Home - Články - Velký vánoční tarotový horoskop 2021

Velký vánoční tarotový horoskop 2021

vloženo 15. 12. 2021
čas čtení: 10 minut

Velký vánoční tarotový horoskop 2021

Vánoční svátky jsou již za dveřmi – víte, co vám přinesou? Váš vánoční tarotový horoskop vám prozradí, na co krásného se o svátcích můžete těšit a na jaké problémy si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
K
arta Poustevník vám věští, že letošní zimní svátky vám přinesou spíš klid a odpočinek, než rušný společenský život! Bude vám to vyhovovat – už dlouho totiž toužíte dopřát si nějaký ten čas jen sami pro sebe! Konečně budete mít příležitost se podívat do svého nitra a zamyslet se hlouběji nad tím, co vlastně od života očekáváte a jaké jsou vaše cíle. Letošní vánoce pro vás budou období ztišení se a obrácení se do sebe, abyste opět našli novou energii do života.Když vás rodina nebo přátelé pozvou na nějakou sešlost nebo večírek, raději se dvakrát zamyslete nad tím, jestli se vám tam vůbec chce jít – a pokud ne, nemějte strach taktně odmítnout. Nejspíš byste se tam nudili a zábavná konverzace ostatních lidí by vám připadala prázdná. Lépe se budete cítit v nejužším kruhu svých blízkých, nebo klidně jen s partnerem. Pokud žijete single, můžete klidně strávit svátky i osamotě – nebude vám to vůbec překážet, naopak to bude příjemné osvěžení a odpočinek od každoročních vyčerpávajících společenských povinností!

Býk
Karta Milenci vám slibuje svátky plné lásky a milostné vášně! Zimní radovánky prožijete po boku skvělého protějšku, ať už je to váš dlouhodobý životní partner nebo nová známost. Pocítíte silnou zamilovanost – dokonce i ti Býci, kteří už za sebou mají léta manželství, se opět vrátí do časů svých líbánek! Láska však sebou bude přinášet i určité závazky. Kvůli partnerovi budete muset udělat pár zásadních kompromisů a v něčem slevit ze svých představ. Uděláte to s radostí, protože být spolu pro vás bude důležité, ale přece jen vás to trochu zamrzí. Bude pro vás lepší mít po boku milovaného partnera a přizpůsobit se jeho možnostem, než zůstat ve svátečním čase osamotě. Některým Býkům přinesou letošní vánoce důležité rozhodování týkající se lásky a milostného vztahu. Může se jednat například o zásnuby nebo začátek společného bydlení s partnerem. Uvědomíte si, že láska sebou nepřináší pouze radosti, ale také závazky. K některým věcem se budete odhodlávat jenom těžce, ale váš protějšek vám za to bude stát, takže to uděláte!

Blíženci
Karta Devět pohárů vám věští svátky plné hojnosti, radosti, spokojenosti a láskyplné atmosféry! Je to nádherná a velmi pozitivní karta, svátky zimy vám proto udělají velkou radost a povedou se přesně podle vašich představ. Všechno klapne tak, jak jste si to naplánovali, a vztahy ve vašem rodinném kruhu budou příjemné a pohodové. V některých chvílích však budete přece jen tušit, že tato dokonalost je tak trochu hraná, že to není všechno stoprocentně upřímné. Přece jen, ve vaší rodině jsou určité neshody a rozpory, které díky letošním svátkům nevymizí – pouze o nich nějakou dobu nebudete mluvit. I tak to bude velmi příjemné a užijete si to, ale neměli byste si věci příliš idealizovat a malovat si svět narůžovo. Na celé vaše okolí budete působit jako harmonická a šťastná rodina, takže každý bude rád vyhledávat vaši společnost. Návštěvy se budou u vás cítit skvěle a budete platit za skvělé hostitele. Po finanční stránce si budete moct dovolit trochu se rozšoupnout, a taky že si to dovolíte – vánoce jsou přece pouze jednou v roce, tak proč si neudělat radost?


Rak
Karta Velekněžka naplňuje váš letošní advent hlubokým duchovním významem. Otevírají se vám cesty k esoterickému poznání, proto nezapomínejte, že předvánoční doba je jedna z nejmagičtějších v roce. Skvěle se hodí pro věštění, čarování i meditace, najděte si tedy v předvánočním shonu čas na duchovní život! Máte možnost odhalit hlubší smysl svého života a do nového roku pak vykročit zcela novým a naplňujícím směrem. I své blízké potěšíte, když jim věnujete dáreček s esoterickou nebo astrologickou tématikou, třeba amulet, karty nebo knížku. Při nákupu dárečků vám kromě toho bude skvělým pomocníkem vaše intuice, která vám vždy poradí nejlépe! Zkuste brát život optimističtěji a vykouzlit co nejvíc z toho, co máte, místo trápení se kvůli věcem, které změnit nelze. Udělejte všechno, co reálně můžete pro vykouzlení nádherné vánoční atmosféry. Uvidíte, že to bude stát za to a všichni to ocení!

