Home - Články - Co o nás říkají hvězdy

Co o nás říkají hvězdy

vloženo 22. 8. 2019
čas čtení: 4 minuty

Co o nás říkají hvězdy

Jak byste definovali svou povahu? Jste vznětliví, panovační anebo naopak upřímní a citliví? Vlastnosti člověka jsou úzce spjaty se znamením zvěrokruhu. Podívejte se, jak vás ohodnotí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran = odvaha
Zrozenci Berana mají v krvi temperament, cílevědomost a bojovnost. Žádné jiné znamení nevyniká tak silnou motivací, odhodláním a pevnou vůlí. Beran si jde hrdě za svým cílem a neskolí ho ani sebevětší překážka.

Býk = vytrvalost

Býkovi nelze upřít vytříbené způsoby, smysl pro detail a smyslnost. Býk není žádný hazardní hráč a nevrhá se zbrkle do akce. Jeho reálný pohled na svět, důslednost a trpělivost mu mohou ostatní znamení zvěrokruhu jen závidět.

Blíženci = všestrannost

S Blížencem se nebudete nikdy nudit, jeho mysl je plná vitality a svěží energie. Toto vzdušné zvídavé znamení je ve společnosti jako doma. Blíženec se dokáže skvěle adaptovat, srší perfektními nápady a vtipem.

Rak = vnímavost

Rak má bez pochyby nejkomplikovanější povahu z celého zvěrokruhu. Nelze mu upřít velkolepou představivost, laskavost a schopnost porozumět ostatním lidem. Rak se někdy zbytečně sžírá svými představami, proto potřebuje v životě jistotu.



Lev = sebejistota

Znamení Lva lze rozpoznat na první pohled. Lev nepokazí žádnou zábavu a přitom si jde si hrdě za svým cílem. Velkorysost, podnikavost a sebejistota, to je výsada vznešeného znamení, které se jen tak něčeho nezalekne.

Panna = spolehlivost
V životě Panny musí být vše pevně nalinkované. Zrozenci Panny nesnesou nepořádek, neschopnost a sprosté urážky. Metodická mysl, praktický pohled na svět, vybrané způsoby a spolehlivost, to jsou nejsilnější stránky Panny.

Váhy = nerozhodnost

Váhy oplývají diplomatickým chováním a smyslem pro spravedlnost. Jejich mluva je elegantní a logická. Váhy se dokážou dokonale přizpůsobit a k životu potřebují harmonii a krásu. Vyznávají rovnoprávný férový partnerský vztah.

Štír = vášnivost
Štír je povaha plná kontrastů. Přátelskost, oddanost a trpělivost, to jsou pozitivní rysy tohoto znamení. Čas od času vyjde na povrch jeho chladná povaha, odstup a pocit nejistoty. Štír se umí tajně vloudit do mysli ostatních.



Střelec = nezávislost
Se Střelcem je zábava ve dne v noci. Jeho dobrodružná povaha ho žene do neznáma. Toto znamení má smysl pro spravedlnost. Definice Střelce? Nezávislost, idealismus, optimismus, nadšení do překonání životních cílů a tolerance.

Kozoroh = serióznost

Kozoroh se může zdát nenápadný, ale pomalými taktickými krůčky se dostane až na vrchol. Díky své intuici, pracovitosti, opatrnosti, bystrosti a důvěryhodnosti je oblíbeným kamarádem, partnerem i vedoucím pracovníkem.

Vodnář = originalita

Je zajímavé, že se Vodnář nebrání novým poznatkům, dobře snáší změny, ale neumí se dost dobře přizpůsobit. Mezi jeho silné stánky patří vynalézavost, otevřenost, svobodomyslnost, nezávislost a intuice.

Ryby = citlivost

Znamení Ryby vyniká obětavostí, citlivostí a schopností vcítit se do strastí jiných. Ryba je přizpůsobivá i náladová. Těžko se smiřuje s prohrou a nechá se snadno ovlivnit názory jiných, na což často doplácí. Klíčovým pozitivem je bohatá fantazie a představivost.

|<< < 533 | 534 | 535 | 536 | 537

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.