Home - Články - Jak si užít zimu podle znamení zvěrokruhu?

Jak si užít zimu podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 22. 12. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jak si užít zimu podle znamení zvěrokruhu?

Patříte mezi milovníky sněhových vloček a dlouhých zimních večerů anebo už se těšíte na první hřejivé paprsky slunce? Zima není pro většinu lidí zrovna nejoblíbenějším ročním obdobím. Mnozí trpí depresemi a chybí dobrá nálada. Jak přežít mrazivé měsíce roku podle zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berany je zima pohromou. Patří mezi aktivní jedince, kteří zbožňují pohyb na čerstvém vzduchu. Mrazivé dny jim zpříjemní squash, bowling anebo lyžování. Berani se nesmíří s nic neděláním. Pohybové aktivity, to je klíč k úsměvu na jejich tváři.

Býk
Býci snáší chladné zimní dny bez větších problémů. Zachumlají se pod peřinu anebo si otevřou láhev dobrého vína. Pohled na zasněženou krajinu jim dodává vnitřní vitalitu. Možná by to chtělo návštěvu sauny, která jim prohřeje celé tělo.

Blíženci
Ani Blíženci si s výkyvy počasí nelámou hlavu, jen se musí neustále bavit. Jsou činorodí, komunikativní a rádi se pohybují ve společnosti. Večírky, silvestrovský rej, karnevaly a plesová sezóna, to je pro ně to pravé ořechové.

Rak
S Rakem je to na štíru. Miluje horké letní dny a k smrti rád se vyhřívá na sluníčku. Zimní počasí není jeho šálek čaje. Rakovi pomůže rodinná pohoda, procházka zasněženou krajinou a lenošení na pohovce u pohádky.


Lev
Lvi nedokážou pochopit, proč zima vlastně existuje. Určitě by jim prospěla exotická dovolená ve víru společenského dění. Moře, slunce, pláž, to je jejich vysvobození. Pokud chybí finance, je dobré zajít na večírek anebo na ples.

Panna
Pro Panny je zima prokletím. Neustále přemýšlejí nad tím, co musejí ještě udělat. Panny jsou pracovité, proto se odreagují při uklízení, plánování rodinných akcí. Návštěva divadla, kina či výstava jim na sto procent pomůže od zimních chmur.

Váhy
Váhy zimním počasím spíše proplouvají. Užívají si vánoční svátky a procházky krajinou plnou sněhu. Dobrou náladu zpestří návštěva koncertu, protože Váhy hudbu prostě milují. Laskání pod peřinou a doteky plné vášně jim vrátí ztracenou sílu.

Štír
Štír není z chladného počasí zrovna nadšený. Raději se vyhřívá na slunci. Jak přežít zimu? Honem do společnosti dobrých přátel. Komunikace, smích a hovory o věcech nadpřirozených, jsou pro Štíra jasné priority.


Střelec
Činorodost Střelce je až neuvěřitelná. I když je milovníkem léta, zimní počasí mu nedělá vrásky, aspoň si odpočine. Střelec umí i relaxovat. Nohy v teple a pohádka v televizi pomůžou od nejhoršího. Když na něj přijde nuda, je čas na pořádnou párty.

Kozoroh
Ať je léto nebo zima, pracovní povinnosti ho zaplavují ze všech stran. Kozorohovi prospěje teplo, sauna, procházka i změna jídelníčku. Kozoroh jede neustále na sto procent, proto roční období prostě příliš neřeší.

Vodnář
Mrazivé zimní dny jsou pro Vodnáře spíše utrpením. Vodnář si mnohem lépe užívá radovánky na sluníčku, protože nepatří mezi milovníky zimních sportů. Lze vsadit na sladké pokrmy, horké polévky a společenský život v kruhu nejlepších přátel.

Ryby
Pro Ryby je zima krásným ročním obdobím. Sledují zasněženou krajinu a sní. Když se jim zasteskne po slunečních paprscích, zamíří na bazén a do sauny. Dobrou náladu jim dodá plánování jarní výzdoby a exotické dovolené u moře.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.