Home - Články - Co o nás říkají hvězdy

Co o nás říkají hvězdy

vloženo 22. 8. 2019
čas čtení: 4 minuty

Co o nás říkají hvězdy

Jak byste definovali svou povahu? Jste vznětliví, panovační anebo naopak upřímní a citliví? Vlastnosti člověka jsou úzce spjaty se znamením zvěrokruhu. Podívejte se, jak vás ohodnotí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran = odvaha
Zrozenci Berana mají v krvi temperament, cílevědomost a bojovnost. Žádné jiné znamení nevyniká tak silnou motivací, odhodláním a pevnou vůlí. Beran si jde hrdě za svým cílem a neskolí ho ani sebevětší překážka.

Býk = vytrvalost

Býkovi nelze upřít vytříbené způsoby, smysl pro detail a smyslnost. Býk není žádný hazardní hráč a nevrhá se zbrkle do akce. Jeho reálný pohled na svět, důslednost a trpělivost mu mohou ostatní znamení zvěrokruhu jen závidět.

Blíženci = všestrannost

S Blížencem se nebudete nikdy nudit, jeho mysl je plná vitality a svěží energie. Toto vzdušné zvídavé znamení je ve společnosti jako doma. Blíženec se dokáže skvěle adaptovat, srší perfektními nápady a vtipem.

Rak = vnímavost

Rak má bez pochyby nejkomplikovanější povahu z celého zvěrokruhu. Nelze mu upřít velkolepou představivost, laskavost a schopnost porozumět ostatním lidem. Rak se někdy zbytečně sžírá svými představami, proto potřebuje v životě jistotu.



Lev = sebejistota

Znamení Lva lze rozpoznat na první pohled. Lev nepokazí žádnou zábavu a přitom si jde si hrdě za svým cílem. Velkorysost, podnikavost a sebejistota, to je výsada vznešeného znamení, které se jen tak něčeho nezalekne.

Panna = spolehlivost
V životě Panny musí být vše pevně nalinkované. Zrozenci Panny nesnesou nepořádek, neschopnost a sprosté urážky. Metodická mysl, praktický pohled na svět, vybrané způsoby a spolehlivost, to jsou nejsilnější stránky Panny.

Váhy = nerozhodnost

Váhy oplývají diplomatickým chováním a smyslem pro spravedlnost. Jejich mluva je elegantní a logická. Váhy se dokážou dokonale přizpůsobit a k životu potřebují harmonii a krásu. Vyznávají rovnoprávný férový partnerský vztah.

Štír = vášnivost
Štír je povaha plná kontrastů. Přátelskost, oddanost a trpělivost, to jsou pozitivní rysy tohoto znamení. Čas od času vyjde na povrch jeho chladná povaha, odstup a pocit nejistoty. Štír se umí tajně vloudit do mysli ostatních.



Střelec = nezávislost
Se Střelcem je zábava ve dne v noci. Jeho dobrodružná povaha ho žene do neznáma. Toto znamení má smysl pro spravedlnost. Definice Střelce? Nezávislost, idealismus, optimismus, nadšení do překonání životních cílů a tolerance.

Kozoroh = serióznost

Kozoroh se může zdát nenápadný, ale pomalými taktickými krůčky se dostane až na vrchol. Díky své intuici, pracovitosti, opatrnosti, bystrosti a důvěryhodnosti je oblíbeným kamarádem, partnerem i vedoucím pracovníkem.

Vodnář = originalita

Je zajímavé, že se Vodnář nebrání novým poznatkům, dobře snáší změny, ale neumí se dost dobře přizpůsobit. Mezi jeho silné stánky patří vynalézavost, otevřenost, svobodomyslnost, nezávislost a intuice.

Ryby = citlivost

Znamení Ryby vyniká obětavostí, citlivostí a schopností vcítit se do strastí jiných. Ryba je přizpůsobivá i náladová. Těžko se smiřuje s prohrou a nechá se snadno ovlivnit názory jiných, na což často doplácí. Klíčovým pozitivem je bohatá fantazie a představivost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.