Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. duben - 1. květen

Čínský horoskop na týden 25. duben - 1. květen

vloženo 24. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 25. duben - 1. květen

Magické chvilky na vás čekají i ve druhé polovině dubna a čínská astrologie provětrá především vaše vztahy. Ano, očekávejte změny na pracovišti a také zajímavé obraty ve vztazích milostný. Vy nezadaní, nebuďte netrpěliví, mnozí z vás se mohou těšit na velice zajímavé setkání. Půjdete mu naproti, nebo se radši budete schovávat doma?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední dubnové dny představují pro Krysy velkou zkoušku. Máj bude odměnou za to, že jste vytrvali a nevzdali se! Velkou pomoc představuje někdo blízký. Po celou dobu stojí po vašem boku a v případě potřeby… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nadcházející období nabízí příležitost věnovat se rodině, seberozvoji a upevňování chatrného zdraví. Starost o kariéru můžete na několik týdnů hodit za hlavu, protože k tomu není vhodná konstelace. Místo… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v závěru měsíce jste naplno ponořeni do pracovních povinností. Nic jiného vás nedokáže ze zaujetí vytrhnout. Zadaní Tygři se kvůli tomu mohou dostávat do partnerských konfliktů , protože osobní… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Apríl spěje pomalu ale jistě ke konci a s ním i třetina letošního roku. Hvězdy radí zpomalit tempo a uvědomit si své plány. Co všechno se vám podařilo zrealizovat a v čem máte rezervy? Nasměrujte energii… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Schází vám sebejistota, díky které by život nabral správný směr. Dokážete spoustu věcí, ale nevěříte si. Nejcitelnější to je na milostném poli, kde se ostýcháte oslovit opačné pohlaví. Platonicky zamilovaní by v závěru… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na přelomu měsíce bojujete s leností. Plnění domácích povinností i pracovní morálka vám dělají velký problém. Prokrastinujete a hledáte výmluvy, proč se nemůžete pustit do aktivity. Rozpohybujte tělo a s ním i… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Stejně jako kvete jarní příroda, tak i zrozenci Koně překypují krásou. Staráte se o zevnějšek a využíváte sílu prvních bylinek. Závěr měsíce je ideální pro očistné kůry celého těla. Zaměřte se také na útulné… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Jupiter, planeta prosperity, se k vám na konci měsíce otáčí zády. Ani komunikativní Merkur nyní v nejlepším postavení, což se projeví na váznoucích mezilidských vztazích. Případnou změnu zaměstnání … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Poslední dubnové dny jsou charakteristické vývojem mezilidských vztahů. Někteří lidé rozšíří řady známých, s jinými se musíte rozloučit. Pokud hledáte životního partnera, buďte obezřetní. Někdo známý… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Merkur dává věci do pohybu! Spolu s ním se pohnete ze slepé uličky i vy sami. Těšte se na cestování, a to v pracovní i soukromé rovině. Poznávání nových končin vás v mnohém obohatí. Po zdravotní stránce… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, koncem měsíce se dočkáte změny v záležitosti, která pro vás hodně znamená. Planeta prosperity, Jupiter, se konečně přitočí k vašemu znamení. Díky ní se zlepšuje atmosféra na pracovišti, přichází… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ne všem lidem, kteří se kolem vás pohybují, můžete důvěřovat. Chraňte své soukromí a věci, které nechcete vytroubit do světa, si raději nechte jen pro sebe. Poslední dubnový týden totiž nahrává různým… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.