Home - Články - Čínský horoskop na týden 14. - 20. čevna

Čínský horoskop na týden 14. - 20. čevna

vloženo 13. 6. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 14. - 20. čevna

Chcete si užít tento červnový týden naplno? Přečtěte si týdenní čínský horoskop od Astrohledu a můžete si být jisti, že získáte spolehlivého průvodce pro všechny oblasti vašeho života. Láska, práce nebo rodina, tipy pro všechny tyto oblasti na vás čekají v oblíbeném čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Uprostřed června se těšte na spoustu novinek, které vám vesmír nachystá. Nestavějte se zády ke změnám a věřte, že každý konec symbolizuje začátek lepší etapy. Afrodité komplikuje dění na… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zrozenci Buvola se blíží k době vhodné pro dovolenou. Organismus mele z posledního, cítíte se psychicky i fyzicky vyčerpaní. Odstřihněte se od všech věcí a lidí, kteří vám ubírají energii. Pokud zůstáváte ve … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v polovině června nepatříte mezi skromná znamení. Vysoké nároky kladete na sebe i své okolí, čímž zhoršujete celkové klima. Drahá polovička raději skousne drobné nedostatky v domácím… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
S horkou hlavou v tomto týdnu neuděláte díru do světa. Rozhodujete se pod tíhou okamžiku, proto často šlápnete vedle. Než uděláte důležitý krok, zvažte všechna pro a proti. Neuškodí zeptat se… ČTĚTE VÍCE!

Drak
V polovině měsíce se pozornost Draků stáčí k ekonomickým záležitostem. Místo nesmyslného utrácení přemýšlíte, jak s úsporami naložit. Rozhodíte sítě a podaří se vám vyjednat lepší podmínky… ČTĚTE VÍCE!

Had
Jaký týden čeká zrozence Hada? Počítejte s větším vypětím sil, kdy musíte zatnout zuby a vydržet. Hlavně pracovní sféra bude velmi náročná. Naštěstí kolem sebe máte skvělý tým přátel a rodiny, který vám… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Atmosféra na rodinném poli se v polovině června dostává z nepříjemného pásma. Přestává řešit věci, s nimiž nic nenaděláte a soustředíte se na přítomnost. Dětem i ostatním členům domácnosti povolíte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Otevřená komunikace není v tomto týdnu nejlepší taktikou, jak dojít úspěchu v mezilidských vztazích. Také kroťte specifický smysl pro humor, který vám může nadělat více škody než užitku. To, co vnímáte… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Nejdůležitějším planetárním hráčem se stává Venuše. Díky ní se otevřete novým příležitostem a zažijete spoustu krásných okamžiků. Pokud jste v některé životní oblasti dlouhodobě nespokojení, odhodláte… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Zadaní Kohouti najdou v polovině navážou nit, která se mezi nimi a polovičkou přetrhla. Komunikace se dnem za dnem vylepšuje, ale některé problémy mohou přetrvávat. Náročná je hlavně výchova… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Střed měsíce přinese zrozencům Psa jistotu do života. Najednou máte jasno v tom, čeho chcete dosáhnout. Do svých cílů investujete maximální energii. I když se vyskytnou pochybovači, kteří vás od… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Rodina vám poskytuje ohromnou oporu, ať se potýkáte s problémy v lásce nebo zaměstnání. Starší příbuzní mají dostatek zkušeností, aby vám mohli pomoci či poradit. Některé věci ovšem musíte… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.