Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. prosinec

Týdenní horoskop 20. - 26. prosinec

vloženo 18. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. prosinec

Vánoční týden si pro vás připravil pár náročných momentů. Když je ale pojmete jako výzvu, hravě je překonáte a získáte sebevědomí do dalšího života! Myslete pozitivně a vesmír vám to vrátí! Čtěte nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš oblíbený čas je tady. Už dlouho se na vánoční chvíle těšíte a užíváte si i čas strávený v rodinném kruhu. Nejste sice úplní blázni do Vánoc a možná to ani nedáváte tak najevo, ale svým vlastním tichým způsobem si užíváte ničím nerušenou atmosféru.

Býk
Poslední týden byl pro vás náročný. Museli jste skloubit pracovní záležitosti, ale i ty osobní. Celá rodina na vás spoléhá, že vše zařídíte, ale k pomáhání se nemají. To vám vadí a celkem rázně dáte najevo svou nespokojenost a hned je oheň na střeše.

Blíženci
Těšíte se, až se jako rodina sejdete u vánočního stolu. Víc, než na dárečky, se těšíte právě na tu symboliku Vánoc a celkovou atmosféru. Dokonce vám udělal radost jeden člen rodiny, který vždy Vánoce bojkotuje, ale nyní se k vaší velké poctě přidal.

Rak
Konečně je tady čas, na který jste čekali. Podzim byl v mnoha ohledech psychicky náročný a pokud jste neřešili nemoci, tak do toho přišly pracovní či finanční problémy. Vánoce jsou pro vás příjemným osvěžením a dobitím baterek po náročném období.


Lev
Máte před sebou plno plánů a toužíte strávit čas v přírodě s lidmi, co máte rádi. Poslední dobou jste hodně času trávili v práci, nebo jste byli nemocní, nebo byl nemocný někdo v okolí a vy jste se nikam nedostali. Nyní si to chcete vše vynahradit.

Panna
Doma nebylo vše tak ideální, jak se nyní může zdát. Občas to jiskřilo a dohady nebraly konce. Není se čemu divit, jste puntičkář a máte rádi, když vše šlape jak má. Vánoce u vás doma musí být dokonalé a nesnesete kompromis. To vadí vašemu protějšku.

Váhy
V dnešní době je náročné strávit Vánoce v psychické pohodě. Všichni jsou situací posledních dnů rozmrzelí a nezbývá než doufat, že se vše spraví. Přesto vaše Vánoce vypadají skvěle a vše se podařilo na jedničku. Váš bramborový salát nemá konkurenci.

Štír
Štědrý den strávíte ve velice pokojné atmosféře, která bude hřát rodinným štěstím i dobrým jídlem v kruhu nejbližších. Dokonce se vám bude zdát, že i počasí se umoudřilo a přeje vám. Večeře se vám taky skvěle povedla a dárky rozjasnili všem tváře.


Střelec
Nenechte se u štědrovečerní večeře rozhodit rýpavými poznámkami jistého člena rodiny. Sice vás to štve, jak tento jedinec kazí atmosféru, ale pro příště budete vědět, že už Vánoce strávíte jen v nejužším kruhu rodiny a ostatní ať si dělají co chtějí.

Kozoroh
Máte pocit, že jste letošní svátky trochu zazdily. Možná jste začali pracovat v novém zaměstnání a všechno je pro vás momentálně náročnější. Snažíte se ze všech sil, ale není snadné být v práci za hvězdu a zároveň mít doma vše uklizeno a napečeno.

Vodnář
Ač jsou Vánoce svátky, které by měli být rodinnou záležitostí, momentálně se nacházíte v ne úplně běžné pozici. V práci probíhají personální změny, a tak se vaše pozornost zaměřuje i na povýšení. Věříte, že dokážete skloubit rodinný i pracovní život.

Ryby
Máte vedle sebe osobu, která není moc nadšená z Vánoc a všeho toho šílenství kolem. Vůbec nesdílí vaše nadšení a jen rozmrzele snáší chystání dekorací a rozsvěcování světýlek. Upřímně vás to trochu mrzí, protože byste svou radost s někým sdíleli.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.