Home - Články - Láskohled 25. duben - 1. květen

Láskohled 25. duben - 1. květen

vloženo 22. 4. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 25. duben - 1. květen

Duben se láme v květen. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu. 1. Máj je za dveřmi, využijte měsíce lásky a běžte citům naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe člověka, s kterým vám to už delší dobu neklape. Máte spolu ale rodinu i majetek, společné přátele i zázemí. Je pro vás velmi těžké dělat nějaká zásadní rozhodnutí.

Býk
Jste sice zadaní, ale už nějaký ten čas vás přitahuje někdo jiný. Nevíte, jak se k danému člověku přiblížit a jestli i on má o vás zájem. Máte ale pocit, že to mezi vámi jiskří.

Blíženci
Potkali jste zajímavou osůbku, která vám umí pořádně zamíchat vaším životem. Její charisma je doslova hmatatelné a tak není divu, že jejímu kouzlu velice brzy naprosto podlehnete.

Rak
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy, které jsou ale jen vyústěním hlubších nesvárů mezi vámi. Některé záležitosti jste prostě dlouho neřešily a nyní vyplouvají na povrch.


Lev
S jedním kolegou v práci si velice dobře rozumíte. Ze začátku jste si mysleli, že jde jen o přátelské laškování, ale postupem času se ukazuje, že máte k sobě stále blíž a blíž.

Panna
Jste poslední dobou až příliš zaneprázdnění svou prací, ale i kariérou, že vám na váš milostný život nezbývá moc volného času. Váš protějšek vám to dřív nebo později začne vyčítat.

Váhy
Máte vedle sebe někoho, kdo by vám snesl i modré z nebe. Vy si toho ale občas nevážíte a berete lásku svého protějšku za naprostou samozřejmost. To se vám může celkem vymstít.

Štír
Kolem vás se pohybuje dost podivné individuum, které touží po vaší pozornosti. Jeho nabídky jsou ale dost pochybné a nemáte z tohoto člověka vůbec dobrý pocit, spíše je to naopak.


Střelec
Vyhněte se tento týden řešení jakýchkoliv malicherností. I z obyčejné drobnosti se totiž může stát velká záležitost, kterou byste pak mohli řešit i několik týdnů. A to je zbytečné!

Kozoroh
Konečně jste se rozhodli, že svůj protějšek představíte rodině a známým. Dobře uděláte! Vaši nejbližší budou z vašeho idolu doslova nadšeni a vy posunete váš vztah na novou úroveň.

Vodnář
S vaší láskou se stále ještě poznáváte a nemůžete se sami sebe nabažit. To je dobře, musíte si svou novou lásku užít, protože prvotní fáze vztahu vždy přináší ty nejhezčí zážitky.

Ryby
Doma nyní vládne klid a pohoda. Jste rádi, že jste si doma nastolili takovou harmonii, která se vám promítá jak do osobní, tak do pracovní linie. Na vše se nyní díváte pozitivněji.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.