Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. prosinec - 2. leden

Čínský horoskop na týden 27. prosinec - 2. leden

vloženo 26. 12. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 27. prosinec - 2. leden

Zlom měsíce i roku bude pro mnohé znamenat změnu v životě. Nepodléhejte proto pokušení nechat rok už jen tak doběhnout. Ještě se totiž může mnoho událostí odehrát a vy toho můžete ještě hodně dokázat. Jak se vypořádat s koncem prosince a začátkem nového roku vám poradí nejnovější čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na konci roku se mějte na pozoru před tím, co se kolem vás odehrává. Intuice funguje na jedničku a snaží se vás varovat před problémy v soukromí i na pracovní půdě. Nepřehlížejte ani malé náznaky! Pokud chcete… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Mezi svátky najdete chvíli, abyste vyskočili ze stereotypu a trochu se uvolnili. Prim má pohyb na čerstvém vzduchu - co takhle odjet na hory nebo protáhnout tělo při procházce zimní krajinou? Podáváte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v přelomovém týdnu se ve vašem životě objevují nové tváře. Važte si dlouholetých vztahů, ale nebraňte se ani nově vznikajícímu přátelství. Singles mohou budoucí lásku objevit mezi kolegy nebo… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Program posledních prosincových dní vezme kvůli covidovým opatřením několikrát za své. Neupínejte se na sliby a snažte se užít situaci navzdory všem změnám. Alternativní plány nakonec dopadnou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Doba nepřeje velkým plánům, na to myslete po celý týden. Když sejde z plánovaných silvestrovských oslav, nedělejte z toho tragédii. Novou etapu můžete důstojně přivítat i ve velmi komorním stylu. Važte si… ČTĚTE VÍCE!

Had
Závěr roku vybízí k odpočinku, ale neměli tak úplně vysazovat tempo. Některé záležitosti zkrátka odkládat nelze. Hlavně to platí pro Hady v roli rodičů. Vesmír upozorňuje na výchovu ratolestí a jejich školní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Letošní Vánoce jste opravdu veselí! Tak často se necháváte unášet společenským veselím, že jste téměř nonstop v alkoholovém opojení. Užíváte si všechny životní libůstky a snadno jim podlehnete. Ať jde… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Otevírají se před vámi nové možnosti bydlení. Pokud nejste s nynějším rodinným hnízdečkem spokojení, máte ideální příležitost najít lepší působiště. Mladší zrozenci Kozy prahnou po vlastním… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Aktuální finanční situace Opic je velmi dobrá. Hodláte si udělat radost a porozhlédnete se v povánočních výprodejích po tom, co jste nenašli pod stromečkem. S klidným svědomím si můžete udělat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední dny roku strávíte v rodinném kruhu. Nejspíš se vám podaří sejít se s příbuznými, které jste neviděli dlouhou dobu. Potěší vás příjemnými novinkami a budete na ně právem pyšní. Po zdravotní stránce… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Přílišná důvěřivost by vás mohla dostat do úzkých. Chraňte své osobní věci a pokud vám na něčem záleží, nepůjčujte danou věc nikomu. Žádost o půjčku zvažte a případně ji mějte papírově ošetřenou. Hrozí, že… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Konec roku 2021 otevírá Vepřům cestu ke štěstí. Pokud nejste s některou životní sférou spokojení, nabízí se možnost změnit ji podle svých představ. Počítejte s tím, že bude nutné leccos obětovat. Možná se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.