Home - Články - Láskohled 14. - 20. června

Láskohled 14. - 20. června

vloženo 11. 6. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 14. - 20. června

I přes přátelství může vést cesta k lásce. To by si tento týden měli uvědomit především Váhy, které čeká příjemné překvapení. Dny plné lásky a harmonie prožijí také Býci. Přečtěte si týdenní horoskop lásky hned teď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vztahy vám teď úplně nevycházejí podle vašich představ. V mnohých lidech jste se zmýlili a někteří jedinci se prostě na vás snažili udělat dobrý dojem, aby vás dostali do postele.

Býk
Můžete se těšit na velice překvapivé seznámení a následné milostné dobrodružství, které vás v tomto týdnu čeká. Užíváte si těchto skvělých chvilek a máte z nich nefalšovanou radost.

Blíženci
Venuše je tento týden v příznivém sextilu s vaším znamením. Celý týden bude pohodový a vy si konečně vyřídíte některé nepříjemné záležitosti s protějškem ve prospěch vás obou.

Rak
Váš nový vztah pro vás není tím pravým ořechovým. Vadí vám spoustu věcí a myslíte si, že ta rozčarovanost je oboustranná. Nakonec se dohodnete, že budete přáteli a vztah ukončíte.


Lev
Když svému protějšku vytknete věc, která vám dlouhodobě opravdu hodně vadí, tak se setkáte s velmi bouřlivou reakcí, která vás naprosto ohromí. Něco takového jste vůbec nečekali.

Panna
Nemůžete se zbavit dojmu, že vás nový protějšek si stále na něco hraje. Už mu nevěříte ani nos mezi očima, protože často přichází s dalšími a dalšími verzemi nějakých příběhů.

Váhy
Máte skutečnou radost ze života. Potkali jste někoho skvělého, kdo vás umí povzbudit a vykouzlit úsměv na tváři. Tento člověk má velmi zajímavý pohled na svět a to vám imponuje.

Štír
Vcelku rázně budete přistupovat k jistým záležitostem v dlouhodobém svazku. Nemáte rádi lži a pokud vám váš protějšek něco tají, tak to o něčem svědčí a vy to nemáte zapotřebí.


Střelec
Ze začátku se vám nový idol zdál zábavný a jeho vtipům jste se smáli. Ne nadarmo se ale říká, že opakovaný vtip není vtipem. Po čase vás jeho historky omrzí a přijdou vám trapné.

Kozoroh
Tento týden se vůbec nesoustředíte na milostné vtahy. Momentálně máte úplně jiné priority, a tak osobní život tak trochu odsunete stranou. Aspoň si od hledání lásky odpočinete.

Vodnář
Mars je v příjemném sextilu s vaším znamením - vaší mysli dodá odvahu a výrazně vám zlepší komunikativní schopnosti. Měli byste si zajít někam mezi lidi a ukázat svou asertivitu.

Ryby
Rádi se seznamujete a také flirtujete. Jste komunikativní jedinci, kteří se rádi baví a dokáží se ve společnosti odvázat. Nemáte rádi ale plytké vztahy a lásku prožíváte naplno.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.