Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. června

Týdenní horoskop 14. - 20. června

vloženo 12. 6. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. června

I v černu hraje velkou roli práce. Ačkoliv není práce jako práce. Třeba Kozorozi jsou v práci šťastní, a navíc na ně něco čeká. Něco velmi příjemného. Zjistěte, co čeká vás v následujícím týdnu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás spoustu zajímavých a nečekaných nabídek. A to jak po profesní, tak i milostné stránce. Máte tento týden naprosto okouzlující auru, díky níž se vám daří vše, na co sáhnete. Dokonce se vám podaří přesvědčit někoho velmi zarytého o své pravdě.

Býk
Tento týden si uděláte radost. Půjdete na nákupy a pořídíte si do domácnosti pár nezbytných maličkostí a ještě si pořídíte pár fakt super kousků na sebe. Původně jste vůbec nechtěli utrácet, ale nakonec jste rádi, že jste tak výhodný kup udělali.

Blíženci
V práci se úplně necítíte ve své kůži a vnímáte nepříjemnou atmosféru, která tam momentálně vzniká. Už delší dobu přemýšlíte, že se poohlídnete po nějaké lepší nabídce, ale uvědomujete si, že momentální situace s pracovním trhem není teď moc příznivá.

Rak
Jdete si zodpovědně za svými cíli. V práci jste vždy za skvělého pracanta, který všem okolo nastavuje laťku pěkně vysoko. Bohužel ale šéf na vás klade až moc vysoké nároky a mnozí kolegové vám závidí. Nejste za svou práci dostatečně ohodnoceni.


Lev
Stále bojujete s finanční situací. Když se chvíli zdá, že už je všechno jak má být, tak opět dojde k nějakému nečekanému výdaji a jste zas tam, kde předtím. Už vás to nebaví a vážně přemýšlíte nad nějakými svými projekty, které by vám něco vydělaly.

Panna
Máte kolem sebe spoustu dobrých přátel, s kterými rádi trávíte svůj čas. Všeho moc ale škodí. Občas si rádi užijete volno, taky je vám cenný čas strávený s rodinou a taky byste rádi měli volný večer jen pro sebe. Moc akčních večerů vám není po chuti.

Váhy
Váš pohár trpělivosti s jistou osobou přetekl. Daný jedinec stále jen lže, tváří se jako váš kamarád, ale jen vás využívá. Ozývá se hlavně tehdy, když něco potřebuje, ale jeho manipulativní techniky jsou pro vás už dost průhledné a neplatí na vás.

Štír
V zaměstnání očekávejte prudkou výměnu názorů s jistým kolegou. Ten se stále práci tak nějak úspěšně vyhýbá a pořád ho vidíte, jak přehazuje práci na mladší kolegy. To se vám ani trochu nelíbí, ozvete se a nakonec vás podpoří i ostatní kolegové.


Střelec
Mars je v negativní kvadratuře s vaším znamením. Nebudete mít vůbec náladu něco nového tvořit a pokračovat v aktivním způsobu života. Dokonce se pohádáte se svými nejbližšími a to vám na dobré náladě taky nepřidá. Počkejte si na příznivější situaci.

Kozoroh
V práci jste naprostá jednička. Pokud vás neumí vedení ocenit, tak směle můžete začít přemýšlet nad změnou. Všude vás budou brát všemi deseti. Jste skvělý pracant, který umí charisma využít na tom správném místě. Umíte být ale i velmi kreativní.

Vodnář
Máte chuť udělat se sebou něco dramatického - chcete výrazně změnit účes, nebo si pořídit pár nezvyklých kousků do svého šatníku. Poslední dobou jste neskutečně omládli. Pozitivně smýšlíte a možná jste změnili životosprávu a na vašem výzoru je to znát.

Ryby
Zklame vás někdo blízký. Již dříve jste měli o jeho charakteru jisté pochybnosti, nyní se vám vše potvrdí. Vám bude tvrdit úplné nesmysly a myslí si, že tomu uvěříte. Vy jste však jeho falešnou náturu prohlédli a nemáte zájem ho v tom podporovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.