Home - Články - Týdenní horoskop 26. srpna - 1. září

Týdenní horoskop 26. srpna - 1. září

vloženo 24. 8. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 26. srpna - 1. září

Svou budoucnost by chtěl znát každý! Čemu se vyhnout a čemu jít naproti zjistíte v novém týdenním horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Máte tento týden chuť poznávat nové lidi. Na kom spočine vaše oko, toho doslova uhranete svým charismatem. Možná toho budete občas trochu zneužívat, ale jisté je, že si tento týden náramně společensky užijete. O pestré a zábavné chvíle nebude nouze.

Býk
Účelná provokace nějakého člena rodiny vás může stát nejednu probdělou noc. Raději nechte tyto poznámky bez povšimnutí, protože vaše ignorování bude dotyčnému tím největším trestem. Tato osoba se totiž jen tetelila na nějaký nový rodinný konflikt.

Blíženci
V práci nepodléhejte stresovým situacím. Bude jich tento týden nakonec opravdu požehnaně a vy nebudete vědět, s čím začít dříve. Nakonec si však vše dokonale naplánujete a nebude pro vás problém stihnout vše, co jste si na začátku týdne předsevzali.

Rak
Šéf ví, že se na vás může ve všem spolehnout. Nebojí se vám tedy svěřit i náročnější úkoly. Je vidět, že si vás a vaší práce opravdu cení. Kazit radost vám budou jen někteří kolegové, kteří vám pro závist nemůžou přijít na jméno a roznášejí drby.



Lev
Mars je v harmonickém trigonu s vaším znamením, a díky tomu se vám daří zvládat i náročnější úkoly v práci. Nemusíte se obávat, že by s vámi nadřízení nebyli spokojeni. Právě naopak, jste jejich favoritem a v kolektivu jste rovněž velice oblíbenými.

Panna
Práce vám momentálně dává opravdu zabrat, pokud jste ještě nebyli na pořádné dovolené, je nyní ideální čas vybrat si nějaké to volno a vyrazit klidně k moři. Pokud si delší volno vzít nemůžete, tak alespoň vyrazte někam na víkend a užijte si rodinu.

Váhy
V oblasti financí se vám tento týden příliš dařit nebude. Máte totiž před sebou období plné možných ztrát. Nejen, že se vám nevyplatí bezhlavé nakupování, ale mnohé investice se ukážou jako nevýhodné a udělají vám tak pěknou díru do vaší peněženky.

Štír
Tento týden proběhne v rodinném duchu. Setkáte se se svými sourozenci a užijete si navzájem spoustu zábavy. Načerpáte síly na další týden a zejména si zavzpomínáte na své dětství a upřímně se spolu zasmějete. Týden zakončíte společenskou událostí.



Střelec
Mějte tento týden oči otevřené. Je zde velká pravděpodobnost, že se vám naskytne úžasná příležitost k nějaké investici. Rozhodně si ji nenechte ujít a příliš dlouho neváhejte, ať vám to nikdo nevyfoukne. Nebojte se o věci poradit se s odborníky.

Kozoroh
S rodiči budete tento týden tak říkajíc na štíru. Milí kozorozi, nenechte se rozhodit a važte každého slova. Mohli byste toho pak litovat. Možná se příliš zabýváte vzájemnými boji, místo toho abyste se věnovali důležitým věcem. Nechte spory být.

Vodnář
Svou průbojnost můžete tento týden využít hlavně v milostných vztazích. Váš objekt zájmu je totiž favoritem i pro jiného jedince. Záleží tedy komu dá přednost. Využijete všechen svůj šarm, abyste mohli svého oblíbence pozvat na nezapomenutelné rande.

Ryby
Milé Rybky, tento týden to v práci bude skutečně divoké. Je dost pravděpodobné, že dokonce nebude nouze o vyhazovy. Třenice mezi kolegy, nepříjemná atmosféra a naštvané vedení vás už přestávají bavit. Vážně začínáte uvažovat nad změnou zaměstnání.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.