Lev
Karta Viselec vás upozorňuje, že letos o svátcích se věci ve vašem životě nebudou příliš hýbat z místa a budou se vyvíjet o poznání pomaleji, než si přejete. Od volnějšího období v kruhu svojí rodiny máte značná očekávání a doufáte, že to přispěje k vyřešení některých problémů a posune vás to kupředu. Raději však tyto liché naděje rychle odhoďte, protože jinak vás čeká akorát tak zklamání! Vánoční svátky budou u vás probíhat spíš trochu líně a ospale. Všechno zůstane při starém a budete se muset smířit s některými věcmi, které se vám příliš nelíbí. Ale i přesto si to můžete užít – všechno špatné je k něčemu dobré! Když už se vám nepovede rozproudit rodinné aktivity na plné obrátky, tak si alespoň konečně pořádně odpočinete, prospíte se a načerpáte nové fyzické i psychické síly! Díky některým událostem se vám navíc povede určité věci pochopit a získat jiný úhel pohledu. Uvědomíte si, že budete muset trochu změnit svůj přístup a cíle. Smíříte se s věcmi, které k vám přicházejí, místo toho, abyste se je snažili za každou cenu měnit – a poznáte, že je to tak nejlepší!

Panna
Karta Královna mincí vám předpovídá nádherné svátky plné hojnosti, materiálního dostatku a příjemné domácí atmosféry. Vztahy ve vaší rodině budou příjemné a klidné a budete si moct dovolit všechno, po čem toužíte a co je nezbytné k tomu, aby byly svátky přesně takové, jak mají být! Na dárečcích nebudete šetřit a kromě toho, že je budete štědře a velkoryse rozdávat, jich také spoustu dostanete! Ničím nerušený klid a pohoda vám umožní si konečně pořádně odpočinout a načerpat nové síly. Svému tělu dopřejete péči, kterou si zaslouží, a volnější dny kolem svátků využijete kromě jiného k příjemným kosmetickým a relaxačním procedurám. Nějaké cestování vás příliš lákat nebude a mnohem raději budete své příbuzné a přátele zvát na návštěvu k vám, do tepla vašeho domova. Budete platit za skvělé hostitele a vaše kulinářské umění se setká s ohromným obdivem a sklidí komplimenty. Ve své domácnosti nezapomenete na nic, co vytváří dokonalou sváteční atmosféru – od dokonale promyšlené a bohaté výzdoby, přes vůni čerstvého jehličí, až po důmyslně a krásně zabalené dárečky!


Váhy
Karta Tři hole vám přináší dobré zprávy – všechno, do čeho se pustíte, se vám povede, a díky tomu budou svátky ve vaší domácnosti přímo dokonalé! Máte hodně plánů a hodně věcí, které byste chtěli zkusit, a nemusíte se bát experimentování, setká se to s úspěchem! Nové a netradiční vánoční nápady se setkají se skvělým přijetím a všem členům vaší rodiny se budou moc líbit! To samé platí i o výběru dárečků, budete si moct říct, že jste ani jednou nešlápli vedle a všechno, co koupíte, obdarované potěší! Vztahy v rodinném kruhu budou velmi příjemné a krásně upřímné a otevřené. Budete mít příjemný pocit z toho, že můžete být sami sebou a že se svými nejbližšími můžete mluvit zkrátka o čemkoliv. Dobrá nálada vás neopustí po celé svátky a budete jí mít na rozdávání, takže vás budou všichni rádi vidět a budou vyhledávat vaši společnost. Volné dny však nebudete věnovat pouze zábavě a společnosti, ale zamyslíte se trochu i nad svými dalšími pracovními plány. Do nového roku máte hodně nápadů a ambicí, ale bude potřeba připravit půdu pro jejich uskutečnění!

Štír
Karta Mírnost vám věští příjemné a klidné vánoce – přesně takové, o jakých jste vždy snili! Rodinné vztahy budou klidné a příjemné a obejdou se bez zbytečných sporů a napětí. Ve vztahu k méně oblíbeným příbuzným vsadíte na diplomatičnost a vyplatí se vám to – konečně se na některé věci zapomene a vytvoří se mezi vámi vzájemná důvěra a harmonická atmosféra. Stačí jen netlačit na pilu a dopřát tomu trochu času! Krásné a pohodové vztahy v rodině, poklidný domov, odpočinek od povinností a jedinečná atmosféra zimních svátků – přesně na to se již nějakou dobu těšíte, a užijete si to v ničím nerušeném ovzduší. Od rušné společnosti se budete držet dál, a mnohem lépe se budete cítit třeba se staršími příbuznými, s malými dětmi nebo pouze ve společnosti partnera. Při výběru vánočních dárečků si dáte pořádně načas, v některých případech budete nerozhodní a budete to chtít pořádně promyslet. Pak budete nakupovat v poslední den, ale zato s jasnou představou. Ukáže se, že to byl dobrý nápad – právě tyto dárky pořízené za pět minut dvanáct se setkají s nejvíce nadšeným přijetím!

