Home - Články - Dvojplamen – jak najít toho pravého partnera?

Dvojplamen – jak najít toho pravého partnera?

vloženo 19. 8. 2019
čas čtení: 5 minut

Dvojplamen – jak najít toho pravého partnera?

Dvojplameny, to jsou dvě poloviny stejné duše! Potkat svůj dvojplamen v tomto životě však není souzeno každému!

sdílet článek na facebooku

Potkáte se, až když si vyčistíte karmu!

Existuje pro vás někde na světě ten pravý partner, který je chybějící druhou polovinou vaší duše? Podle esoterického učení ano – a těmto milostným dvojicím, které jsou navzájem propojeny na té nejhlubší možné úrovni, se říká dvojplameny. Ale najít svůj dvojplamen, to není jen tak – a zdaleka ne každému z nás se to v tomto životě podaří! A dokonce ani tehdy, když se najdete, nemusí váš vztah ani zdaleka být harmonický a naplněný, i když budete pociťovat hluboké vzájemné propojení! Jak je to možné?

Svoji druhou polovinu duše, dvojplamen, totiž můžete potkat až tehdy, když je vaše duše už opravdu hodně vyspělá a prošla si úspěšně většinou svých karmických úkolů. Říká se dokonce, že dvojplameny se potkávají až ve svém posledním pozemském vtělení, které předchází osvícení, když už se duše na Zem vracet nemusí. A pokud to není úplně poslední, pak je to alespoň jedno z těch posledních, když už duši zbývá jen malý krůček k pochopení všeho, co na své pozemské cestě pochopit měla.

Pokud si tedy přejete potkat v tomto životě svoji chybějící druhou polovičku a partnera, který bude pro vás tím pravým na té nejhlubší úrovni, existuje k tomu jediná cesta – a to je vlastní duchovní rozvoj a práce na sobě. Až tehdy, když budete duchovně na takové výši, že budete umět milovat bez podmínek a nebudou se vám do lásky plést různé negativní emoce, se vám totiž otevře brána k tomu, abyste se skutečně setkali. A pozor – na tu samou úroveň musí dospět i vaše duchovní polovička nezávisle na vás. Teprve pak se můžete setkat a vytvořit společně dokonalý soulad! A to je velmi náročný úkol!



Karmický vztah nebo dvojplamen?

Setkat se tedy se svým dvojplamenem, to je skutečný poklad! Je to vztah z naprosto jiné kategorie, než většina ostatních – nejsou zde hádky, vzájemné soupeření, pouze hluboká důvěra, porozumění a pocit, že s tímto člověkem můžete být sami sebou, že se navzájem znáte mnohem více než kdokoliv jiný. Lidé, kteří setkání se svým dvojplamenem zažili, to popisují jako návrat „domů“ – ke druhé polovině sebe sama. Mohou mezi vámi být rozdíly a protiklady, ale společně vytváříte dokonalý celek a vzájemně se propojujete na úrovni všech sedmi čaker.

Absolutní většina našich partnerských svazků, které v životě prožijeme, a to i těch šťastných, spokojených a naplňujících, patří do kategorie karmických vztahů. To znamená, že se jako partneři máte od sebe navzájem něco naučit, že vás má váš vztah posunout dál na cestě osobního rozvoje, dát vám nějakou lekci, ukázat vám něco, co vaše duše potřebuje pochopit a prožít si. Často se jedná o splácení „karmického dluhu“ z minulých životů, kdy se mezi vámi něco stalo, a teď na to navazujete, vyrovnáváte si své energie, nebo si potřebujete něco navzájem odčinit. Ale i karmický vztah může být krásný a spokojený, a může vydržet na celý život – taky že to je většina případů všech manželství! Jsou to lidé, se kterými cítíte velkou blízkost a spřízněnost, ale není to ten jeden jediný na celém světě – existuje více lidí, se kterými jste natolik propojeni, že můžete vytvořit harmonickou dvojici na této úrovni. Dvojplamen, to je ovšem ještě o úroveň dál – ale neznamená to nutně, že to bude jednodušší nebo harmoničtější. Často je setkání s vaším dvojplamenem naopak výzvou, která se zpočátku vůbec nevyvíjí hladce a může vám i pořádně zavařit!


