Home - Články - Totemové zvíře pro týden 21.-28.8.: BIZON

Totemové zvíře pro týden 21.-28.8.: BIZON

vloženo 20. 8. 2019
čas čtení: 4 minuty

Totemové zvíře pro týden 21.-28.8.: BIZON

Indiánské kmeny obou amerických kontinentů měly svá totemová zvířata. V náročných životních situacích se k nim lidé obraceli o radu. Náš digitální věk umí skoro všechno, dovede vytvořit virtuální realitu, ale neporadí nám, jak se vrátit ke kořenům staré moudrosti. Snad proto dnešní člověk znovuobjevuje tradice, naše i ty exotické. Pojďme se podívat, jaké rady nám může dát totemové zvíře pro tento týden. Je jím BIZON.

sdílet článek na facebooku

Bizon přichází na dohled k lovcům, i když svým instinktem tuší, že bude loven. Pokud se setká s náčelníkem kmene, propojí se jejich dvojí vznešenost a oni se mezi sebou dovedou domluvit. Bizon nabídne náčelníkovi svůj život a obživu jeho lidem, protože umí chápat vyšší dobro, které přesahuje každou bytost. Vyniká v umění pomáhat a zachraňovat. Bizona nám pro tento týden nabídly šamanské karty. Poradí nám, čemu se věnovat a co naopak vynechat. Totemová zvířata mají spojení s matkou zemí a vším živým na planetě. Jsou to symboly, které znázorňují vitální síly pohybující se nejen v našem světě, ale i v těch, které nás přesahují. Jejich rady byly užitečné pro dávné indiánské kmeny a mohou být užitečné i nám, pokud umíme naslouchat.


Bizon je silný, nepřemožitelný a moudrý. Mohl by unikat, vládnout krajině, myslet na svůj prospěch. Přesto byl a je někým, koho si Indiáni mimořádně váží. Slyší hlas matky Země a dává sám sebe darem, aby udržel při životě jiné. Neznamená to, že byste se měli od někoho nechat sníst :-), to rozhodně nedělejte! Ale nadchází období, kdy můžete snadno zjistit, kdo potřebuje pomoci a přesně také v čem a jak. Může se jednat o rodinu, přátele, kolegy v práci nebo jen někoho neznámého na ulici. Může se dokonce jednat i o celé oblasti, obce nebo zemské živly. Možná přijdete na to, jak právě vy konkrétně můžete šetřit vodou nebo chránit a čistit nějaký kus přírody či historickou památku. Můžete také přispěchat na pomoc ohroženým zvířatům nebo toulavým psům a kočkám. Je vhodná doba poskytnout někomu z nich nový domov. U lidí kolem vás se nenecháte oklamat maskami suverenity a frajerství. I přes přetvářku, která možná vzniká z úzkosti a nervozity, poznáte, kdo se v čem topí a jaká je vaše úloha v jeho životě právě teď. Nemusíte s pomocí spěchat, jednat překotně. Bizon je pomalý, ale á dobré instinkty. Pozorujte, vše si zvažte – ale pak jednejte. Dobrý úmysl je základem, ale musí následovat čin.

Ještě pro jednu důležitou věc je bizon významný. Stejně jako on dostává sílu z vyšších sfér vesmíru, tak i vy ji dostanete, pokud se odhodláte sloužit dobré věci. Poproste o pomoc shora, dostane se vám ji a zůstane s vámi. Člověk musí být silný, aby byl někomu něco platný. A nakonec i sám sobě. Mějte před očima bizona, jeho široké plece, mohutný hřbet, mírný pohled. On se nyní stane trochu vámi a vy jím. Jeho síla přejde do vás. Využijte toto období pro budování svého života, života druhých a samotné země.

Všeobecný článek o významu totemových zvířat si můžete přečíst ZDE: Totemová zvířata – průvodci našim životem


1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.