Home - Články - Prosincový úplňkový horoskop lásky 2021

Prosincový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 14. 12. 2021
čas čtení: 4 minuty

Prosincový úplňkový horoskop lásky 2021

Předvánoční a poslední letošní úplněk se bude odehrávat ve znamení Blíženců, a to přesně 19. prosince 2021 v 5:35 ráno. Víte, co si pro vás hvězdy ve vztazích a lásce na dny kolem úplňku připravily?

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunce a Mars ve spřízněném Střelci vás, milí Berani, vybízí k aktivitě – a dvojnásob to platí pro pány narozené v tomto znamení! Odvaha být v lásce iniciativní se vám vyplatí, tak zahoďte obavy, hvězdy vám totiž přejí! Nejraději byste měli stabilní a vážný vztah, ale pokud to nepůjde, berte to sportovně, i takové nezávazné romantické zážitky stojí za to!

Býk
V lásce teď máte šanci skloubit vaši potřebu bezpečí a materiálních jistot se skvělými zážitky, zábavou a společnými zájmy. Venuše ve spřízněném Kozorohu přinese do vztahu stabilitu, a ostatní planety se zas postarají o vzrušení a překvapení! Možná budete příjemně zaskočeni, že si skvěle rozumíte s člověkem, od kterého byste to nikdy nečekali!

Blíženci
Tento úplněk ve vašem znamení, milí Blíženci, pro vás patří mezi dva nejdůležitější v roce. A to je dobrá příležitost si ho náležitě užít – když ještě navíc vychází na víkend! Co se týče lásky, Venuše v Kozorohu přeje spíš seriózním a dlouhodobým vztahům, takže s románky na jednu noc velmi nepočítejte, ale pokud žijete v pevném partnerském svazku, máte vyhráno!

Rak
V lásce je pro vás velmi důležitá stabilita a zázemí, a teď si to uvědomujete dvojnásob. Na druhé straně se kolem vás hromadí energie a vlivy, které vám připadají chaotické a povrchní. Zamotané věci se však vyřeší těsně po úplňku, a dny následující hned po něm budou pro vás velmi příjemné a romantické, neboť Luna vstoupí do vašeho znamení Raka!


Lev
S Marsem a Sluncem ve spřízněném ohnivém znamení Střelce může konečně vaše lví hvězda zazářit ve své plné kráse! Přesně na tohle jste čekali! Ale pozor, protože obdiv a komplimenty opačného pohlaví jsou jedna věc, ale vážná a perspektivní známost je něco jiného! To už pak nejde jen o to, jak jste dobří, ale taky jak moc umíte naslouchat potřebám protějšku!

Panna
Venuše ve spřízněném zemském znamení Kozoroha přináší do lásky vážnost a serióznost, a to je přesně ta věc, kterou potřebujete. Je sice velmi příjemné sdílet s někým společné záliby, umět si popovídat o filosofických záležitostech nebo si krásně užívat společné volné chvíle, ale z toho se přece nenajíte, takže vaše priority jsou někde jinde!

Váhy
Luna ve spřízněném vzdušném znamení Blíženců vám přináší příjemnou a pohodovou úplňkovou náladu a nebude vám chybět optimismus! Přenést to ovšem do partnerského vztahu může být teď trochu oříšek, protože váš partner bude zřejmě naladěn na trochu jiné životní priority než vy. Bude to chtít trochu tolerance, protože komunikace může občas váznout.

Štír
Přímo o úplňku vám, milí Štíři, nebude Luna nijak zvláště přát, ale těsně po něm se to změní k lepšímu, když Měsíc vstoupí do spřízněného Raka. Budete se cítit, jako kdyby se s blížícím úplňkem hromadilo napětí a neklid, které však po jeho vrcholu jako mávnutím kouzelného proutku opadnou. Tak zachovejte klid a chladnou hlavu a nenechejte se vytočit!


Střelec
Tento úplněk, kdy je Slunce ve vašem znamení, pro vás bude velmi důležitý a nynější pocity vám pomohou ujasnit si důležité věci ve vašem životě. Hlavně nepodléhejte špatné náladě z toho, že jste už zas o rok starší a raději se podívejte na příležitosti, které se před vámi otevírají a ujasněte si své priority a cíle. S tím pak souvisí i to, co vlastně čekáte od vztahu!

Kozoroh
Kozorohům se v lásce bude dařit a prožíváte teď úspěšné vztahové období pod vlivem příznivě nakloněné Venuše ve vašem znamení. Hlavně neberte jako samozřejmost, že opačné pohlaví vám projevuje svoji přízeň, a važte si toho. Někdy je lepší vsadit raději na jistotu, než podlehnout pokušení, ale vy přece víte, že potřebujete hlavně pevné zázemí!

Vodnář
Blíženecká Luna je vám, mílí Vodnáři, nakloněna velmi příznivě, a tak se můžete v citové sféře těšit na příjemný úplňkový víkend! Je pro vás důležité, abyste s protějškem nejen sdíleli společné zájmy a měli si o čem povídat, ale neméně podstatné místo zabírá otázka, jestli se můžete na tohoto člověka spolehnout a cítit se vedle něj v bezpečí, mít se zkrátka o koho opřít!

Ryby
Na váš rybí vkus teď probíhají záležitosti ve vztazích a citech možná až příliš zhurta. A nemůžete si pomoct, občas vám připadá, že taky kloužou jenom po povrchu. Možná o vás projeví zájem někdo, s kým si na první pohled docela dobře rozumíte, ale na hlubší úrovni toho zas tak moc společného nemáte. Důvěřujte své intuici!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.