Home - Články - Láskohled 26. srpna - 1. září

Láskohled 26. srpna - 1. září

vloženo 23. 8. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 26. srpna - 1. září

Budou vaše vztahy ochlazovat, jako počasí na konci léta? Nebo vám v lásce teprve začne jaro? Zjistěte pravdu o vašich vztazích a citech v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vážný vztah tento týden nehledejte. Venuše není v tom správném trigonu s vaším znamením a nepřeje dlouhodobým vztahům. Není však vyloučeno, že zažijete nějaký vášnivý románek.

Býk
Konec prázdnin vás opět přivede k stereotypnímu životu a povinnostem. Prázdniny jste si ale skvěle užili a s protějškem budete ještě dlouho vzpomínat na společně strávené chvíle.

Blíženci
Láska vám tento týden půjde doslova v ústrety. Užívat si budete každého dne a konec prázdnin si užijete se vším všudy a zejména naplno. Vaše pozitivita bude vábit pohledy okolí.

Rak
Váš protějšek by vám snesl modré z nebe. Máte neuvěřitelné štěstí, že kolem sebe máte takto milujícího jedince. Jste skutečné spřízněné duše a mnozí známí vám závidí váš vztah.


Lev
Vyrazte tento týden někam do společnosti. Užijete si spoustu zábavy a noví lidé, nové zážitky i nová přátelství vám pomohou vyvětrat hlavu a zbavit se myšlenek na svého expartnera.

Panna
Po létu máte tak trochu ponorku na svůj protějšek. Trávili jste spolu každou chvíli a dovolená už pro vás dva byla taky příliš dlouhá. Vyrazte každý zvlášť jen se svými přáteli.

Váhy
Ve vašem okolí je jedinec, který vzbudí váš zájem. I vy jemu nebudete lhostejní a nový vášnivý románek bude na světě. Nedbejte názoru okolí a užívejte si čerstvou zamilovanost.

Štír
Mluvte se svojí láskou o svých pocitech. Pokud mezi vámi bude váznout komunikace, můžete se později dostat do problémů, s kterých se jen tak nevyhrabete. Komunikace je základ.



Střelec
Šíříte kolem sebe jen pozitivní energii, není divu, že lákáte svou osobností pohledy lidí ve vašem okolí. Není pro vás problém oslovit toho, kdo se vám opravdu líbí.

Kozoroh
Váš úsměv je doslova magický. Smějete se vlastně neustále a tím více jste atraktivní pro své okolí. Jedinci opačného pohlaví na vás mohou oči nechat. Vy si to samozřejmě užíváte.

Vodnář
Na svou lásku si nyní musíte udělat více času. Tento týden je přímo stvořený pro romantické chvíle plné pohody. Vyrazte se svým protějškem na víkend plný zábavy někam do přírody.

Ryby
Single jedinci mají tento týden pré. Jejich komunikační schopnosti jsou na vrcholu a charisma byste mohli, milé Rybky, rozdávat. Užívejte si tyto chvíle plné flirtu i lásky naplno.



1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.