Střelec
Karta Tři mince znamená, že se můžete těšit na pozitivní výsledky svého snažení a práce! Přípravě dokonalých vánočních svátků jste věnovali hodně času a energie, a rozhodně to není ztracený čas, protože všechno dopadne na výbornou a přesně podle vašich představ. Úspěch vás nadchne a motivuje k tomu, abyste si ještě i během svátků trochu zaexperimentovali a pustili se do nějakých nových věcí, kterým potěšíte svoji rodinu. Hlavně děti z toho budou nadšené a povede se to možná ještě více než všechno ostatní předtím. Vaše rodinné vztahy se budou vyvíjet velmi příznivě a posunou se na novou úroveň. S příjemným překvapením zjistíte, že po starých problémech nezůstalo ani stopy – vaše snaha je urovnat přinesla svoje ovoce! To vás bude inspirovat k vymýšlení dalších nových rodinných aktivit a plánů. Vy sami si však o svátcích příliš neodpočinete, protože budete pořád hlídat, aby bylo všechno v pořádku a fungovalo jako hodinky. Bude vás to bavit, takže i když to bude docela těžká práce, únava se vám bude obloukem vyhýbat!


Kozoroh
Karta Král mečů vám o svátcích přinese do rodinného života rozhodnost a nekompromisnost. Některé věci už nebudete chtít dál snášet, a proto budete iniciativní a podniknete rozhodující kroky k jejich vyřešení. Na některé vaše příbuzné to bude až trochu moc zhurta, ale dopadne to dobře a vztahy se konečně pročistí a zbaví zbytečné přetvářky. K tomu, aby se věci daly do pohybu, bude stačit pouze drobnost – třeba když začnete bojkotovat nějakou zavedenou rodinnou tradici, protože vám bude připadat pokrytecká a neupřímná! O svátcích si tedy příliš neodpočinete, spíš budete řešit věci, které se měly již dávno udělat. Dostanete se do tak trochu vůdcovské pozice a stanete se hybnou sílou změn ve vaší domácnosti a rodinném kruhu. Uplatníte přitom své bystré myšlení a racionální úsudek, nebudete se příliš zatěžovat emocemi. Jste si vědomi toho, že je to velmi zodpovědný úkol, někdo však musí dát věci do pohybu. Osud vám dá několika zajímavými událostmi jasné znamení, že byste to měli být právě vy, kdo podnikne patřičné kroky!

Vodnář
Karta Eso mincí vám věští velké štěstí, hlavně po majetkové a finanční stránce! S čistým svědomím budete moct říct, že všechny vaše sny a touhy se naplnily a že můžete dopřát svým blízkým i sobě všechno, po čem toužíte. A to už je co říct! Můžete se těšit na velmi štědré a krásné vánoce plné hojnosti, bohatství a všeho příjemného, co život nabízí! Vánoční stůl bude plný vybraných dobrot, a na dárečcích taky nebude nikdo z vaší rodiny muset šetřit! Bude to odměna za celý dlouhý rok plný tvrdé práce, ale nejen to! Štěstěna vám navíc přinese do cesty velmi zajímavý nový zdroj financí, který vám umožní ohromné přilepšení! Své štěstí si nenecháte jen pro sebe a pro nejužší okruh blízkých, ale pocítí ho i vzdálenější příbuzní a přátelé – ke všem budete velmi štědří a budete je velkoryse obdarovávat a hostit! Vztahy se vaší rodině budou příjemné a pohodové – taky díky tomu, že budete mít vše, co potřebujete, a nebude tedy žádný důvod k hádkám. Budete si užívat společné volno a radovat se, že máte čas se jeden druhému věnovat.

Ryby
Karta Deset mincí se nese ve znamení velkého bohatství, hojnosti a zisku. Dobré zprávy ve finanční oblasti vám umožní udělat si na poslední chvíli vánoce ještě bohatší, než jste plánovali. Budete mít dostatek všeho, spoustu bohatých dárečků na rozdávání a dobrého jídla a pití tolik, kolik jen zvládnete sníst a vypít. Zkrátka vánoční idylka jako z reklamy! Chvílemi však přece jen něco trochu zaskřípe – a to hlavně ve vztazích! Mladší členové vaší rodiny vám dají najevo, že majetek a věci nejsou zdaleka to jediné, co člověk potřebuje ke spokojenému životu. Někdy budete mít pocit, že do jejich spontánní zábavy a veselosti zas tak úplně nezapadáte, bude pro vás těžké se opravdu uvolnit, a to mezi vámi bude vytvářet pocit odstupu a snad i nepochopení. Někdy si proto budete říkat, že člověk si vystačí s málem, a uvědomíte si, že zážitky jsou něco, co si člověk nekoupí za žádné peníze – ale přesto je to nenahraditelné! Trochu přehodnotíte své priority, vždyť proč se honit za majetkem a výdělky, když základem životního štěstí je něco úplně jiného!

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.