Home - Články - Čínský horoskop na týden 20.- 26. prosinec

Čínský horoskop na týden 20.- 26. prosinec

vloženo 20. 12. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 20.- 26. prosinec

Že ještě nevíte, jestli jste Buvol, Had, nebo Kůň? Pak máte nejvyšší čas to zjistit a doplnit informace z denního horoskopu těmi z čínského. Pusťte se do objevování!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V poslední prosincové dekádě se chtě nechtě dostáváte k rekapitulaci uplynulého roku. Zkuste k sobě i svému okolí být co nejvlídnější. Ne všechno se podařilo, ale nač si kazit vánoční čas. Nezlobte se kvůli věcem, které… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Letošní adventní nálada má na Buvoly sentimentální dopad. Vzpomínejte, ale rozhodně nepropadejte smutku. Důležité je to, co se děje tady a teď. K lepší náladě se můžete dostat díky pohybu na čerstvém vzduchu. Pravidelný… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vánoční týden se nese v duchu radosti! Děláte ji nejenom druhým, ale nezapomínáte ani na sebe. V rodinném kruhu se snažte být tolerantní ke všem vrtochům svých blízkých. Možná pod stromečkem… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Venuše zachraňuje vztahy pohybující se na hraně. Pokud chcete zachránit stávající soužití, přijměte tento dárek a věřte, že všechno dobře dopadne. Pro udržení lásky při sobě noste růženín. Nezapomínejte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Navzdory svátečnímu týdnu se nedokážete odstřihnout od pracovních starostí. Musíte se poprat s konkurencí, která se dere na vaše místo. Nezapomínejte, že jste Draci, skrýváte v sobě ohromnou sílu! Nestyďte se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nespoléhejte se na to, že vám štěstí spadne samo do klína. Vesmír vám dodává odvahu vzít život do svých rukou! Především nezadaní Hadi musí za novou lásku bojovat. Nevyhýbejte se společnosti, rozhoďte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vánoční přípravy jsou psychicky náročné. Atmosféra v soukromí i na pracovišti houstne. Připravte se, že se mohou vyskytovat častější rozepře. Některé náznaky dokážete rozeznat včas, takže hádce můžete zabránit. Vyhněte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nadcházející týden je plný zajímavých setkání. Podaří se vám promluvit s lidmi, které jste dlouhou dobu neviděli. I když chcete mít perfektní Vánoce, nezapomínejte na odpočinek. Jedině tak překlenete náročné… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Těšíte se na pohodové svátky, ale náladu blízkých úplně ovlivnit nedokážete. Někteří členové rodiny vytahují nepříjemné záležitosti a podněcují hádky. Zkuste stočit hovor jinam, případně návštěvu ukončete. V domácnosti můžete uvolnit atmosféru nějakou veselou komedií, karetními i deskovými hrami. S dětmi vyrazte n… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zadaní Kohouti se dostávají do křížku s partnerem, který má o vánočním programu jinou představu. Abyste uhájili klidný průběh, uděláte několik ústupků. Snažte se věnovat činnostem, které vás spojují. Někdy… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Sváteční týden přiměje zrozence Psa, aby svou pozornost stočili k rodině. Poslední dobou jste myšlenkami jinde, a tak po vás mnohé informace sklouznou, aniž byste je postřehli. Díky hvězdám jste empatičtí… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Navzdory tomu, že se všichni těšíte na čas strávený v rodinné pospolitosti, může docházet k názorovým třenicím. Mezilidské vztahy nemusí být na konci roku vůbec jednoduché. Pokud jste už řešili… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.