Home - Články - Láskohled 27. prosinec - 2. leden

Láskohled 27. prosinec - 2. leden

vloženo 24. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 27. prosinec - 2. leden

Našli už jste svou lásku v roce 2021, nebo pořád ještě hledáte? Čekají vás v novém roce ve vztahu zásadní zvraty nebo si budete užívat společné pohody? Jestli chcete znát odpovědi na tyto otázky, přečtěte si zbrusu nový Láskohled a dozvíte se, jak to vidí hvězdy s láskou s příchodem nového roku!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš protějšek vám stále něco vyčítá a řeší naprosté malichernosti. To vás nebaví, vám taky vadí spoustu věcí, ale umíte to říkat v klidu. Takové dohady nemají vůbec žádnou cenu.

Býk
Konečně jste ve svém životě potkali někoho, kdo za něco stojí. Daná osoba má skvělý smysl pro humor a dokáže se radovat i z úplných maličkostí. To vás nabíjí pozitivní energií.

Blíženci
Už máte dost toho, jak je váš protějšek stále špatně naladěný. Ubírá totiž i energii vám a strhává vás svou stále špatnou náladou. Vy se ale chcete na svět okolo dívat úplně jinak.

Rak
V dlouhodobých svazcích očekávejte příjemnou harmonii, která vás oba dokáže ukolébat k příjemným rozhovorům na rozličná témata. Neměnili byste partnera ani za nic a to je dobře.


Lev
Stále posloucháte od svého kamaráda, jaké má trable s láskou a nemůže se vymanit ze smůly. Rozhodnete se ho v některých věcech více popostrčit a dohodíte mu někoho ze svých známých.

Panna
Na vánočním večírku se k vám celkem měl jeden kolega. Nyní ale dělá, jako byste neexistovali a dokonce se vám zdá, že se vám vyhýbá. Když ho konfrontujete, tak jen zbaběle uteče.

Váhy
Hvězdy jsou vám tento týden velice příznivě nakloněny v oblasti lásky a osobních vztahů. Pokud tedy máte možnost, tak vyrazte někam mezi lidi a seznamujte se s novými osobami.

Štír
Nový rok vám přináší i novou naději. Věříte, že letos potkáte tu pravou osobu pro vás. A jste si více než jisti tím, že jste ji už na stopě. A máte pravdu, co nevidět se setkáte.


Střelec
Nová známost vám do života přinesla jen samé trápení. Ze začátku to vypadalo na velkou lásku, ale z vašeho idolu se vyklubal líný člověk, který si není ani schopen najít práci.

Kozoroh
Postupem času zjišťujete, že vaše nová známost zřejmě nebude taková, jak se na začátku vykreslila. Falešné jedince doslova nesnášíte, takže za vztahem brzy uděláte tlustou čáru.

Vodnář
Potkali jste někoho velice inspirativního, kdo vám do života přinesl spoustu radosti a pozitivního vnímání nejen svého okolí, ale i sebe sama. To je moc důležité a motivující.

Ryby
Tento týden celkem máte důvod k žárlivosti. Dozvěděli jste se o jistých záležitostech, které se děli za vašimi zády na Silvestra a tak vám vře krev v žilách. Není se čemu divit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.