Home - Články - Čínský horoskop na týden 26. srpna - 1. září

Čínský horoskop na týden 26. srpna - 1. září

vloženo 25. 8. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 26. srpna - 1. září

V novém čínském horoskopu se dozvíte, že Vepřům rodinné vztahy jen a jen pokvetou. Opice si budou chtít vyhodit z kopýtka. Ale pozor na ohrožení stávajícího vztahu! Ačkoli se prázdniny chýlí ke konci, Krysy na to ani nepomyslí a budou si vychutnávat dny plnými doušky. Další podrobný čínský horoskop je tady!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Výzvou pro poslední srpnové dny je získat větší nadhled! Krysy by se měly na svět více smát, protože nic jiného stejně nezbývá. Pozitivní přístup vás přiměje mnoho problémů vůbec nevnímat, což je perfektní na domácí půdě. V zaměstnání dejte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Na konci prázdnin podezříváte partnera z nekalostí. Cítíte se jako páté kolo u vozu a k žárlivým scénám nemáte daleko. Zkuste opačný přístup, kdy si zařídíte vlastní program a necháte miláčka, ať se věnuje tomu svému. Ignorování ho přiměje… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Klíčovým tématem se na konci srpna stává bydlení . Pokud nejste spokojeni se stávajícím hnízdečkem, můžete se přestěhovat ze dne na den. Prohlédněte dostupné reality v okolí, případně se zeptejte mezi svými známými. Báječné zprávy… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci jsou konečně ztělesněním svého zvířecího patrona. Čiší z nich skvělá nálada i dostatek fyzické energie. Oceníte to na pracovní půdě, kde podáváte fantastické výkony. Nebuďte zbytečně skromní a vyždímejte příznivou situaci do… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Drakům neschází elán a obrovské nadšení pro nejrůznější aktivity. Překypujete bláznivými nápady a mrzí vás, že jimi nedokážete nikoho nadchnout. Nezbývá, než vymyslet činnosti, při níž se obejdete bez dalších zúčastněných. Pokud se budete hodně… ČTĚTE VÍCE!

Had
Prázdniny ještě nestačily skončit, ale Hadi jsou naplno ponoření do pracovních povinností. Není divu, že se to podepíše na atmosféře v soukromí. Protějšek i rodina se snaží vykřesat ze sebe maximum trpělivosti, ale ta není bezedná. Využijte každou volnou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, srpen se s vámi rozloučí v romantickém duchu. Pokud jste zatím bez spřízněné duše, máte vysokou šanci potkat někoho, kdo je vám souzený. V seznamování jste obvykle těmi iniciativnějšími, ale tentokrát uberte plyn. Užijte si roli loveného, který… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Kamenem úrazu jsou v závěru prázdnin finance. Snadno se necháte utáhnout na vařené nudli a podlehnete nabídce, která ve skutečnosti není vůbec výhodná. Nic nepodepisujte z minuty na minutu, raději záležitost prodiskutujte s odborníkem nebo… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Atraktivita Opic s každým dalším dnem narůstá! Snažíte se vychutnat poslední prázdninový týden naplno a dopřejete tělu i srdci, po čem prahnou. Touha po erotických zážitcích se dotkne i dlouhodobě zadaných Opic. Je otázkou, jestli vám… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Pozornost Kohoutů se v závěru měsíce stočí k soukromí. Spoustu sil si vyžádají potomci a mladší členové rodiny, kteří se nedokážou sami zabavit. Ani přerozdělení domácích povinností stav nezlepší. Prodiskutujte s nimi nabídku zájmových… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ještě než stačí odstartovat školní rok, obrátí Psi svůj život vzhůru nohama. Vesmír prozrazuje, že během jednoho týdne nemusí zůstat kámen na kameni v oblasti bydlení ani lásky. Singles by se neměli na nikoho upínat. Kněžka lásky láká k… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V soukromí se všechno odvíjí podle plánu. Na blízké je spolehnutí, dokonce i ratolesti se chovají ukázkovým způsobem. Zato v zaměstnání se musíte obrnit trpělivostí a jít na to od lesa. Jistý kolega se po dovolené nedokáže vrátit… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.