Home - Články - Zimní slunovrat nastává dnes pod vládou Kozoroha!

Zimní slunovrat nastává dnes pod vládou Kozoroha!

vloženo 20. 12. 2021
čas čtení: 5 minut

Zimní slunovrat nastává dnes pod vládou Kozoroha!

Zimní slunovrat nastane dnes odpoledne - 21. prosince 2021 v 17:00. Přesně v tuto chvíli se Slunce na obloze začne opět „vracet“ blíž k nám, vychází dřív a výš a zapadá později. Ve stejné době se Slunce přesunuje ve zvěrokruhu ze znamení Střelce do Kozoroha, který bude držet žezlo po nejbližší jeden měsíc.

sdílet článek na facebooku

Ve chvíli, kdy jsou dny nejkratší a noci nejdelší, se dostává k vládě znamení Kozoroha. Toto znamení, patřící živlu země, je ambiciózní a vytrvalé, ale zároveň i uzavřené a někdy trochu zasmušilé. Poznejte, co se ukrývá v tajemné duši Kozorohů, do které její nositelé nedovolí nahlédnout komukoliv!

Vláda ve znamení vytrvalosti

Jaká je doba, když vládne Kozoroh? Venku zuří bezútěšná zima, mráz a toto nehostinné prostředí nám dává tušit, že budeme potřebovat hodně síly a vytrvalosti, abychom ho ve štěstí a spokojenosti přestáli. Ještě horší to bývalo kdysi, když byli lidé odkázáni jen na zásoby a úrodu, které si během roku sami nashromáždili. Tyto pocity se odráží i v duši lidí, narozených v nejhlubší zimě ve znamení Kozoroha. Hvězdy a příroda jim propůjčily houževnatost, cílevědomost, praktičnost a odolnost.


Pro Kozorohy je velmi důležité, jak jsou vnímáni ve společnosti, mají respekt k autoritám a sami tajně sní o tom, že se jednou autoritou stanou. To se u některých Kozorohů projevuje jako silné zaměření na kariéru a na postup po společenském žebříčku, ale nemusí tomu být vždy tak. Kozorozi však vždy touží po dosažení vnitřní síly, úcty, směřování nahoru, a jsou schopni značné sebekontroly.

S tím souvisí i jejich uzavřenost. Téměř každý Kozoroh má kolem své duše pevnou slupku, která může působit vesele, ale pod ní se ukrývá vážná a zamyšlená duše. Můžete mít pocit, že svého známého Kozoroha již dobře znáte, pravděpodobně tomu tak vůbec není, protože hlubiny své duše neukazuje každému a řadí se spíš mezi introverty. Než se Kozoroh odváží otevřít, chce to čas, hodně času.


Co na to hvězdy?

Kozorohu vládne planeta Saturn, která značí vážnost, autoritu a omezení. Toto znamení se svojí racionalitou často ztotožňuje s otcovským principem, zatímco protilehlý Rak se svojí velkou citovostí naopak s principem mateřským.

Pro Kozorohy obvykle není problémem omezovat sama sebe, nebo to alespoň považují za žádoucí. Jakožto zemské znamení jsou Kozorozi založeni spíš prakticky, mají pozitivní vztah k hmotným statkům a jistotám a umí efektivně uvažovat o materiálních otázkách.

Znamení má sice spíš vážnější povahu, ale na druhé straně je oporou a pevným bodem, na který se lze spolehnout. A zajímavé je, že většina Kozorohů se v mládí chová spíš dospěle, aby pak s přibývajícím věkem dávali stále víc prostoru různým bláznivým nápadům. A to je sympatické!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.