Home - Články - Týdenní horoskop 25. duben - 1. květen

Týdenní horoskop 25. duben - 1. květen

vloženo 23. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. duben - 1. květen

Přelom měsíců patří mezi magická období, kdy se vyplatí věnovat zvýšenou pozornost v oblastech, ve kterých toužíte po změně. Připravte se s novým týdenním horoskopem na nástrahy i krásy dalšího týdne!

sdílet článek na facebooku

Beran
Velmi vám záleží na dobrých výsledcích v práci, proto se snažíte ze všech sil, abyste ukázali co ve vás ve skutečnosti je. Nejhorší je, že vedení vás zas až tolik neumí ocenit, a tak se vaše snaha naprosto mine s nějakým výsledkem. Docela vás to mrzí.

Býk
Až moc často myslíte na ostatní a ne na sebe. Nemusí se vám to vždy vyplatit, protože je velice důležité, abyste se věnovali i sami sobě a nejen svému okolí. Zajděte si do oblíbené restaurace, vyrazte ven s kamarády a hlavně si užívejte volné chvíle.

Blíženci
Nedokážete momentálně odolat velkým investicím. I když se možná zdá, že není vhodná doba na nějaké větší záležitosti, tak pořád máte nutkavý pocit, že vám něco důležitého uniká a jdete si za tím. Nedáte ani na dobře míněné rady kamarádů, ale i rodiny.

Rak
Krátkodobý konflikt očekávejte v domácím prostředí. I když se nebude jednat o nic vážného, tak vám to hodně zvedne tlak. Protějšek se pokouší ze všech sil sice napravit, co v afektu napáchal, vy se ale přes jeho zlá slova neumíte tak rychle přenést.


Lev
Dostali se k vám nějaké informace o blízkém kamarádovi. Moc se vám to nelíbí a ani se vám to nezdá, nemáte ale chuť se pouštět do nějakého bližšího dotazování, protože nemáte rádi nepříjemné situace a taky se trochu bojíte prchlivé povahy dané osoby.

Panna
Mrzí vás, že jeden z vašich kamarádů nestojí o usmiřování. Už před nějakou dobou jste si vyměnili pár ostřejších slovíček, které vás sice rozzuřili, ale umíte se nad některé záležitosti ze svého života povznést. Váš přítel to ale vidí úplně jinak.

Váhy
V práci máte člověka, který kazí náladu vám i ostatním. Jeho negativní postoj ke světu a celková neschopnost přijmout i jiné argumenty než ty jeho vyvolává v ostatních celkovou nevoli atmosféra pak celkem pokulhává. Všichni byste ocenili jeho odchod.

Štír
Merkur je v příjemném sextilu s vaším znamením a přináší vám štěstí a lásku, ale také úspěch na pracovním poli. To, že máte nyní tak spokojené období je zejména vaše zásluha. Snažíte se kolem sebe rozsévat optimismus a radost, což se vám nyní vrací.


Střelec
Momentální období moc nepřeje výhodným investicím, takže pokud máte něco rozjetého, tak si raději utáhněte opasek a nechte některé záležitosti na lepší časy. Pokud byste nyní udělali nějaký neuvážený krok, tak by se vám to v budoucnu mohlo vymstít.

Kozoroh
S některými svými spolupracovníky poslední dobou celkem válčíte, protože se nedokážete shodnout na úplně základních záležitostech. Navíc vám vadí, že si tento kolega pro sebe u vedení žádá nějaké úlevy - ať formou změny pracovní doby nebo home office.

Vodnář
Máte rádi, když to kolem vás žije, ale poslední dobou se vám nedaří žít takový společenský život, jaký byste si představovali. Chybí vám nějaký kamarád, který by s vámi podnikal všechna možná dobrodružství a měl stejně akční život jaký máte i vy.

Ryby
Potkali jste někoho velice zajímavého, kdo má kolem sebe lidi přesně podle vašeho gusta. Už dlouho jste se nesetkali s takto pozitivně naladěnou skupinkou lidí. Užíváte si každé společné chvíle a dokonce se vám daří mezi ně velice dobře zapadnout.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.