Ani s tím pravým to nejde vždy snadno!

Už i jen setkat se v tomto životě se svým dvojplamenem je veliké štěstí, které se naskytne je těm nejvyspělejším duším, a taky ne všem. Vytvořit se svým dvojplamenem šťastný a spokojený vztah na pozemské úrovni je ještě o jednu příčku náročnosti výš a dá to někdy pořádně zabrat!

Dvojplameny se setkávají až ve velmi vysokém stádiu duchovní vyspělosti obou partnerů, takový je zákon karmy. Proto se taky často stává, že je to již ve vyšším pozemském věku obou poloviček, kdy už každý má svého partnera, rodinu, a taky obvykle docela spokojený život, i když někde uvnitř cítí, že to není to pravé ořechové. Setkání s dvojplamenem však následně přináší milostné trojúhelníky a dilemata, které mohou být i pořádně zapeklité, a je opravdovou zkouškou duchovní vyspělosti všech zúčastněných stran, jestli se jim to všechno povede vyřešit v přátelství a vzájemném pochopení.

Taky se často stává, že magickou přitažlivost dvojplamenů pocítí zpočátku jen jeden z dvojice – druhý taky cítí hlubokou spřízněnost, ale může ji i docela dlouhou dobu popírat, dokonce i sám před sebou. A to dokonce i v případě, že jsou oba nezadaní – velkou překážkou ke spojení se s vaším dvojplamenem totiž může být vaše ego, které nějak tuší, že spojení s tímto člověkem obrátí celý váš svět naruby. Protože tak tomu skutečně je – i když v tom dobrém slova smyslu! Obvykle to bývá žena, která jako první vidí, že je muž jejím dvojplamenem, díky silněji rozvinuté ženské intuici, zatímco muž ji zpočátku odmítá. Tyto role však mohou být i prohozené.

Taky se často může stát, že dvojplameny se vtělí každý do úplně jiné země a jiného prostředí, takže spojení s vaší druhou polovičkou pak znamená překonat všechny překážky, které vám přináší vzdálenost, kulturní a společenské rozdíly.



Potkáte se, až přijde ta správná doba – důvěřujte osudu!


A víte, co je na dvojplamenech to nejzvláštnější? Ačkoliv jste dvěma polovinami stejného celku, které se rozdělily, když jste se poprvé vtělili do pozemských těl, vaše opětovné spojení bude možné až tehdy, když se vy sami přestanete cítit jako pouhá polovina, ale pochopíte, že sami o sobě jste celek! Vaším úkolem je najít štěstí a lásku uvnitř vaší vlastní duše a nehledat ji někde venku – dokud se to bude dít, pak k vám budou pořád přicházet pouze karmičtí partneři, což sice není špatné, ale taky to není úplně ono. Dvojplamen přijde teprve tehdy, když přestanete postrádat někoho po svém boku – oba společně se pak posunete na mnohem vyšší energetickou úroveň a váš svazek bude požehnáním pro celé vaše okolí!

Nezoufejte, pokud cítíte, že vám to zatím nejde – je to úkol, který je na desítky pozemských životů, nikoliv na pár let nebo měsíců! Možná nepatříte mezi ty vyvolené, komu je souzeno potkat svůj dvojplamen v tomto životě, protože tuto šanci má reálně poměrně malé procento lidí. I kdybyste totiž vy sami splňovali všechny předpoklady, může to být vaše dosud nepoznaná polovička, která si ještě neprošla potřebným vývojem, a proto jste se ještě nepotkali.

Zákony osudu a karmy však hrají ve váš prospěch a věřte tomu, že až nastane ta pravá chvíle, pak se se svým dvojplamenem určitě potkáte – ať už v tomto životě nebo až v tom příštím! A dřív byste se možná stejně navzájem nepoznali nebo byste spolu neuměli vybudovat šťastný vztah, takže všechno má svůj smysl. Těšte se tedy z lásky, kterou máte, a ze všech spřízněných duší, které na své cestě potkáte, ať už je to dvojplamen nebo nikoliv!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.