Home - Články - Týdenní horoskop 27. prosinec - 2. leden

Týdenní horoskop 27. prosinec - 2. leden

vloženo 25. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. prosinec - 2. leden

Prosinec je u konce a vám nezbývá, než si pořádně užít konec roku 2021. Silvestrovský stres hoďte za hlavu a berte věci s humorem. Rozčilování totiž stojí energii a připravuje vás o dobrou náladu. Je také ideální čas odpustit staré křivdy a usmířit se s těmi, s nimiž byly vaše vztahy nahnuté. Do dalšího roku 2022 tak budete moci vstoupit s čistým štítem.

sdílet článek na facebooku

Beran
K Novému roku vzhlížíte s nadějí. Máte pocit, že rok 2022 bude prostě přelomový a v mnohém se vám život změní. Už jste totiž pro jisté změny něco významně udělali a teď jen čekáte na pozitivní výsledek a doufáte, že v žádném případě nebudete zklamaní.

Býk
Konec roku oslavíte ve velkém. Celý rok jste se trápili s nařízeními a nyní si chcete užít trochu zábavy. Je to letos trochu jiné, ale co jste se za poslední dobu naučili je to, že by si člověk měl vážit toho, co má a neuvažovat nad tím, co může být.

Blíženci
Máte vedle sebe člověka, kterého si moc vážíte. Bohužel si ale nejste jisti, jestli se vaše cesty nezačaly rozcházet. Máte úplně jiný pohled na svět a vás to ubíjí. Neradi skrýváte své názory a rádi byste chtěli někoho, kdo to má nastaveno stejně.

Rak
Konečně se vám podařilo získat si jistou finanční nezávislost. Není to sice stále žádná výhra, ale nic vám nemůže pokazit radost z toho, že si můžete pořídit alespoň část věcí ze svého tajného seznamu přání. Taky Vánoce byly letos o něco více bohatší.


Lev
Potkali jste někoho ze své minulosti a nebylo to moc příjemné setkání. Nebyli jste ještě ani jeden připravený se potkat a musíte si říct, že jste v té chvíli nevypadali zrovna svěže. Nakonec ale celou záležitost hodíte za hlavu. Máte už svůj život.

Panna
Dejte si tento týden pozor na své zdraví. Poslední dobou jste moc nehleděli na zdravou stravu a dopřávali jste si. Potrápit vás může žlučník, nebo vás mohou postihnout jiné žaludeční potíže. Pomohl by vám půst, nebo alespoň dieta kvůli odlehčení.

Váhy
Na Silvestra jste potkali člověka, který se vám zdál plný pozitivní energie a smyslu pro humor. To je pro vás hodně důležité. Měli jste vedle sebe dosud velkého mrzouta a nyní chcete poznat úplně něco jiného. Negativitu si už k sobě pouštět nechcete!

Štír
Podzim byl pro vás fyzicky i psychicky velice náročný, ale nyní se u vás blýská na lepší časy. V mnoha věcech jste si sáhli na dno a nyní věříte, že to nejhorší už máte za sebou. Našli jste si daleko více času na sebe a své koníčky a trávíte i čas s rodinou.


Střelec
Jste plni elánu a energie, protože z celého srdce doufáte, že vás v roce 2022 potká něco báječného. Chcete udělat něco radikálního s životosprávou, chcete cestovat a poznávat nové lidi, ale hlavně toužíte po harmonii a spokojené rodině i kamarádech.

Kozoroh
Pracovní záležitosti už vás pomalu začínají dohánět. Užili jste si volno a nyní už tušíte, jak bude vypadat váš první pracovní den. Trochu kvůli tomu začnete stresovat, protože nemáte rádi, když na vás čeká moc úkolů a rádi máte něco nadpracováno.

Vodnář
Chtěli byste se nyní potkat s někým, s kým se potkáváte jen sporadicky. Doufáte, že Silvestr a společní známí vás opět svedou dohromady. Upřímně v to věříte a jste díky tomu pozitivně naladění. Na úpravě zevnějšku si dáte obzvlášť záležet.

Ryby
Nejoblíbenější část roku je za vámi a na vás padá splín. Na Vánoce, ale i předvánoční čas se vždycky moc těšíte a upřímně Silvestr berete jako poslední tečku, takže jej nemáte moc rádi. Spíše než ohromující party dáváte přednost příjemnému lenošení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.