Home - Články - Horoskop LÁSKY na týden od 20.12.

Horoskop LÁSKY na týden od 20.12.

vloženo 17. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Horoskop LÁSKY na týden od 20.12.

Možná už začínáte bilancovat, jaký byl uplynulý rok. Nezapomeňte však na to, že ještě neskončil a že pořád zbývá dost času na to, abyste potkali novou lásku. A jak už to bývá, člověk se zamiluje, zrovna když to nejméně čeká! Vy zadaní se pokuste urovnat případné spory a nalaďte se na sváteční atmosféru. Budete mít v cestě překážky, nebo půjde všechno hladce? Odpoví vám nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste jedince, do kterého jste se zamilovali na první pohled. Jeho smysl pro humor, ale i erotická jiskra vás uchvátila a nemíníte se nového objevu jenom tak lehce vzdát.

Býk
V práci se již nějakou domu míjíte s někým, kdo vás značně zajímá. Před ostatními kolegy s vámi vtipkuje jako se všemi, ale když jste sami, tak se chová jinak a jiskří to mezi vámi.

Blíženci
Máte momentálně trochu rozvernou náladu. Vánoční večírky proto nenecháváte jen tak plynout, ale jste na nich hlavní hvězda. Na nouzi a obdiv opačného pohlaví si stěžovat nemůžete.

Rak
Máte vedle sebe jedince, který by vám snesl modré z nebe. Ohledně Vánoc vám byl vždycky po ruce a možná i díky tomu máte nyní doma tak pohodovou atmosféru, kterou tak milujete.


Lev
Vánoce doslova milujete a užíváte si vše, co k nim patří. Bohužel váš protějšek nadšení nesdílí a musíte si i přiznat, že vám občas radost zkazí. Z toho jste každý rok smutní.

Panna
Láska vám spadla do klína jako dar z nebes a každý den děkujete celému okolí, že jste někoho takového ve svém životě potkali. Taky celkem doufáte, že protějšek to má stejně jako vy.

Váhy
Dlouhodobé svazky čekají vleklé problémy. Vánoční svátky sice strávíte v poklidném duchu, ale bohužel si to ani jeden moc neužíváte. Hodně toho zůstává nevyřčeno, a to je špatně.

Štír
Podařilo se vám to! Máte vše báječně přichystáno a letos poprvé strávíte Vánoce se svým miláčkem o samotě. Už se na to moc těšíte a doufáte, že vše proběhne podle vašeho plánu.


Střelec
Doufali jste, že svátky prožijte spolu se svou novou láskou. Ta se ale ke společnému slavení Vánoc příliš nemá a toto téma se snaží odkládat co nejvíce. Nevíte, kde je problém.

Kozoroh
Potkali jste někoho ze své minulosti a musíte přiznat, že chemie mezi vámi nevymizela. Naopak se zdá, že po sobě toužíte ještě intenzivněji. Každý ale už dávno jdete jinou cestou.

Vodnář
S láskou jste trochu na štíru. Nový objev se nemá k nějakému dalšímu kroku, a to vás štve. Mysleli jste, že byste mohli váš vztah posunout o kousek dál, ale nyní vidíte, že to nejde.

Ryby
V dlouhodobých svazcích to nevypadá moc růžově. Protějšek je na vás naštvaný a doma ze sebe dělá neviditelného. Vůbec nevíte, co se mu honí hlavou a tak jen čekáte až ho to přejde.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.