí na vaší konkrétní situaci, ale důležité je, že svým rozhodováním přijmete odpovědnost vůči lidem, které máte rádi. Taky to může znamenat odpovědnost v investování, protože to neděláte jen pro sebe, ale pro zajištění spokojené existence taky pro ostatní.

Ryby
Karta Měsíc
ukazuje, že máte teď trošku sklon si stavět vzdušné zámky. Na tom, že sníte o úspěchu, o novém hvězdném projektu či o investici, na které si parádně vyděláte, není nic špatného, jen je potřeba jasně rozlišit, kde se končí realita a začínají se odvážné, ale trochu přehnané sny. Samozřejmě, že si člověk může intenzivním soustředěním se na svůj záměr magicky přivolat úspěch, to už dnes víme prakticky s jistotou. Jenomže všechno chce svůj čas a taky nějakou tu práci, takže nelze čekat, že to, co jste si dnes vysnili, se vám hned zítra splní. Raději se snažte přece jen trochu držet nohama na pevné zemi a nebojte se snít, ale neztrácejte zároveň ani kontakt s realitou. A pokud byste snad měli pocit, že vám věci nevycházejí přesně podle plánu, vzpomeňte si, že se říká, že největší tma je vždy těsně před úsvitem! Možná se teď cítíte být v zamotané situaci, ale je pouze otázka času, kdy zas věci naberou jasný směr!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.