Home - Články - Láskohled 19. - 25. srpna

Láskohled 19. - 25. srpna

vloženo 16. 8. 2019
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 19. - 25. srpna

Láska je vážná věc! Přečtěte si, co na Vás čeká. Například Vodnáři by měli dát pozor a zbytečně si nezahrávat s ohněm a nevodit zájemce za nos! Berani se mohou těšit na pořádně žhavé okamžiky! Poznejte i Vy svůj týdenní horoskop lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Láska si pro vás tento týden připravuje příjemné překvapení. Budete naprosto nadšeni a dokonce i slzička ukápne. Jen se nebojte dát najevo své city. Vaše polovička na to jen čeká.

Býk
Kroťte tento týden své emoce, které budou značně rozjitřené a vy byste některých slov mohli následně litovat. Raději se ukliďte někde do soukromí a nechte si poznámky pro sebe.

Blíženci
Vaše partnerské dialogy jsou příjemným zpestřením každého dne. Dostane se jak na veselá, ale i na vážná témata. Jistotou však je, že se budete skvěle bavit a posílí to váš vztah.

Rak
Empatie s vaším protějškem je na vrcholu. Nebojte se zpříjemnit si atmosféru nějakou příjemnou vůní a navodit si tak mírné erotično. V tomto týdnu budete skvěle milostně naladění.



Lev
Podivuhodné spekulace ohledně vašeho soužití se začaly objevovat ve vašem okolí po návštěvě jisté osoby z vašeho vzdáleného příbuzenstva. Měli byste si s danou osobou promluvit.

Panna
Horké léto jen podnítilo vaši vzájemnou lásku a porozumění. Dovolená vyspravila všechny dřívější křivdy ale i neshody a vy se nyní můžete těšit ze vzájemné láskyplné přítomnosti.

Váhy
Boj o to, kdo bude mít ve vašem vztahu navrch je úplně zbytečný a hlavně pro láskyplný vztah naprosto odstrašující. Raději se na to vykašlete a užívejte si jeden druhého naplno.

Štír
Vztah je pro vás, milí Štíři, tento týden velice důležitý. Odvíjí se od něj i vaše nálada a tedy i spoustu dalších věcí. Mimo jiné i pracovní výkon a poklidná domácí atmosféra.



Střelec
Nesoulad s vaším protějškem zapříčiní tento týden vliv nějaké třetí osoby. Bude důvodem žárlivosti jednoho z vás a dokonce to bude vypadat jednu špatnou chvilku snad i na rozchod.

Kozoroh
Vaše netrpělivost a podrážděnost bude mít vliv i na váš dosavadní vztah. Neshody budou na denním pořádku a nutno říct, že zejména díky vašemu zapříčinění. Raději hoďte zpátečku.

Vodnář
Tento týden nebudete mít v oblasti lásky příliš na růžích ustláno. Nebude se vám líbit, jak se váš protějšek zachová v jisté situaci a budete mu to mít ještě dlouhou dobu za zlé.

Ryby
Singles by měli tento týden zbystřit. V jejich blízkém okruhu se totiž bude nacházet nadějný jedinec, který se postará o motýlky v břiše. Tak mějte, milé Rybky, oči na šťopkách.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.