Home - Články - Čínský horoskop na týden 19. - 25. srpna

Čínský horoskop na týden 19. - 25. srpna

vloženo 19. 8. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 19. - 25. srpna

Co Vám přinese druhá polovina srpna a které znamení čínského zvěrokruhu na tom bude nejlépe? Vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si hned teď, na co se můžete těšit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Úkolem Krys je nasměrovat pozornost k vlastnímu životu. Moc se zaobíráte tím, co se děje u druhých. Nerespektujete hranice jejich soukromí a rozšiřujete informace, které nemusí být vždy pravdivé. Sami nejste rádi, když se o vás nesou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Soukromý život Buvolů je protkaný klidem a harmonií. Konečně vám zbyde prostor, abyste se mohli věnovat volnočasovým aktivitám, nebo je tak lenošit. V ostatních sférách budete muset totiž prásknout do koní. Nejspíš vás čeká uzavření… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tento týden se bude odehrávat podle scénáře připraveného samotnou kněžkou lásky. Otevřete se neopakovatelným příležitostem, které se snáší shůry. Zasloužíte si osudového muže či ženu a teď je opravdu můžete získat! Opatrnost bude vyžadovat… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Jak to tak vypadá, v tomto týdnu asi nezavřete ústa. Přeje vám planete komunikace, Merkur, takže jste výřeční a bravurně vládnete slovem i písmem. Zelenou by měly mít všechny aktivity, které jsou s tím spojené. Ovládnete pracovní pohovor, důležité… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Partnerství Draků prochází náročnou fází, kdy jste opravdu přesvědčeni, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Nečekejte, že za vás neshody vyřeší vyšší moc. Sami se musíte chopit iniciativy, protože liknavost by pro lásku mohla… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, je čas jít dál! Vezměte si příklad ze svého zvířecího patrona a sundejte starý kabát. Odpusťte lidem, kteří s vámi měli v poslední době nějaký konflikt. Vyčistěte svou karmu a myslete pozitivně. Tato zdánlivě nevinná změna spustí… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Znamení Koně je proslulé touhou po pohybu, proto jim tento týden kápne do noty. Otevřete se novým možnostem, než vás semele stereotyp. Jakmile se sami zabavíte, nebudete mít potřebu rýpat se v životě druhých. Hlavně v soukromí se snažte být… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v soukromí všechno šlape jako po drátkách. Mnete si ruce a jste na sebe právem pyšní, protože harmonická domácnost je z velké části vaší zásluhou. Zato na pracovišti byste měli přidat plyn. Jste bez života a za svými kolegy… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Myslíte si, že se polovička všeho dovtípí sama, jak to vídáte v romantických filmech. Bohužel realita je jiná a bez otevřené komunikace se ničeho nedoberete. Naučte se mluvit o tom, co vám schází ke spokojenosti. Ať jde o praktické… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti by se v tomto týdnu neměli bát zvednout hřebínek a ukázat své ostré drápky. V opačném případě s vámi začne okolí zametat podle toho, jak se to právě hodí. Nedovolte druhým lidem, aby narušovali vaše soukromí a mluvili… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na konci prázdnin dostanou Psi bláznivý nápad. Mnoho z nich se rozhoupe k dovolené na poslední chvíli. Pod vlivem prvotního nadšení můžete sáhnout po nabídce, která je jen nafouknutou bublinou. Skutečnost by vám moc radosti nenadělala. Také není… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Venuše s vámi v poslední době byla za jedno, bohužel poslední dekáda přináší zlom k horšímu. Pozornost opačného pohlaví vám nechybí, bohužel se kolem vás motá člověk, se kterým byste to nevyhráli. Pozor, ať nepodlehnete líbivému… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.